رفتن به مطلب

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت.

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نمیشه به شخصیت مرد به دید یه مرد نگاه کرد رفیق ما برای خود شیرینی تاپیک زده جنگ زن مرد

زن عزیز و محترمه ولی مرد نباید اینقدر شخصیت خودش ودیگران رو پائین بیاره مزخرف بگه من اعتراض دارم

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیشه به شخصیت مرد به دید یه مرد نگاه کرد رفیق ما برای خود شیرینی تاپیک زده جنگ زن مرد

زن عزیز و محترمه ولی مرد نباید اینقدر شخصیت خودش ودیگران رو پائین بیاره مزخرف بگه من اعتراض دارم

عزیز دل

1. عفت کلام رو عایت کنید.

2. اون تاپیک بحش جداست، و دفتر مدیریت هم هست!!!

3. اگه به نظر شما چیزی مشکل داشت اینجا گزارش بدید حتما رسیدگی میشه!!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت.

خوب ما عادت داریم که قبل از باز کردن هر تاپیکی اول نام استاتر اونو ببینیم. گاهی از اوقات بعضی از دوستان که من با سبک و سیاق تاپیکهاشون اشنایی دارم , آنچنان تر و تازگی تو تاپیکهاشون میارند که من ذوق زده میشم. شما هم به چنین مواردی برخورده اید؟

یکی از این عزیزان , دوست من جناب pianist هست. او گاهآ این کار قشنگ رو انجام میده. سارا افشار هم این نوآوری ها رو داره که خیلی جالبه.

شما هم به چنین مواردی بر خورده اید؟ خیلی زیباست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیز دل

1. عفت کلام رو عایت کنید.

2. اون تاپیک بحش جداست، و دفتر مدیریت هم هست!!!

3. اگه به نظر شما چیزی مشکل داشت اینجا گزارش بدید حتما رسیدگی میشه!!!!!!!

مهندس جان میگن ادب از که ...........

عفت کلام!!!!!!!!!!!! بنظرت توی تاپیک من مزخرف فحش حساب میشه یا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما تحصیکرده این مملکت هستی ولی ادبیاتت ضعیفه

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهندس جان میگن ادب از که ...........

عفت کلام!!!!!!!!!!!! بنظرت توی تاپیک من مزخرف فحش حساب میشه یا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما تحصیکرده این مملکت هستی ولی ادبیاتت ضعیفه

برادر من بحث این تاپیک رو منحرف نکن

در ضمن برای من و دوستان مسئله ای نیست سخنان شما

ارزش هرشخص به واژه های اوست!!!!!

بدرود!!!!!:rose:

• Like 4
لینک به دیدگاه
برادر من بحث این تاپیک رو منحرف نکن

در ضمن برای من و دوستان مسئله ای نیست سخنان شما

ارزش هرشخص به واژه های اوست!!!!!

بدرود!!!!!:rose:

ارزش هر شخص به فکرشه وعملش نه سخنش چون ما انسان لال هم داریم من باشما مشکل ندارم من از ضعف شخصیت حرف میزنم

اگه احساس بدی از من داری بیان کن من رک هستم اهل حاشیه هم نیستم.

دلیل نداره چون شما خوشت امده همه ازش لذت ببرن

• Like 2
لینک به دیدگاه
ارزش هر شخص به فکرشه وعملش نه سخنش چون ما انسان لال هم داریم من باشما مشکل ندارم من از ضعف شخصیت حرف میزنم

اگه احساس بدی از من داری بیان کن من رک هستم اهل حاشیه هم نیستم.

دلیل نداره چون شما خوشت امده همه ازش لذت ببرن

درود محمد عزیز

عرض به حضور شریفت که دقیقا بنا به این حرفی که زدید دلیل نداره که چون شما خوشتون نیومده دیگرون هم این تاپیک رو ضعیف ارزیابی کنن

شما دوست جدید ما هستید و با اخلاقیات عزیزان اشنایی کامل ندارید

پس بهتره زود قضاوت نکنید

در ضمن داداش عزیزم اگه در تاپیک زدن معیارهای خوبی مد نظرتون هست میتونید تاپیک بزنید و ما هم مستفیض بشیم

ممنونم از شما:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
درود محمد عزیز

عرض به حضور شریفت که دقیقا بنا به این حرفی که زدید دلیل نداره که چون شما خوشتون نیومده دیگرون هم این تاپیک رو ضعیف ارزیابی کنن

شما دوست جدید ما هستید و با اخلاقیات عزیزان اشنایی کامل ندارید

پس بهتره زود قضاوت نکنید

در ضمن داداش عزیزم اگه در تاپیک زدن معیارهای خوبی مد نظرتون هست میتونید تاپیک بزنید و ما هم مستفیض بشیم

ممنونم از شما:icon_gol:

یک روز از عضو شدن در این باشگاه لذت بردم مدیر عزیز ولی الان به این نتیجه رسیدم باشگاه مهندسین ایرا خیلی مکان امن تری برای بیان واقعیت هست

بچه های منطقی تر و پرشور تری بودن که از جواب دادن فرار نکنن.من هدفم از عضو شدن توی این باشگاه کار علمی زراعی بود که انجام دادم ولی فکر نمی کردم اینجا هم قدیمی ها یک تیم هستن تازه وارد ها جدا از این تیم. همکارت فرق کلمات رو نمیدونه که مزخرف فحش نیست بی عفتی هم نیست.

من هم از شما ممنون هستم که متوجم کردین اینجا مکان خفقانه مثله......................

• Like 3
لینک به دیدگاه
یک روز از عضو شدن در این باشگاه لذت بردم مدیر عزیز ولی الان به این نتیجه رسیدم باشگاه مهندسین ایرا خیلی مکان امن تری برای بیان واقعیت هست

بچه های منطقی تر و پرشور تری بودن که از جواب دادن فرار نکنن.من هدفم از عضو شدن توی این باشگاه کار علمی زراعی بود که انجام دادم ولی فکر نمی کردم اینجا هم قدیمی ها یک تیم هستن تازه وارد ها جدا از این تیم. همکارت فرق کلمات رو نمیدونه که مزخرف فحش نیست بی عفتی هم نیست.

من هم از شما ممنون هستم که متوجم کردین اینجا مکان خفقانه مثله......................

دوست عزیز

این نظر شماست و باطبع محترم

ما هم خواستمون اینه که وقتی که اینجا میذارید براتون مفید باشه عزیز

اگه اینجا نتونسته شما رو ارضا کنه حتما مهندسان این خواستتونو برآورده میکنه

درضمن دوست عزیز مزخرف لفظ خوبی نمیتونه باشه

یه جورایی توهینه.....برای اطمینان از این گفته میتونید به استاد خودتون بگید استاد تدریستون مزخرفه:icon_redface:

ممنون

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوست عزیز

این نظر شماست و باطبع محترم

ما هم خواستمون اینه که وقتی که اینجا میذارید براتون مفید باشه عزیز

اگه اینجا نتونسته شما رو ارضا کنه حتما مهندسان این خواستتونو برآورده میکنه

درضمن دوست عزیز مزخرف لفظ خوبی نمیتونه باشه

یه جورایی توهینه.....برای اطمینان از این گفته میتونید به استاد خودتون بگید استاد تدریستون مزخرفه:icon_redface:

ممنون

:icon_gol:

بقول خودت دوست عزیز (مدیر)عصبی شدی

منطق وجنبه خوبه

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما اگر به منطق اعتقاد داشته باشید فک کنم مشکلتون حل میشه. اندیشه منطقی

هر چی دلت میخواد به همه میگی . اونوقت شاکی هم هستی؟

دوست عزیز , این تاپیک رو من زدم تا در مورد قصه عادت بحث و گفتگو کنیم. شما اومدی از یه چیزایی صحبت کردی که اصلآ ربطی به موضوع نداره . من هم تا بحال چیزی بهت نگفتم و اجازه دادم ادامه بدی. وقتی اینهمه سعه صدر از استاتر میبینی و متوجه رفتار و گفتارت هم نیستی , لابد هنوز نمیخواهی هشیار و منطقی باشی.

حالا این جملات ( مکان خفقان و .... ) هم که دیگه قوز بالا قوزش کردی.

یکم به خودت و کارهایت دقت کن و ببین چرا اومدی تو این تاپیک و چی ها گفتی و چرا ما تا این حد شما را رعایت کردیم. پس سعی کن دو طرف قضیه رو ببینی و متوجه رفتار و کردار و گفتارت باشی و دیگران را بیخودی محکوم نکنی. مرسی

• Like 3
لینک به دیدگاه

گفته های بعضی از دوستان ما همون پست اول رو یادآورمیکنه.می بینیم که حتی بی احترامی و عدم پذیرش صحبتهای دیگران هم برای ما عادت شده.در ظاهر انکار میکنیم ولی اونچه که در گفته های خودمون میاریم اینه که هر حرف و اندیشه ای غیر از اندیشه ما محکومه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما اگر به منطق اعتقاد داشته باشید فک کنم مشکلتون حل میشه. اندیشه منطقی

هر چی دلت میخواد به همه میگی . اونوقت شاکی هم هستی؟

دوست عزیز , این تاپیک رو من زدم تا در مورد قصه عادت بحث و گفتگو کنیم. شما اومدی از یه چیزایی صحبت کردی که اصلآ ربطی به موضوع نداره . من هم تا بحال چیزی بهت نگفتم و اجازه دادم ادامه بدی. وقتی اینهمه سعه صدر از استاتر میبینی و متوجه رفتار و گفتارت هم نیستی , لابد هنوز نمیخواهی هشیار و منطقی باشی.

حالا این جملات ( مکان خفقان و .... ) هم که دیگه قوز بالا قوزش کردی.

یکم به خودت و کارهایت دقت کن و ببین چرا اومدی تو این تاپیک و چی ها گفتی و چرا ما تا این حد شما را رعایت کردیم. پس سعی کن دو طرف قضیه رو ببینی و متوجه رفتار و کردار و گفتارت باشی و دیگران را بیخودی محکوم نکنی. مرسی

از راهنمایت ممنون شاید بخاطر اینکه روحیه خوبی ندارم هنوز توی شک فوت پدرم هستم

معذرت می خوام ولی نمی دونم برای چی معذرت می خوام

• Like 1
لینک به دیدگاه
از راهنمایت ممنون شاید بخاطر اینکه روحیه خوبی ندارم هنوز توی شک فوت پدرم هستم

معذرت می خوام ولی نمی دونم برای چی معذرت می خوام

یادشان گرامی باد

خدایا عزیزانی که میروند, برای همیشه

تکه از قلب ما را هم با خود میبرند

آن وقت ما میمانیم و جای خالی آن ها

در کنارمان و قلبی که برای همیشه

ناتمام است.

پروردگارا ! میدانم ارزش قلب ها

به تکه های شکسته و ترک برداشته آن هاست

اما کاری کن توان پذیرش این درد را داشته باشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
یادشان گرامی باد

خدایا عزیزانی که میروند, برای همیشه

تکه از قلب ما را هم با خود میبرند

آن وقت ما میمانیم و جای خالی آن ها

در کنارمان و قلبی که برای همیشه

ناتمام است.

پروردگارا ! میدانم ارزش قلب ها

به تکه های شکسته و ترک برداشته آن هاست

اما کاری کن توان پذیرش این درد را داشته باشم.

نمیتونم یعنی قدرتش ندارم

دل اون سفره رنگین ببین

دل من بی کس غمگین ببین

• Like 2
لینک به دیدگاه
]ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت. [/b]

.

:ws52:

دریا مگه ساکن داره؟

کی تو دریا زندگی میکنه جز ماهی ها؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه