Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ شرمنده بچه ها من باید جواب اینو بدم اگرم کسی از دستم ناراحت شد من شرمندشم. ببین حاجی تو انزلی تا کسی کرم نریزه کاریش ندارن. شمام حتما نا آدمک بازی درآوردی که حالتو گرفتن. ضمنا اون مزخرفیم که به انزلی چیا گفتی خودتی. اگه نبودی توی جمع به هیچ شهریو ساکنانش مزخرف نمیگفتی چرا بهت بر ميخوره گلم . اوكي تو بردي من تسليم :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ جدی بابای من چن سال از عمرشو تو شمال (رشت و ماسوله و بقیه شهراش ) بوده اما تاحالا ازاین قسمتاش نگفته برم بپرسم ازش اما خداییش نه مال شوماها خوبه نه مال ماها اونجا زندگی رو خیلی شل می گیرن اینجا خیلی سخت :JC_thinking: اره جدی البته بازم بگم .تفاوت هست بین شمالی ها.حتی شهر به شهر نزدیک. شاید رشت واونور ها متفاوت باشه. ولی من بابلسر را میدونم که اینجوریه. راستی تو از کجا بودی؟؟ کلا توصیه هم این هست که هر کس را میشناسی جلوگیری کن از ازدواجش با بابلسری ها 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ کهی=کدو تنبل پته=پخته خار=خورنده کدو تنبل خور=کهی پته خار :ws2: دوستای شمالی زیاد دارم.اونا هم نمیتونستن حرف بزنن ولی میفهمیدن. احتمالا مدت زیادی نیس که تو شمالین... کسی که اون ور آب زندگی کنه که نباید شمالی خوب بلت باشه :ws2: من ترکی بلدم:dancegirl2: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سرته یک کرباسن یادم رفت یعنی چی؟یک چیز مثبت هست یا منفی؟؟ منظورت قد بودن هست؟ ولی در مورد ترکا میتونم بگم که اینها هم خیلی تفاوت دارند یعنی کلا تبریزی ها با اردبیلی ها زمین تا اسمون تفاوت دارند.حتی تو لهجه تو شیوه زندگی فرق زیادی ندارن و پای بنده اصول اند. ولی از نظر سطح فرهنگ جاهای مختلف با هم فرق داره.... سر و ته یه کرباسن یعنی همه مثل همن ولی جنبه منفی داره این ضرب المثل!:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چرا بهت بر ميخوره گلم . اوكي تو بردي من تسليم :imoksmiley: ایندفه اومدی انزلی بگو خودم هواتو دارم:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سرته یک کرباسن یادم رفت یعنی چی؟یک چیز مثبت هست یا منفی؟؟ منظورت قد بودن هست؟ ولی در مورد ترکا میتونم بگم که اینها هم خیلی تفاوت دارند یعنی کلا تبریزی ها با اردبیلی ها زمین تا اسمون تفاوت دارند.حتی تو لهجه اره تبریزی با ادربیلی حتی ارومیه ای خیلی فرق دارن ولی خیلی خشک مذهب هستن خیلی زندگی رو سخت می گیرن برعکس شوما شمالیها کاری ندارم من زیاد اهل قوم و قبیله و زبان نیستم کجا خوشم اونجا که دلم خوشه اعتقادم اینکه میشه حد وسط اینا بود 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چرا بهت بر ميخوره گلم . اوكي تو بردي من تسليم :imoksmiley: شما نباید کل بگیری عزیز من. در هر شهری ادم نا حسابی هست. خود من تو شهر خودم بودم.سوار یک ماشین نوره تهران بودم. یک همشهری من اومد علکی اذیتم کرد. یعنی به خاطر کار اون تمام مردم این شهر مضغرف هستند؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من ترکی بلدم:dancegirl2: اینایی که گفتم مازندرانی بود :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینایی که گفتم مازندرانی بود :jawdrop: منم نگفتم اونا ترکی بودن.:jawdrop: یادت نمیاد تو باشگاه اومدی تو تاپیکه شمالیا باهم ترکی حرف زدیم همه :jawdrop: شده بودن؟ . . . . . . اوه اوه نه یادت نمیاد اونجا اسمم یه چیز دیگه بود:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ایندفه اومدی انزلی بگو خودم هواتو دارم لطف داري شما!!! شما نباید کل بگیری عزیز من.در هر شهری ادم نا حسابی هست. خود من تو شهر خودم بودم.سوار یک ماشین نوره تهران بودم. یک همشهری من اومد علکی اذیتم کرد. یعنی به خاطر کار اون تمام مردم این شهر مضغرف هستند؟؟؟ الان باز يه حرفي بزنم كه توام دعوا بندازي باهام ؟ حق با شماست عزيزان :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تو شیوه زندگی فرق زیادی ندارن و پای بنده اصول اند.ولی از نظر سطح فرهنگ جاهای مختلف با هم فرق داره.... سر و ته یه کرباسن یعنی همه مثل همن ولی جنبه منفی داره این ضرب المثل!:w00: فقط اردبیلی ها را دیدی بهشون بگو که اینقدر خالی تابلو نبندن. یعنی چنان با اعتماد به نفس یک چیزی که یک بچه هم میفهمه خالی بندی هست را برایت تعریف میکنند که ادم میخواد خودش را بکشه :ws3: 2 تا از دبیر های دبیرستانم اردبیلی بودن.یعنی یکیشون که دبیر دینی بود اخر متوجه شدیم که نماینده خدا هست در زمین. میگفت ایت ال کرسی خوندم .ماشینم 20 تا پشتک زد.زن و بچه ام که پشت ماشین خوابیده بودند از خواب بیدار نشدند. و ماشین هم یک خراش نداشت 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ لطف داري شما!!! الان باز يه حرفي بزنم كه توام دعوا بندازي باهام ؟ حق با شماست عزيزان :flowerysmile: من اهل دعوا نیستم.هر چی دلت میخواد بگو :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فقط اردبیلی ها را دیدی بهشون بگو که اینقدر خالی تابلو نبندن.یعنی چنان با اعتماد به نفس یک چیزی که یک بچه هم میفهمه خالی بندی هست را برایت تعریف میکنند که ادم میخواد خودش را بکشه :ws3: 2 تا از دبیر های دبیرستانم اردبیلی بودن.یعنی یکیشون که دبیر دینی بود اخر متوجه شدیم که نماینده خدا هست در زمین. میگفت ایت ال کرسی خوندم .ماشینم 20 تا پشتک زد.زن و بچه ام که پشت ماشین خوابیده بودند از خواب بیدار نشدند. و ماشین هم یک خراش نداشت گیرت اورده بود خوب............ لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ کهی=کدو تنبل پته=پخته خار=خورنده کدو تنبل خور=کهی پته خار :ws2: دوستای شمالی زیاد دارم.اونا هم نمیتونستن حرف بزنن ولی میفهمیدن. احتمالا مدت زیادی نیس که تو شمالین... کسی که اون ور آب زندگی کنه که نباید شمالی خوب بلت باشه :ws2: خار مگه معنی خوبی نمیده؟؟؟؟ .من تو شمال به دنیا اومدم.فقط 4 سال رفتم دانمارک زندگی کردم .دوباره برگشتم همون شمال لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خار مگه معنی خوبی نمیده؟؟؟؟.من تو شمال به دنیا اومدم.فقط 4 سال رفتم دانمارک زندگی کردم .دوباره برگشتم همون شمال تو چرا آخه؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ گیرت اورده بود خوب............ اصلا قضیه این نیست.یک جورایی خودشون باورش دارند. 2 لینک به دیدگاه
siamak asg 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چرا بهت بر ميخوره گلم . اوكي تو بردي من تسليم :imoksmiley: آرمین جان اعصابتو خراب نکن این جوون خودش متوجه اشتباهش شد بهتره این بحث مسخره تبار شناسی رو بزاریم کنار پُشت سر هر قوم و ملت و هر شهری میشه حرف زد ولی این کار فقط باعث ناراحتی و دعوا میشه بنده ختم جلسه رو اعلام میکنم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تو چرا آخه؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): بچه بودم.حالیم نبود.فکر کنم 15 سالم بود که برگشتم. برایم تصمیم گرفتند 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خار مگه معنی خوبی نمیده؟؟؟؟.من تو شمال به دنیا اومدم.فقط 4 سال رفتم دانمارک زندگی کردم .دوباره برگشتم همون شمال نه اینجا معنی خورنده میده..... مثلا هویج خار......یعنی کسی که هویج میخوره... سبزی خار .. .کهی پته خار......کسی که کدو میخوره... راستی شما کدو تنبل رو با شکر میخورین یا فلفل؟ آمل ها با فلفل مبخورن لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آرمین جان اعصابتو خراب نکن این جوون خودش متوجه اشتباهش شد بهتره این بحث مسخره تبار شناسی رو بزاریم کنار پُشت سر هر قوم و ملت و هر شهری میشه حرف زد ولی این کار فقط باعث ناراحتی و دعوا میشه بنده ختم جلسه رو اعلام میکنم به افتخار انزلی چیه گل گلاب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده