Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت. خوب ما عادت داریم که قبل از باز کردن هر تاپیکی اول نام استاتر اونو ببینیم. گاهی از اوقات بعضی از دوستان که من با سبک و سیاق تاپیکهاشون اشنایی دارم , آنچنان تر و تازگی تو تاپیکهاشون میارند که من ذوق زده میشم. شما هم به چنین مواردی برخورده اید؟ یکی [/url]از این عزیزان , دوست من جناب pianist هست. او گاهآ این کار قشنگ رو انجام میده. سارا افشار هم این نوآوری ها رو داره که خیلی جالبه. بنظر شما در شرایط فعلی کدامیک از کاربران تو تاپیکهایی که میزنند نوآوری دارند؟ 19 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت. خوب ما عادت داریم که قبل از باز کردن هر تاپیکی اول نام استاتر اونو ببینیم. گاهی از اوقات بعضی از دوستان که من با سبک و سیاق تاپیکهاشون اشنایی دارم , آنچنان تر و تازگی تو تاپیکهاشون میارند که من ذوق زده میشم. شما هم به چنین مواردی برخورده اید؟ یکی از این عزیزان , دوست من جناب pianist هست. او گاهآ این کار قشنگ رو انجام میده. سارا افشار هم این نوآوری ها رو داره که خیلی جالبه. شما هم به چنین مواردی بر خورده اید؟ خیلی زیباست. فکور جون اولا ممنون لطف داری ثانیا من پیانیست رو نمی دونم خودم امااگه جایی غیر ایران بودم حتما میرفتم سراغ حرفه ای خبرنگاری حداقل عکاسی اصلا از رشته خودم دیگه خوشم نمیاد 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ مرسي رفيق لطف داري منم تاپيکاتو خيلي دوست دارم :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ فکور جون اولا ممنون لطف داری ثانیا من پیانیست رو نمی دونم خودم امااگه جایی غیر ایران بودم حتما میرفتم سراغ حرفه ای خبرنگاری حداقل عکاسی اصلا از رشته خودم دیگه خوشم نمیاد با شما موافقم. اما عکاسی رو اینجام میشه دنبال کرد. یکی از دوستان من با اینکه رشته تحصیلی و کارش یه چیز دیگه است, به عکاسی رو اورده و تا بحال جند تا گالری خوب هم راه انداخته. همه حرفاشم اونجا بزبان تصویر بیان میکنه. بیننده ها هم اون حرفا رو میگیرند و میدونن چی میگه. شمام میتونی همینجا شروع کنی و در ساعات بیکاری به شکار تصاویر بپردازی. میدونم که اینو بخوبی بلدی. حتی میشه تو نمایشگاههای خارج از ایران هم شرکت کرد. امیدوارم خبرش رو بهمون بدهی. مرسی 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ با شما موافقم. اما عکاسی رو اینجام میشه دنبال کرد. یکی از دوستان من با اینکه رشته تحصیلی و کارش یه چیز دیگه است, به عکاسی رو اورده و تا بحال جند تا گالری خوب هم راه انداخته. همه حرفاشم اونجا بزبان تصویر بیان میکنه. بیننده ها هم اون حرفا رو میگیرند و میدونن چی میگه. شمام میتونی همینجا شروع کنی و در ساعات بیکاری به شکار تصاویر بپردازی. میدونم که اینو بخوبی بلدی. حتی میشه تو نمایشگاههای خارج از ایران هم شرکت کرد. امیدوارم خبرش رو بهمون بدهی. مرسی خو بیا عکسای منو یه نگاهی بنداز...نظرتو بگو.....عکاسی خیلی خوبه من واسه دل خودم انجام میدم ..البته به صورت آماتورhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=16936 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خو بیا عکسای منو یه نگاهی بنداز...نظرتو بگو.....عکاسی خیلی خوبهمن واسه دل خودم انجام میدم ..البته به صورت آماتورhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=16936 چقدر عالی. تبریک میگم. امیدوارم روزی خبر افتتاح گالری عکس شما رو هم تو همین تالار ببینیم. 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ چقدر عالی. تبریک میگم. امیدوارم روزی خبر افتتاح گالری عکس شما رو هم تو همین تالار ببینیم. بسیار ممنون....نظر لطفته.....نقاشی که بلد نیستم ..به جاش عکس میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بسیار ممنون....نظر لطفته.....نقاشی که بلد نیستم ..به جاش عکس میگیرم موفق باشید دوست عزیز. راستی از مدل عکسایی که گرفته بودید حدس زدم انسان حساس ولی آرامی هستید , درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ موفق باشید دوست عزیز.راستی از مدل عکسایی که گرفته بودید حدس زدم انسان حساس ولی آرامی هستید , درسته؟ حساس که ممکنه.....ولی آروم نوچ........هرجا میرم همه سرسام میگیرن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ حساس که ممکنه.....ولی آروم نوچ........هرجا میرم همه سرسام میگیرن:icon_pf (34): اینجوری که میگی , جون میده برای عکاس حرفه ای شدن. دیگه مطمئن شدم که موفق خواهی شد. بازم ممنون. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بحث به حاشیه رفت. نقطه سر سطر ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.... چه تلخ است قصه عادت. خوب ما عادت داریم که قبل از باز کردن هر تاپیکی اول نام استاتر اونو ببینیم. گاهی از اوقات بعضی از دوستان که من با سبک و سیاق تاپیکهاشون اشنایی دارم , آنچنان تر و تازگی تو تاپیکهاشون میارند که من ذوق زده میشم. شما هم به چنین مواردی برخورده اید؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ همیشه هم تلخ نیس....مواردی هستن که نباید بهشون عادت کنی....تازه بودنشون خیلی مهمه تو زندگی...این دیگه به خودت بستگی داره که بهشون عادت کنی یا با یه دید نو بهشون نگا کنی!!!! 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بعضي عادتها مانند عادت به خرافهباوري جزئي از زندگيمان شده؛ البته اگر بپرسند خرافاتي هستيد يا نه؟ مسلما جوابمان منفي است ولي با كارهايي كه انجام ميدهيم، جايي براي انكار آن باقي نميماند. چقدر براي عطسهكردن ديگران معطل شدهايم. هنوز هم ديدن عدد 13 دلمان را ميلرزاند. روزي چند بار از كلمه خوششانسي و بدشانسي استفاده ميكنيم. اگر از كسي يا چيزي تعريف كنيم و كلمهاي در رفع چشمزخم نگوييم تا مدتها هر مسئلهاي برايش پيش بيايد، ما را مسئول ميداند و خيلي عادتهاي نادرست كه دوست داريم واقعيتها را از پشت آنها ببينيم. براي ترك اين عادتها كه شايد سخت هم باشد قبل از اينكه به نسل آينده و فرزندانمان منتقل كنيم، بايد فكري اساسي كرد. بسياري از مردم در محيطي كه پر سروصدا هست و به آن عادت كردهاند به راحتي ميخوابند و با قطع صداها و ساكتشدن محيط از خواب بيدار ميشوند. اين عادت براي كساني كه با كوچكترين صدا خوابشان بههم ميخورد ميتواند عجيب باشد. اگر كسي ناراحت باشد و گريه كند دورش جمع ميشويم و همدردي ميكنيم، بهتر بود به اين همراهي، در موقع خنديدن افراد هم عادت ميكرديم. خريدكردن را كاري شاق براي خود و خانواده ميدانيم؛ چه بسا وقت گذاشتن براي خريد و احساس لذت از آن، بزرگترين درس و تفريح براي فرزندانمان باشد. به انجام كارهاي خانه عادت كردهايم. اگر يك روز به آن نپردازيم، حس ميكنيم اشتباهي مرتكب شدهايم. شب را هم با فكر كارهاي فردا به خواب ميرويم. برعكس كساني كه عادت دارند كوچكترين كارشان را به كارگر بسپارند؛ هر دو گروه با برنامهريزي غلط، لذت انجام كارهاي خانه را از دست ميدهند. اگر همه خواستهها را فداي كارمان كردهايم و تنها با شغلمان زندگي ميكنيم، روزي كه شغلمان را نداشته باشيم، آن روز ديگر هيچ چيز نخواهيم داشت. البته اگر عادت به تنبلي و بيكاري داشته باشيم، امروز نيز هيچ نداريم. كار متعادل به دور از هرگونه افراط و تفريط ميتواند نجاتبخش زندگي باشد. دعوت به هر عروسي با هدر دادن كلي وقت و انرژي و هزينه همراه است چون عادت كردهايم براي 2ساعت، كل خانواده را نو نوار كنيم و چه بسا لباسهايي كه در منزل داريم به مراتب بهتر باشد. بچهها با تقليد از كارهاي ما زندگي ميكنند. ممكن است طوري از كارهاي بد تقليد كنند كه زشتي عمل از بين برود و برايشان عادي شود. عادت بچهها بعد از كش و قوسهاي زياد بيشتر به عادت خانواده برميگردد. بچهها وقتي عادت به بله گفتن دارند، خوشمان ميآيد ولي وقتي نه ميشنويم، زمين و زمان را مقصر ميدانيم. چه مقدار از عادتهاي درست و غلط در زندگي ما هست؟ كلا انسان، موجودي عادتپيشه است و زندگياش را بر روالي مشخص به پيش ميبرد. مگر زماني كه اجباري براي تغييردادن خويش داشته باشد. از انجام كارهايي كه به صورت عادت درآمده و موارد زائد و نادرستي هستند، پرهيز كنيم. ترك بعضي عادتها زيباست مانند ترك اعتياد به مواد گوناگون، سيگار، عادتهاي وسواسي و موارد ديگر كه با تأخير در ترك هر يك از اين عادتها، ترك زندگي زودتر اتفاق خواهد افتاد. گشتن و تفريح، زيبا و دلنشين است ولي اگر تمام اوقاتمان صرف آن شود، آخرش به بيهودگي و پوچي خواهد كشيد. بعضي عادتها را نبايد ترك كرد و بهتر است رفتهرفته حالت عادتي بيشتري به خود بگيرد. عادت كنيم با ديدن چيزهاي كوچك خوشحال شويم. ديدن طبيعت و چيزهاي طبيعي، زيبايي خود را دارد؛ هر چه بيشتر به آن عادت كنيم زندگي بهتري خواهيم داشت. عادت به شكرگزاري موجب آرامش بيشتر انسان ميشود. آرامش ذهن وقتي با ماست كه بر نعمتهايي كه داريم شكرگزار باشيم. وقتي چشم باز ميكنيم، آسمان و زيباييهاي زمين را ميبينيم، شكرگزار چشمهايمان باشيم. شكرگزار دستها و پاهايي باشيم كه ما را محتاج خودمان ميكنند. از كار براي بچهها نناليم چون اگر آنها نبودند زندگي مفهوم واقعي خود را از دست ميداد. به موقع مسئوليتها را به بچهها بسپاريم كه آنها نيز از انجام آن كارها لذت ببرند. فكر نكنيم زندگي يك كشمكش دائمي است. زندگي پرتلاطم مسلما زيباتر است. شكرگزار داشتن دوستاني باشيم كه امكان آن براي همه فراهم است. عادت پايبندي به اخلاق و مذهب باعث ميشود نااميديها و استرسهاي زندگي را كمتر كنيم. توقعات نامعقول، آرزوهاي بيهوده و نگرانيهاي بيمورد را از زندگي حذف كنيم تا موانع كمتري سر راهمان باشد. زندگي خود را داشته باشيم و عادت شنيدن اظهارنظرهاي ديگران از زندگي را حذف كنيم. در پي دوستان آسماني و كامل نباشيم چون خودمان هم كامل نيستيم.اگر تاكنون با عادتهاي بيمورد تحميلي زندگي كردهايم بعد از اين خود، انتخابگر برنامههاي زندگي خود باشيم. 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بهترین وبدترین خاصیت انسان عادت ممنون امین جان جالب بود 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بهترین وبدترین خاصیت انسانعادت ممنون امین جان جالب بود الان شادی اینجا بود یه عادت از شادمهر میذاشت واسمون --------- موافقم انسان موجود عجیبیه، به بدترین چیزها ممکنه عادت کنه و به دوری از بهتذینها هم میتونه عادت کنه!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بعضي عادتها مانند عادت به خرافهباوري جزئي از زندگيمان شده؛ البته اگر بپرسند خرافاتي هستيد يا نه؟ مسلما جوابمان منفي است ولي با كارهايي كه انجام ميدهيم، جايي براي انكار آن باقي نميماند. چقدر براي عطسهكردن ديگران معطل شدهايم. هنوز هم ديدن عدد 13 دلمان را ميلرزاند. روزي چند بار از كلمه خوششانسي و بدشانسي استفاده ميكنيم. اگر از كسي يا چيزي تعريف كنيم و كلمهاي در رفع چشمزخم نگوييم تا مدتها هر مسئلهاي برايش پيش بيايد، ما را مسئول ميداند و خيلي عادتهاي نادرست كه دوست داريم واقعيتها را از پشت آنها ببينيم. براي ترك اين عادتها كه شايد سخت هم باشد قبل از اينكه به نسل آينده و فرزندانمان منتقل كنيم، بايد فكري اساسي كرد. بسياري از مردم در محيطي كه پر سروصدا هست و به آن عادت كردهاند به راحتي ميخوابند و با قطع صداها و ساكتشدن محيط از خواب بيدار ميشوند. اين عادت براي كساني كه با كوچكترين صدا خوابشان بههم ميخورد ميتواند عجيب باشد. اگر كسي ناراحت باشد و گريه كند دورش جمع ميشويم و همدردي ميكنيم، بهتر بود به اين همراهي، در موقع خنديدن افراد هم عادت ميكرديم. خريدكردن را كاري شاق براي خود و خانواده ميدانيم؛ چه بسا وقت گذاشتن براي خريد و احساس لذت از آن، بزرگترين درس و تفريح براي فرزندانمان باشد. به انجام كارهاي خانه عادت كردهايم. اگر يك روز به آن نپردازيم، حس ميكنيم اشتباهي مرتكب شدهايم. شب را هم با فكر كارهاي فردا به خواب ميرويم. برعكس كساني كه عادت دارند كوچكترين كارشان را به كارگر بسپارند؛ هر دو گروه با برنامهريزي غلط، لذت انجام كارهاي خانه را از دست ميدهند. اگر همه خواستهها را فداي كارمان كردهايم و تنها با شغلمان زندگي ميكنيم، روزي كه شغلمان را نداشته باشيم، آن روز ديگر هيچ چيز نخواهيم داشت. البته اگر عادت به تنبلي و بيكاري داشته باشيم، امروز نيز هيچ نداريم. كار متعادل به دور از هرگونه افراط و تفريط ميتواند نجاتبخش زندگي باشد. دعوت به هر عروسي با هدر دادن كلي وقت و انرژي و هزينه همراه است چون عادت كردهايم براي 2ساعت، كل خانواده را نو نوار كنيم و چه بسا لباسهايي كه در منزل داريم به مراتب بهتر باشد. بچهها با تقليد از كارهاي ما زندگي ميكنند. ممكن است طوري از كارهاي بد تقليد كنند كه زشتي عمل از بين برود و برايشان عادي شود. عادت بچهها بعد از كش و قوسهاي زياد بيشتر به عادت خانواده برميگردد. بچهها وقتي عادت به بله گفتن دارند، خوشمان ميآيد ولي وقتي نه ميشنويم، زمين و زمان را مقصر ميدانيم. چه مقدار از عادتهاي درست و غلط در زندگي ما هست؟ كلا انسان، موجودي عادتپيشه است و زندگياش را بر روالي مشخص به پيش ميبرد. مگر زماني كه اجباري براي تغييردادن خويش داشته باشد. از انجام كارهايي كه به صورت عادت درآمده و موارد زائد و نادرستي هستند، پرهيز كنيم. ترك بعضي عادتها زيباست مانند ترك اعتياد به مواد گوناگون، سيگار، عادتهاي وسواسي و موارد ديگر كه با تأخير در ترك هر يك از اين عادتها، ترك زندگي زودتر اتفاق خواهد افتاد. گشتن و تفريح، زيبا و دلنشين است ولي اگر تمام اوقاتمان صرف آن شود، آخرش به بيهودگي و پوچي خواهد كشيد. بعضي عادتها را نبايد ترك كرد و بهتر است رفتهرفته حالت عادتي بيشتري به خود بگيرد. عادت كنيم با ديدن چيزهاي كوچك خوشحال شويم. ديدن طبيعت و چيزهاي طبيعي، زيبايي خود را دارد؛ هر چه بيشتر به آن عادت كنيم زندگي بهتري خواهيم داشت. عادت به شكرگزاري موجب آرامش بيشتر انسان ميشود. آرامش ذهن وقتي با ماست كه بر نعمتهايي كه داريم شكرگزار باشيم. وقتي چشم باز ميكنيم، آسمان و زيباييهاي زمين را ميبينيم، شكرگزار چشمهايمان باشيم. شكرگزار دستها و پاهايي باشيم كه ما را محتاج خودمان ميكنند. از كار براي بچهها نناليم چون اگر آنها نبودند زندگي مفهوم واقعي خود را از دست ميداد. به موقع مسئوليتها را به بچهها بسپاريم كه آنها نيز از انجام آن كارها لذت ببرند. فكر نكنيم زندگي يك كشمكش دائمي است. زندگي پرتلاطم مسلما زيباتر است. شكرگزار داشتن دوستاني باشيم كه امكان آن براي همه فراهم است. عادت پايبندي به اخلاق و مذهب باعث ميشود نااميديها و استرسهاي زندگي را كمتر كنيم. توقعات نامعقول، آرزوهاي بيهوده و نگرانيهاي بيمورد را از زندگي حذف كنيم تا موانع كمتري سر راهمان باشد. زندگي خود را داشته باشيم و عادت شنيدن اظهارنظرهاي ديگران از زندگي را حذف كنيم. در پي دوستان آسماني و كامل نباشيم چون خودمان هم كامل نيستيم.اگر تاكنون با عادتهاي بيمورد تحميلي زندگي كردهايم بعد از اين خود، انتخابگر برنامههاي زندگي خود باشيم. جالب بود :flowerysmile: نمیدونستم کپی فیس بلدی 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بدجور بلاخره بعضی اوقات باید جاخالی داد!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بدجوربلاخره بعضی اوقات باید جاخالی داد!!!!! :ws2::ws2: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ همیشه هم تلخ نیس....مواردی هستن که نباید بهشون عادت کنی....تازه بودنشون خیلی مهمه تو زندگی...این دیگه به خودت بستگی داره که بهشون عادت کنی یا با یه دید نو بهشون نگا کنی!!!! با منی؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ با منی؟ :jawdrop:چرا این جوری فک کردین؟؟؟؟فقط نظرمو گفتم!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده