Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:چرا این جوری فک کردین؟؟؟؟فقط نظرمو گفتم!!!!:icon_pf (34): میدونم خوب. گفتم اگه با من باشی بگم چشم. همین 2 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سمعک زیمنس بهترین جنس با کیفیت بالا تو تمام BRT( از اونهایی که فقط تهران داره و مخفف بگ... رسیدی تهران پارس) های تهران هم تبلیغاتش هست بخونین آدرسش برین بخرین برای حالتهای زیادی سمعک داره برای سارا که فکر نکنم جواب بده ولی بازم چون در نا امیدی بسی امید است امیدوارم که برای اون هم جواب بده ولی من بعید میدونم از خودمم هم خیلی مچکرم و از کسی که تاپیک رو زده هم مچکرم ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سمعک زیمنسبهترین جنس با کیفیت بالا تو تمام BRT( از اونهایی که فقط تهران داره و مخفف بگ... رسیدی تهران پارس) های تهران هم تبلیغاتش هست بخونین آدرسش برین بخرین برای حالتهای زیادی سمعک داره برای سارا که فکر نکنم جواب بده ولی بازم چون در نا امیدی بسی امید است امیدوارم که برای اون هم جواب بده ولی من بعید میدونم از خودمم هم خیلی مچکرم و از کسی که تاپیک رو زده هم مچکرم ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت. :ws52: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ با تیتر تاپیک موافقم.چون خودم بچه لب دریا هستم و ونه من 150 متر با دریا فاصله داره. وخیلی وقت هست به صدای امواج دریا توجه نکردم 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ با تیتر تاپیک موافقم.چون خودم بچه لب دریا هستم و ونه من 150 متر با دریا فاصله داره. وخیلی وقت هست به صدای امواج دریا توجه نکردم خوش بحالت. سلام ما رو هم به دریا برسون دادا. ما یه دریاچه ارومیه رو داشتیم که داره خشک میشه. حیف 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خوش بحالت. سلام ما رو هم به دریا برسون دادا.ما یه دریاچه ارومیه رو داشتیم که داره خشک میشه. حیف خوب یک سری بیا شمال 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خوب یک سری بیا شمال هر سال آخرای تابستون میام. میرم کوچسفهان . اونجا شناس دارم. تی بلا می سر 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ هر سال آخرای تابستون میام. میرم کوچسفهان . اونجا شناس دارم. تی بلا می سر با دنی باید مازنی گپ بزنی مو گیلانه شینم!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ با دنی باید مازنی گپ بزنیمو گیلانه شینم!!!!!!! گيجيک: دَوَستهیه، سربستهیه! ببیشته خاک- تورˇ بادˇ دس آبآبی جا فارسأ می دس! توشکأبده، می رانیشان! کئنکئن دأرم توندتر بأیی فأرسی مرأ فاگیری جه من توشکابدأ تی رانیشان! دواری جه من تیجتیجˇ ره پیش دکفی تا اؤیا کی... ديوار کوتاه هويت قومی! من متوجه میشم ولی نمیتونم جواب بدم. 5 لینک به دیدگاه
sajadkiya 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ جالب بود :flowerysmile:نمیدونستم کپی فیس بلدی سلام دوست من اولا کپی فیس نه و کپی پیست.... دوما کپی پیست کردن هم خودش یه هنر بزرگ و نشون میده که نویسنده همیشه دنبال مطالب جالب می گرده.... ... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوست من اولا کپی فیس نه و کپی پیست.... دوما کپی پیست کردن هم خودش یه هنر بزرگ و نشون میده که نویسنده همیشه دنبال مطالب جالب می گرده.... ... برادرم این آبجی شقی ما با من شوخی داره شما به دل نگیر!!!!!!! :rose: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوست من اولا کپی فیس نه و کپی پیست.... دوما کپی پیست کردن هم خودش یه هنر بزرگ و نشون میده که نویسنده همیشه دنبال مطالب جالب می گرده.... ... :ws28: دوست خوب امین فهمید من دارم شوخی میکنم شما خونسرد باش 1 لینک به دیدگاه
sajadkiya 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ قطاری که از ریل خارج می شه ممکنه آزاد باشه ولی به جایی نمی رسه... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ قطاری که از ریل خارج می شه ممکنه آزاد باشه ولی به جایی نمی رسه... :ws6: 1 لینک به دیدگاه
sajadkiya 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ من عذر میخوام آخه تو محل کارم بحث در مورد همین مسائل بود و گرم صحبت بودیم .... che cempre un motivo همیشه یه دلیلی میتونه وجود داشته باشه.... بازم شرمنده... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ من عذر میخوام آخه تو محل کارم بحث در مورد همین مسائل بود و گرم صحبت بودیم .... che cempre un motivo همیشه یه دلیلی میتونه وجود داشته باشه.... بازم شرمنده... خاش میشه!!!! :rose: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ من عذر میخوام آخه تو محل کارم بحث در مورد همین مسائل بود و گرم صحبت بودیم .... che cempre un motivo همیشه یه دلیلی میتونه وجود داشته باشه.... بازم شرمنده... اکشال نداره:there::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ فکور جون اولا ممنون لطف داری ثانیا من پیانیست رو نمی دونم خودم امااگه جایی غیر ایران بودم حتما میرفتم سراغ حرفه ای خبرنگاری حداقل عکاسی اصلا از رشته خودم دیگه خوشم نمیاد مگه رشته شما چیه فوضولی نباشه؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ قطاری که از ریل خارج می شه ممکنه آزاد باشه ولی به جایی نمی رسه... جمله فلسفی من عاشقشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده