Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اولا ببین چه لذتی داره که این همه ملت حاظرند این طمع را تحمل کنند.در ضمن شما که حتما نباید عرق سگی و قوطی های تقلبی بخوری. شما همین فردا برو اب جو را امتحان کن.مزه ان از مزه دلستر های ساده بهتره. مستی را یکبار امتحان کن .میفهمی چی میگم. البته دیگه نمیتونی ولش کنی.مگه اینکه زیاده روی کنی در همون حال اول کسی مشروب نمیخوره که مغزش از کار بیوفته.مشروب میخوره که لذت ببره. همین موزیکی که گوش میکنی بهت 100 برابر بیشتر حال میده. از ما گفتن به راه غلط بیوفت و اب جو را امتحان کن اینا رو امتحان کردم... اونطوری هم که فکر میکنی پاستوریزه نیستم... الانشم لازم بشه میخورم... ولی خوب نمیدونم چرا زیاد خوشم نمیاد... ولی بازم میگم من معتقدم لذت بردن از همه چیز مهم تره... هرکاری رو که ازش لذت میبری انجام بده... ولی خوب من از این یه قلم لذت نمیبرم... 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اولا ببین چه لذتی داره که این همه ملت حاظرند این طمع را تحمل کنند.در ضمن شما که حتما نباید عرق سگی و قوطی های تقلبی بخوری. شما همین فردا برو اب جو را امتحان کن.مزه ان از مزه دلستر های ساده بهتره. مستی را یکبار امتحان کن .میفهمی چی میگم. البته دیگه نمیتونی ولش کنی.مگه اینکه زیاده روی کنی در همون حال اول کسی مشروب نمیخوره که مغزش از کار بیوفته.مشروب میخوره که لذت ببره. همین موزیکی که گوش میکنی بهت 100 برابر بیشتر حال میده. از ما گفتن به راه غلط بیوفت و اب جو را امتحان کن :w00: جوون مردمو اغفال نکن :167: تمام پستاتو اینجا خوندم . میگم وضعیتت اورژانسیه ها !1:ws44: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینا رو امتحان کردم... اونطوری هم که فکر میکنی پاستوریزه نیستم... الانشم لازم بشه میخورم... ولی خوب نمیدونم چرا زیاد خوشم نمیاد... ولی بازم میگم من معتقدم لذت بردن از همه چیز مهم تره... هرکاری رو که ازش لذت میبری انجام بده... ولی خوب من از این یه قلم لذت نمیبرم... اینارو خوردن که اینقد بحث نداره:w00: مگه شیه؟؟؟؟؟:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینا رو امتحان کردم... اونطوری هم که فکر میکنی پاستوریزه نیستم... الانشم لازم بشه میخورم... ولی خوب نمیدونم چرا زیاد خوشم نمیاد... ولی بازم میگم من معتقدم لذت بردن از همه چیز مهم تره... هرکاری رو که ازش لذت میبری انجام بده... ولی خوب من از این یه قلم لذت نمیبرم... :w00: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینا رو امتحان کردم... اونطوری هم که فکر میکنی پاستوریزه نیستم... الانشم لازم بشه میخورم... ولی خوب نمیدونم چرا زیاد خوشم نمیاد... ولی بازم میگم من معتقدم لذت بردن از همه چیز مهم تره... هرکاری رو که ازش لذت میبری انجام بده... ولی خوب من از این یه قلم لذت نمیبرم... حالا که از مشروب نمیخوری.پس برو معتاد باش بالاخره باید یک کاری بکنی:ws2: کرک خوبه؟ حشیش چی؟گرس که عالی هست؟؟شیشه خوراک درس خوندنه؟ من گرس و شیشه را پیشنهاد میدم که هم نعشه بشی و هم به درست لطمه نزنه. من حالیم نمیشه .من باید امروز تو را به راه بد بکشونم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وافن اعتراف کرد. بالاخره تونست از وافن اعتراف بگیرم که اینکارست. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینارو خوردن که اینقد بحث نداره:w00:مگه شیه؟؟؟؟؟:dancegirl2: بحث نداره که... داری ؟ بیار با هم بخوریم :w00: این شکلک رو میبینم یاد همسر عزیز و گرامی میوفتم... لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا که از مشروب نمیخوری.پس برو معتاد باش بالاخره باید یک کاری بکنی:ws2:کرک خوبه؟ حشیش چی؟گرس که عالی هست؟؟شیشه خوراک درس خوندنه؟ من گرس و شیشه را پیشنهاد میدم که هم نعشه بشی و هم به درست لطمه نزنه. من حالیم نمیشه .من باید امروز تو را به راه بد بکشونم مگه با تو نیستم :w00: من اعصاب ندارم میام .... 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بحث نداره که... داری ؟ بیار با هم بخوریم آخ جون:eyepopping: من نوووووووووکرتم پایتم داداششششششششششش :aghosh: کجابیشینیم؟ تو پروفایل من خوبه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا که از مشروب نمیخوری.پس برو معتاد باش بالاخره باید یک کاری بکنی:ws2:کرک خوبه؟ حشیش چی؟گرس که عالی هست؟؟شیشه خوراک درس خوندنه؟ من گرس و شیشه را پیشنهاد میدم که هم نعشه بشی و هم به درست لطمه نزنه. من حالیم نمیشه .من باید امروز تو را به راه بد بکشونم باید یه مدت فکر کنم... یادش به خیر خونه ی دوستم که بودیم طبقه ی بالاش یه آقایه بود که با اجازتون شیشه میکشید... ما خفه میشودیم از بوی گندش... وافن اعتراف کرد.بالاخره تونست از وافن اعتراف بگیرم که اینکارست. اعتراف کردم دیگه... من مشروب خوردم... سیگارم کشیدم... :shame: دیگه چی میخوای ؟ لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بحث نداره که... داری ؟ بیار با هم بخوریم این شکلک رو میبینم یاد همسر عزیز و گرامی میوفتم... اینو :167: میبینی یاد چی میمفتی! لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بعضی از مردها فقط به خاطر این میروند سرکار و صبح تا شب جون میکنند که خرج سیگار و الکلشون در بیاد.بنده به یک چیز خودم افتخار میکنم که اگر تمام پولهایی که خرج دود و الکل کردم را جمع میکردم.الان یک بنز 100 ملیونی زیر پام بود. زندگی یعنی چایی و سیگار و ....(سانسور شد) برا من این سه جذاب ترین تو دنیاس البته برای دوران جاهلی بود عزیزم.الان 1 ساله که ادم شدم. قبلا هم الکلی بودم هم روزی میشد که 8 تا قلیون میکشیدم. یعنی پاتوقم لب دریا بود.ساعت 12 میرفتم لب دریا تا شب همونجا بودم و یا مشروب میخوردم یا قلیون و پیپ میکشیدم. تا اینکه بابام برشکست شد و سرش کلاه گذاشتند و من مجبور شدم از ولخرجی در بیام اینطوری خوبه...هر چیزی به اندازش خوبه و حال میده. من تو تبریز که دانشجو بودم روزی 1 پاکت سیگار میکشیدم ولی الان محدودم و روزی 4 تا بیشتر نمیکشم ولی الان این 4 تا خیلی فاز میده..... در ضمن الکل کجاش حال میده:w00: من اصلا حال نمیکنم و 3 ساله که نخوردم واقعا سیگار چه خاصیتی داره که یه عده دست نمیکشن؟؟؟آرامش بخشه؟؟ اعتماد به نفس میبره بالا؟؟ چی کار میکنه؟ حال میده.... من یک سوال از شما دارم.دنیا مگه 2 روز نیست. مثلا این قلیون و مشروب به من ضرر بزنه. مثلا 10 سال از عمرم را کم کنه. چه اتفاقی میوفته. یعنی من 40 سال زندگی با لذت را از دست بدم تا 60 سال زندگی بدون لذت داشته باشم.؟؟؟ بگذار که احساس هوایی بخورد.. دستشون درد نکنه سیگارو تو دانشگاه ها ممنوع کردن. خیر ببینن. :w00: شما تو امریکا داری حال میکنی و اصلا به فکر ما نیستی :w00: کرک خوبه؟ حشیش چی؟گرس که عالی هست؟؟شیشه خوراک درس خوندنه؟ م :w16: حالا شد یه چیزی............ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ میگما همه پسرای شمالی اینجورین؟ بابا مام اینجا خیلی طبعیت و بلبل و آواز پرندگان و هوای پاک و سر سبزی داریم ولی ........ پسرای شمال چقد چیز بودن ونمی دونستیم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بحث نداره که... داری ؟ بیار با هم بخوریم آخ جون:eyepopping: من نوووووووووکرتم پایتم داداششششششششششش :aghosh: کجابیشینیم؟ تو پروفایل من خوبه؟؟؟؟؟ چاکرتم داش... آره میریم همونجا میشینیم خودمون دوتایی میزنیم حالشو میبریم... به دنیل هم بگو بیاد... اونم خوب از این کارا بلده... 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ میگما همه پسرای شمالی اینجورین؟بابا مام اینجا خیلی طبعیت و بلبل و آواز پرندگان و هوای پاک و سر سبزی داریم ولی ........ پسرای شمال چقد چیز بودن ونمی دونستیم در مورد پسرای شمال اینجوری حرف نزن ! بار آخرت باشه :167: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چاکرتم داش... آره میریم همونجا میشینیم خودمون دوتایی میزنیم حالشو میبریم... به دنیل هم بگو بیاد... اونم خوب از این کارا بلده... دختره یا پسر؟؟؟؟ من با دخترا نمیخورما لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باید یه مدت فکر کنم... یادش به خیر خونه ی دوستم که بودیم طبقه ی بالاش یه آقایه بود که با اجازتون شیشه میکشید... ما خفه میشودیم از بوی گندش... اعتراف کردم دیگه... من مشروب خوردم... سیگارم کشیدم... :shame: دیگه چی میخوای ؟ اولا باید داد بزنی بگی. رسما از همه اعضای سایت عذرخواهی کنی به چیزهای دیگه هم باید اعتراف کنی وگرنه میری کهریزک بازجویی میشی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ میگما همه پسرای شمالی اینجورین؟بابا مام اینجا خیلی طبعیت و بلبل و آواز پرندگان و هوای پاک و سر سبزی داریم ولی ........ پسرای شمال چقد چیز بودن ونمی دونستیم سارا افشاررررررر:w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00: دهههههههه لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ در مورد پسرای شمال اینجوری حرف نزن !بار آخرت باشه :167: چشم:banel_smiley_52: بابا منظورم اینکه خیلی خونواده دوست هستن:w58: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :w00: شما تو امریکا داری حال میکنی و اصلا به فکر ما نیستی :w00: ... جک گفتی باز؟ اینجا اگه موقع رانندگی الکل خون از 0.08% معادل یه قلوپ الکل بالاتر باشه جریمه ی خفن داره. بشین تو خونت تا خرخره الکل بخور. سیگار هم که توی ادارات کاملا ممنوع- تو دانشگاه ها آزاده ولی نه هر جایی. جای خاص داره و اگه ببینن جای دیگه شرف سیگار دستشه یه 300$ جریمش می کنن توجیه شه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده