amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۹ سلام دوستان من میخوام در اینستاگرام و تلگرام تولید محتوا کنم و آموزش های ویدئویی بزارم ولی می خواستم بدونم که بدون طراحی سایت میتونم یه لینک پرداخت مختص به خودم ایجاد کنم تا مشتری هام بتونن از این لینک، مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنن؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۹ در 18 ساعت قبل، amirlg گفته است : سلام دوستان من میخوام در اینستاگرام و تلگرام تولید محتوا کنم و آموزش های ویدئویی بزارم ولی می خواستم بدونم که بدون طراحی سایت میتونم یه لینک پرداخت مختص به خودم ایجاد کنم تا مشتری هام بتونن از این لینک، مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنن؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. سلام اگرهم سایت طراحی نکنی، حداقل یه دامنه و هاست و یک صفحه استاتیک واسه پرداخت لازم داری. 1 لینک به دیدگاه
amirlg 152 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، Mohammad Aref گفته است : سلام اگرهم سایت طراحی نکنی، حداقل یه دامنه و هاست و یک صفحه استاتیک واسه پرداخت لازم داری. سلام ممنون....ولی پس این سایت زیر چیه؟ با این سایت ظاهرا میشه درگاه پرداختی گرفت....یه سایت فرضی فعلا برای ثبت نامش زدم و الان توی مرحله لوگو هستم، یعنی یه لینک پرداختی به آدم نمیده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۹ در 16 ساعت قبل، amirlg گفته است : سلام ممنون....ولی پس این سایت زیر چیه؟ با این سایت ظاهرا میشه درگاه پرداختی گرفت....یه سایت فرضی فعلا برای ثبت نامش زدم و الان توی مرحله لوگو هستم، یعنی یه لینک پرداختی به آدم نمیده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این نوع درگاه های واسط الان نمیدونم تغییراتی کردن یا نه. ولی قبلا این درگاه ها واسه کسایی بود که سایت و دامنه دارن. یه کدی میدن حالا به اسمای مختلف شماره ترمینال و ... که از اون داخل سایت یا در واقع داخل اون صفحه پرداخت استفاده میشه. یه سریا که سیستمای مدیریت محتوایی هستن پلاگین دارن، یه سریا خودشون داخل کدنویسیشون میارن. معمولا اینطور نیست که بهت یه لینک بدن وصل بشی به درگاه بانک. البته بازم میگم مگر اینکه تغییر کرده باشن و خودشون یه سیستمی رو مثلا برای تلگرام طراحی کرده باشن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده