armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آقا این اسپم نیست. سیگار بده مشروب بده هرکی سیگار بکشه من بدم هرکی مشروب بخوره من بدم . . . . . . . وای اومد:w410: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 99 درصد مردم امریکا و اروپا مشروب میخورند.چرا اونها مریض نمیشوند.؟؟؟ این درصد رو از کجا آوردی؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دکتر جون کجایی؟؟پس چرا واسه اونایی که چربیشون بالاست روزی یک پیک وی س کی تجویز میشه؟ قدرت خدا!!!!!!!!! تو اینا رو از کجا میاری؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این درصد رو از کجا آوردی؟ حالا شاید 99 درصد نباشه.ولی اکثریت که هست.درسته؟؟ نمیگم هر روز میخورند.ولی حداقل در یک جشنی یا اخر هفته میخورنش. من خودم 4 سال در دانمارک زندگی کردم.کمتر کسی را دیدم که بالغ باشه ولی مشروب نخوره. مخصوصا اب جو لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ عکس دنی در آخر خط زندگی:ws28: چند درصد کسانی که مشروب میخورند و سیگار میکشند اینجوری میشوند.این مطمئنن به خاطر فقر و مواد مخدر اینطوری شده. بابای من اهل سیگار نبود ولی نزدیک 40 سال هست داره مشروب میخوره ولی از من جوونتره من قبول کردم سیگار و دود ضرر داره و تسلیم هستم ولی عمرا نمیتونم قبول کنم که خوردن مشروب سالم اون هم هفته ای یکبار ضرر داشته باشه لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ قدرت خدا!!!!!!!!!تو اینا رو از کجا میاری؟:jawdrop: توی جاهای سرد در زمستون مثل روسیه و اسکاندیوانی واقعا نمیشه بدون اب جو شب ها را بگذرونی.واقعا سخته. در ضمن من یکی از دکتر ها شنیدم که خوردن شراب و اب جو به بدن کمک میکنه. لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ قدرت خدا!!!!!!!!!تو اینا رو از کجا میاری؟:jawdrop: خوب خودم دیدم ............ نه واسه همه هااااااااااااااااا میگن ویکسی اون غده های چربیه ای که دور قلبو گرفترو خورد میکنه فک کنم یا واسه ناراحتی قلبه یا چربیه بالا. چمیدونم اصن 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 99 درصد مردم امریکا و اروپا مشروب میخورند.چرا اونها مریض نمیشوند.؟؟؟ اولا کی گفت مریض نمیشن؟؟؟؟؟؟ثانیا شما به دیگران چی کار داری ! ثالثا متوجه منظورم نشدی من نمیگم بعد از هر بار مصرف مشروبات یه مرضی ایجاد میشه ! بلکه منظورم اینه همین مصرف کم مشروب باعث میشه بهش معتاد بشیم بعدهم در دراز مدت اثرشو نشون میده ! خب نمی ارزه ! :4uboxsmiley: بسیاری از بیماری هاهست که ناشی از الکله و بهترین و دقیقترین وبالاترین امار اون هم مربوط به خود امریکاست .. سیروز کبدی که تخریب فونکسیون کبد است و در ایران بالاترین علتش عفونی است در امریکا ناشی از الکل است A wide variety of diseases and conditions can damage the liver and lead to cirrhosis, including : Chronic alcohol abuse...1 2.......................................... 3........................................... لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ توی جاهای سرد در زمستون مثل روسیه و اسکاندیوانی واقعا نمیشه بدون اب جو شب ها را بگذرونی.واقعا سخته.در ضمن من یکی از دکتر ها شنیدم که خوردن شراب و اب جو به بدن کمک میکنه. من خیلی از شبهام رو در این کشور ها گذروندم ندیدم همچین چیزی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خوب خودم دیدم ............نه واسه همه هااااااااااااااااا میگن ویکسی اون غده های چربیه ای که دور قلبو گرفترو خورد میکنه فک کنم یا واسه ناراحتی قلبه یا چربیه بالا. چمیدونم اصن جدی ؟؟ لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من خیلی از شبهام رو در این کشور ها گذروندم ندیدم همچین چیزی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 99 درصد مردم امریکا و اروپا مشروب میخورند.چرا اونها مریض نمیشوند.؟؟؟ :4uboxsmiley: دکتر جون کجایی؟؟پس چرا واسه اونایی که چربیشون بالاست روزی یک پیک وی س کی تجویز میشه؟ :rose: این درصد رو از کجا آوردی؟ :4uboxsmiley: قدرت خدا!!!!!!!!!تو اینا رو از کجا میاری؟:jawdrop: :rose: حالا شاید 99 درصد نباشه.ولی اکثریت که هست.درسته؟؟نمیگم هر روز میخورند.ولی حداقل در یک جشنی یا اخر هفته میخورنش. من خودم 4 سال در دانمارک زندگی کردم.کمتر کسی را دیدم که بالغ باشه ولی مشروب نخوره. مخصوصا اب جو :4uboxsmiley: عزیزم همه ی دانمارکی ها رو با هم جمع کنی در 4 سال به اندازه ی شب شنبه یه محله ی المان ابجو نمیخورند .. خوب اینا چی رو ثابت میکنه ?.. بد ترین الکلی ها که بوی گند یکیشون برای پیاده و فرار کردن همه ی مسافران یه مترو کافی است در همین اروپا هستند لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ جدی ؟؟ آره دکی من خیلیارو دیدم. بابا مشروب افراطش ضرر داره . به وختش بخوری مفیدم هست. دیگه ما خودمون بله دیگه .......... دههههههههههه ...................... . . . . . . . . . . . آبجیم اگه اومد نزارین منو بزنه ها لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آره دکی من خیلیارو دیدم.بابا مشروب افراطش ضرر داره . به وختش بخوری مفیدم هست. دیگه ما خودمون بله دیگه .......... دههههههههههه ...................... . . . . . . . . . . . آبجیم اگه اومد نزارین منو بزنه ها :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بالاخره یه ادم حسابی تو این جمع پیدا شد که بگه مشروب و کلا مخدرات چیز خوفی نیس مرسی دکتر :wubpink: من حرف تو گوشم نمیره ما ایرانی ها کلا بدتر از عربا هستیم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :4uboxsmiley: :rose: :4uboxsmiley: :rose: :4uboxsmiley: عزیزم همه ی دانمارکی ها رو با هم جمع کنی در 4 سال به اندازه ی شب شنبه یه محله ی المان ابجو نمیخورند .. خوب اینا چی رو ثابت میکنه ?.. بد ترین الکلی ها که بوی گند یکیشون برای پیاده و فرار کردن همه ی مسافران یه مترو کافی است در همین اروپا هستند خدایی نادر این حرفتو قبول دارم. همیشه یه لیوان آبجو دستشونه 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 آقا من تکذیب میکنم حرفامو آقا اصن اسم مشروبم بیارین ضرره . . . . . . . خو آبجی داشتم بحث علمی میکردم با دکی لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من بهت افتخار می کنم پسرمتحت تاثیر این فرهیخته بودنت قرار گرفتم :w155: همه به افتخار دکتر نادر به به چه اسپم بازار وزینی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده