Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بالاخره یه ادم حسابی تو این جمع پیدا شد که بگه مشروب و کلا مخدرات چیز خوفی نیس مرسی دکتر :wubpink: من حرف تو گوشم نمیره ما ایرانی ها کلا بدتر از عربا هستیم :w00: مرسی از شما ..خودت هم گفتی :4uboxsmiley: . واقعا هم احتیاج به دلیل و برهان نداره علم ثابت کرده اینا خوب نیستند سازمان بهداشت جهانی صداش در میاد . حالا یه عده هم میگن خوبه و دیگران رو هم تشویق میکنند .. خوب ما دلیل داریم اونا دلیل ندارند وبقیه اش هم من بلد نیستم:rose: لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من بهت افتخار می کنم پسرمتحت تاثیر این فرهیخته بودنت قرار گرفتم :w155: همه به افتخار دکتر نادربه به چه اسپم بازار وزینی ....ارسال مجدد لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مرسی از شما ..خودت هم گفتی :4uboxsmiley:. واقعا هم احتیاج به دلیل و برهان نداره علم ثابت کرده اینا خوب نیستند سازمان بهداشت جهانی صداش در میاد . حالا یه عده هم میگن خوبه و دیگران رو هم تشویق میکنند .. خوب ما دلیل داریم اونا دلیل ندارند وبقیه اش هم من بلد نیستم:rose: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دکتر جون پسرایه دانشگاهه ما که مثه تراکتور همش دود می کنن. یواشکی می کشن. ممنوع هم بشه فرقی نداره. اونا می کشن ( یواشکی ) 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من بهت افتخار می کنم پسرمتحت تاثیر این فرهیخته بودنت قرار گرفتم :w155: همه به افتخار دکتر نادربه به چه اسپم بازار وزینی ....ارسال مجدد مامی ببخشید خیلی سرم شلوغه دیر رسیدم :w165: به هیج جای تالار و تا پیک ها هم نرسیدم معذرت پست رو دیر دیدم .. مامی تو هم یه چیزی بگو دانشگاه میخوان سیگار رو ممنوع کنن بده یا خوبه ؟؟ لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وااا!!!خوب باید پستم دیده می شد مادر.خودمم به پستت تنکس دادم چون از این شکلکه که گذاشتی خوشم میاد والا دکتر جان تو دانشگاه ما همه جا رو در و دیوار زدن موارد ممنوع رو اما انگار کسی از جمله خود اعضای محترم حراست اعتقادی به این موارد ندارن باعث تاسفه اما چند روز پیش آقایون تو سلف سیگار می کشیدن و با اعتراض بعضی از بچه ها حراست جواب داده بود الان فصل امتحانه و به این دلیل نمی تونه سخت بگیره! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دکتر جون پسرایه دانشگاهه ما که مثه تراکتور همش دود می کنن. یواشکی می کشن. ممنوع هم بشه فرقی نداره. اونا می کشن ( یواشکی ) خوب والا من نمیدونم در همه جای دنیا که ممنوعه بازم میشه دزدکی کشید این ممنوعیت هم شامل فقط دانشگاه نیست یعنی مثلا در فلان مرکز خرید که به اندازه ی یه شهر هست و هزار و یک جور جا واسه دزدکی کشیدن هم داره هیچ جاش هم ننوشته سیگار نکشین اما این فرهنگ جا افتاده عادت شده یه ادم معتاد و الکلی هم دوساعت اونجا کار داشته باشه میدونه نباید بکشه من نمیدونم مشکل این دزدکی بازار در ایران چیه ؟ لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وااا!!!خوب باید پستم دیده می شد مادر والا دکتر جان تو دانشگاه ما همه جا رو در و دیوار زدن موارد ممنوع رو اما انگار کسی از جمله خود اعضای محترم حراست اعتقادی به این موارد ندارن باعث تاسفه اما چند روز پیش آقایون تو سلف سیگار می کشیدن و با اعتراض بعضی از بچه ها حراست جواب داده بود الان فصل امتحانه و به این دلیل نمی تونه سخت بگیره! اخ جون یه هم اسم :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
nazanin_66 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ manam vaghean behet eftekhar mikonam dadash nadere aziz. hamintor tashakore faravan bekhatere etelaatet :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وااا!!!خوب باید پستم دیده می شد مادر والا دکتر جان تو دانشگاه ما همه جا رو در و دیوار زدن موارد ممنوع رو اما انگار کسی از جمله خود اعضای محترم حراست اعتقادی به این موارد ندارن باعث تاسفه اما چند روز پیش آقایون تو سلف سیگار می کشیدن و با اعتراض بعضی از بچه ها حراست جواب داده بود الان فصل امتحانه و به این دلیل نمی تونه سخت بگیره! خاک بر سر حراست بکنن با این حفاظتش! .. اخه این دیگه حراست میخواد چیکار ?? بابا حال ادم به هم میخوره موقع غذا بوی سیگار باهاش بخوری:zadan: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ manam vaghean behet eftekhar mikonam dadash nadere aziz. hamintor tashakore faravan bekhatere etelaatet:icon_gol: مرسی ممنون قابلی نداره .. می گم حاج ابجی خانم من بد بخت بی فونت فارسی و بی کیبورد فارسی دارم فارسی مینویسم تو چی شده ؟؟ لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ مرسی از شما ..خودت هم گفتی :4uboxsmiley:. واقعا هم احتیاج به دلیل و برهان نداره علم ثابت کرده اینا خوب نیستند سازمان بهداشت جهانی صداش در میاد . حالا یه عده هم میگن خوبه و دیگران رو هم تشویق میکنند .. خوب ما دلیل داریم اونا دلیل ندارند وبقیه اش هم من بلد نیستم:rose: من چند بار ازت این سوال را درباره مشروب پرسیدم جواب ندادید.البته از جوابتون درباره ریتالین در پ خ ممنونم 1:ایا خوردن مشروب مخصوصا اب جو یا شراب هفته ای یکبار یا ماهی یکبار و یا در مهمونی ها ضرر میرسونه یا نه؟ البته منظور من از ضرر هر ضرری نیست. مثلا خوردن گوشت قرمز ضرر میزنه.ولی کمتر کسی پیش می اید که نخورش.درسته؟؟ برای چی ما گوشت قرمز میخوریم.به خاطر اینکه خوردنش باعث لذت میشه.درسته. ببینید شما تصاویری نشون میدید از یک سری الکلی که صبح تا شب دارند مشروب میخورند و گوشه خیابان هستند. من نمیگم خوردن مشوب اون هم هر روز این هم مشروب های اشغال دست ساز و تقلبی مشکلی نداره. زیاده روی در هر چیزی باعث ضرر میشه.شما اگر اب هم زیاد بخوری .مریض میشی و ضرر داره. هر وقت کسی تونست من را قانع کنه که چرا با اینکه میدونه غذاهای چرب و روغنی و گوشت قرمز باعث ضررش در اینده میشه و مریضی های قلبی به همراه داره.باز اینکار را میکنه من قانع میشم. لینک به دیدگاه
nazanin_66 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ مرسی ممنون قابلی نداره .. می گم حاج ابجی خانم من بد بخت بی فونت فارسی و بی کیبورد فارسی دارم فارسی مینویسم تو چی شده ؟؟ من!!!اخه فینگلیش تایپ کردن واسم راحت تره باشه از این به بعد فارسی رو پاس میداریم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ زندگی سالم 'بر طول عمر می افزايد' برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مصرف ميوه و سبزيجات از عناصر اصلی رژيم مديترانه ای است از قبل می دانستيم که نوشيدن کمی شراب و آماده کردن غذا با روغن زيتون ممکن است بر طول عمر ما بيافزايد. اکنون کارشناسان می گويند که روی آوردن به چهار عادت ساده در زندگی می تواند خطر مرگ در سنين پيری را بيش از 50 درصد کاهش دهد. پژوهشگران دانشگاه واگنينگن دريافتند که مصرف غذاهای سالم و مقداری الکل، ورزش کردن و نکشيدن سيگار خطر مرگ را 65 درصد کاهش می دهد. يافته های آنها در نشريه "انجمن پزشکی آمريکا" منتشر شده است. راز يک زندگی طولانی پژوهشگران زندگی بيش از 1500 نفر از 11 کشور اروپايی را که 70 تا 90 سال داشتند طی يک دوره 10 ساله مطالعه کردند. آنها تاثير فردی و جمعی اين چهار عامل را که در گذشته ثابت شده بود اثر مثبتی بر سلامتی دارد تحقيق کردند. اين عوامل شامل رژيم غذايی مديترانه ای (که شامل مقدار زيادی ميوه، سبزيجات و ماهی و مقدار کمی گوشت قرمز و محصولات لبنی است)، فعاليت جسمانی (حدودا روزی 30 دقيقه)، مصرف متعادل الکل (تقريبا 4 گيلاس شراب يا معادل آن در هفته) و نکشيدن سيگار است. هر يک از اين عوامل به تنهايی به کاهش خطر مرگ ارتباط داده شده اند. تحرک جسمانی موثرترين عامل منفرد در حفاظت از جان است و خطر مرگ را 37 درصد کاهش می دهد. همچنين نکشيدن سيگار 35 درصد، رژيم غذايی مديترانه ای 23 درصد و مصرف متعادل الکل 22 درصد از خطر مرگ می کاهند. براساس اين مطالعه زمانی که يک فرد سالخورده کليه اين عادات را دنبال کرد، خطر مرگ در وی طی دوره ای 10 ساله 65 درصد کاهش يافت. در جريان مطالعات بعدی 935 نفر از افراد مورد مطالعه درگذشتند. بيماری های قلب و عروق، مانند حمله قلبی و سکته، عامل مرگ 371 نفر از آنها، سرطان عامل مرگ 233 نفر از آنها و ساير علل، از جمله علل نامعلوم، عامل مرگ مابقی آنها بود. عادات مديترانه ای نويسندگان اين مقاله نوشتند: "يک رژيم مديترانه ای غنی از سبزيجات و ميوه ها همراه با نکشيدن سيگار، مصرف متعادل الکل و دست کم روزی نيم ساعت ورزش به کاهش چشمگير خطر مرگ حتی در سن پيری مرتبط است." دکتر ماير استمپفر و اريک ريم از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در بوستون، آمريکا، گفتند که اکنون شواهد کافی برای آژانس های بهداشتی در سراسر برای عمل کردن طبق اين دستورات وجود دارد. 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بيماری های قلب و عروق، مانند حمله قلبی و سکته، عامل مرگ 371 نفر از آنها، سرطان عامل مرگ 233 نفر از آنها و ساير علل، از جمله علل نامعلوم، عامل مرگ مابقی آنها بود عزیزم در پزشکی علت مرگ ذکر علت انتهایی است .. مثلا علت قلبی هاش که مینویسین دیگه نمنویسن چی قلبش رو معلول کرده یا سرطان که گفته نمینویسند سرطان رو چی باعثش شده -مطمن باش این امار برفرض درستی بیشتر سرطانش و قلبی هاش ناشی از سیگار و والکل بوده ... ضمنا قوربونت برم برای من از این سایت قراضه ها نمونه نیار ..اینا در دادگاه قابل اثبات نیست ما بیشتر به تکست در منابع معتبرخودمون تکیه میکنیم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من چند بار ازت این سوال را درباره مشروب پرسیدم جواب ندادید.البته از جوابتون درباره ریتالین در پ خ ممنونم1:ایا خوردن مشروب مخصوصا اب جو یا شراب هفته ای یکبار یا ماهی یکبار و یا در مهمونی ها ضرر میرسونه یا نه؟ البته منظور من از ضرر هر ضرری نیست. مثلا خوردن گوشت قرمز ضرر میزنه.ولی کمتر کسی پیش می اید که نخورش.درسته؟؟ برای چی ما گوشت قرمز میخوریم.به خاطر اینکه خوردنش باعث لذت میشه.درسته. ببینید شما تصاویری نشون میدید از یک سری الکلی که صبح تا شب دارند مشروب میخورند و گوشه خیابان هستند. من نمیگم خوردن مشوب اون هم هر روز این هم مشروب های اشغال دست ساز و تقلبی مشکلی نداره. زیاده روی در هر چیزی باعث ضرر میشه.شما اگر اب هم زیاد بخوری .مریض میشی و ضرر داره. هر وقت کسی تونست من را قانع کنه که چرا با اینکه میدونه غذاهای چرب و روغنی و گوشت قرمز باعث ضررش در اینده میشه و مریضی های قلبی به همراه داره.باز اینکار را میکنه من قانع میشم. گوشت قرمز اعتیاد نمیاره زیانش هم به اندازه ی الکل نیست . .ما داریم از اعتیاد به الکل حرف میزنیم .. شما نمیتونید بگید وقتی داری فتوای رفتن به سمت الکل رو برای ملت صادر میفرمایید چگونه اینا رو که به حرفت گوش میدن میخوای تعیین کنی کدوماش به همین مقدار که شما داری میگی بسنده میکنن .. ???؟؟ چند نفرشون فردا دچار اعتیاد خانمان سوز میشن ؟؟ نه شما نه هیچ دانشمندی در دنیا نمیتونه بگه که بین دونفر بامقداری مشابه الکل حتی کم کدوماش بیمار میشن کدوماش معتاد میشن کدوما سرطان میگیرن . .عزیز دل از نظر اخلاقی , این توصیه های شما در یک رسانه عمومی برای یه عده جوون بیگناه شایسته وبرازنده نیست .موفق باشی . لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ گوشت قرمز اعتیاد نمیاره زیانش هم به اندازه ی الکل نیست ..ما داریم از اعتیاد به الکل حرف میزنیم .. شما نمیتونید بگید وقتی داری فتوای رفتن به سمت الکل رو برای ملت صادر میفرمایید چگونه اینا رو که به حرفت گوش میدن میخوای تعیین کنی کدوماش به همین مقدار که شما داری میگی بسنده میکنن .. ???؟؟ چند نفرشون فردا دچار اعتیاد خانمان سوز میشن ؟؟ نه شما نه هیچ دانشمندی در دنیا نمیتونه بگه که بین دونفر بامقداری مشابه الکل حتی کم کدوماش بیمار میشن کدوماش معتاد میشن کدوما سرطان میگیرن . .عزیز دل از نظر اخلاقی , این توصیه های شما در یک رسانه عمومی برای یه عده جوون بیگناه شایسته وبرازنده نیست .موفق باشی . به نظر شما چند درصد کسانی که الکل مصرف میکنند.باعث اعتیاد میشه؟؟؟ خیلی ناچیز هستند. من به کسی توصیه نمیکنم که اینکار را بکنید. ولی هرگز نمیتونم این را بپذیرم که خوردن مشروب اون هم به صورت عادی ضرر های انچنانی داره که از لذت خوردنش بگذریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده