رفتن به مطلب

حتی اگه به ضررم هم باشه بازم می خوام خوشگل {خوش تیپ} باشم

ارسال های توصیه شده

ینی موهاشو اضاف کرده . . .!

اینجوری . . .

image_1.jpg

rosalinde2.jpg

آهان :4chsmu1:

راستش من یه خرده دهاتی هستم:banel_smiley_4: اما خداییش من دیگه به هیچ هنر پیشه ای نخواهم گفت خوشگل :ws28:

ببین چیکارا که نمی کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آهان :4chsmu1:

راستش من یه خرده دهاتی هستم:banel_smiley_4: اما خداییش من دیگه به هیچ هنر پیشه ای نخواهم گفت خوشگل :ws28:

ببین چیکارا که نمی کنن

آره دیگه . . .!

موهای ایزابل و خاله ربکا هم اینجوریه. . . ! مال خودشون نیست . . .!:banel_smiley_4:

فقط ویکی موهاش مال خودشه . . .!:4chsmu1:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره دیگه . . .!

موهای ایزابل و خاله ربکا هم اینجوریه. . . ! مال خودشون نیست . . .!:banel_smiley_4:

اسم زنای اون سریالو نبر که از همشوون متنفرم

راسی یه سر به این ادرس بزنین

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسم زنای اون سریالو نبر که از همشوون متنفرم

راسی یه سر به این ادرس بزنین

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ینی از مردای اون سریال خوشت میاد . . . .!!!؟:w00::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من موندم این دستگاه ......واسه تبلیغش میگه:بزرگ کننده...کوچک کننده.....سفت کننده.....شل کننده...بالا اورنده....پایین آورنده

از کجا میفهمه کدومه باید انجام بده:ws52:.................:ws3:

میخای بخری میگی کدوم:w16:

با برنامه ای که متخصص و مربی بشون داده پیش برن هیچ چی نمیشه که هیچ . . .! عالیم جواب میده . . .! :banel_smiley_4:

با حرکات ورزشی خوبه:w16:واسه همین سینه دکتر میگفت سینه مرغ بزارید تو برنامه غذاییتون:w16:

به نظر من اشتباه....البته واسه خانما....واسه آقایون اگه بعد از دویدن یا دوچرخه سواری باشه خیلی بهتره...اگه همینطوری استفاده کنی...چربی رو از دور شکم فقط جابجا میکنه.:banel_smiley_4:

واسه کوچیک شدن شکم دراز نشست برو روزی 300 تا

دوچرخه نزن باسن میاره:ws46:

ها این Extension که وگفتی یعنی چه:ws3:

منم نمیدونستم:ws3:

ینی موهاشو اضاف کرده . . .!

اینجوری . . .

image_1.jpg

rosalinde2.jpg

:jawdrop:

آره دیگه . . .!

ویکی کچله که:ws3:

چرا تناشون اونطوریه:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه صندلیشو طوری تنظیم کنی که تقریبا با هر بار رکاب زدن زانو هات صاف شه هیچی نمیاره . . .!!! :ws3::banel_smiley_4:

اونطوری که پای ادم نمیرسه:banel_smiley_4:دختر باسن داشته باشه بد نیست واسه پسرا تابلویه

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
.......................................

..........................................................

.................................................................................

.............

طرف میاد تحت نظر پزشک متخصص تغذیه میزان کالری دریافتی بدنشو کم می کنه همه چی می خوره اما خیلی کم طوری که سیستم سوخت و ساز بدن همیشه فعال باشه

از اون طرف هر روز ساعتی از وخت خودشو اختصاص میده به ورزش و پیاده روی

حال با تموم این اوصاف بعد شش ماه حدود 10 کیلو می زاره زمین و به قول خودش هنوزم راه داره تا به اندام ایده آل برسه

از اون طرف تو آگهی ها و تبلیغات تلویزیونی اعلام میشه در عرض یه هفته:w58::w58: 15 کیلو از وزن خود را بدون کاهش میزان غذا خوردن و بدون ورزش کم کنید

یا معرفی دستگاههایی که مثلا کمربند لاغری هستند و با ایجاد بخار و گرما تو ناحیه کمر سایز کمر خودرا کاهش دهید

اما کسی نمی پرسه این گرما از کجا تولید میشه ؟

آیا نهاد یاسازمانی هس که به این دستگاهها نظارت داشته باشه ؟

بازم خیر

اینکه تو این کشور همه جوره با جان ملت بخصوص جوونا بازی می شه حرفی نیس اما سوال و مسئله اصلی اینجاست عقل و شعور خود طرف کجا رفته ؟

می خوام وشگل بشم اندامم شبیه فلان هنرپیشه هالیوودی یا بالیوودی بشه

می خوام دماغمو عمل کنم

می خوام گونه بزارم

می خوام برنزه کنم

می خوام قدم بلندتر بشه

می خوام موهامو فر بزارم

می خوام هیکلم عین هیکل هرکول بشه

می خوام زودی قطر بازوهام 20 کیلومتر-اینچ :w58: بشه

می خوام موهامو بور کنم

می خوام فلان عطر چیز کننده رو بزنم تا ...................

می خوام

می خوام

می خوام

.

و

و

می خوام مصرف کننده باشم همین

:icon_gol::icon_gol:

در مورد اول انچه از این اجناس غیر استاندارد و عمدتا مضر به ایران وارد میشه فقط درصد بسیار کمی از تولیداتی است که خود کشور های تولید کننده بقیه اونا رو در بازار خود دارند بنابر این نظارت کردن برای واردات اینا یه حرف منطقی است و حساب تجارت وبازار و تبلیغات هم از اونور منطق خاص خودشو رو داره ..

در مورد دوم هم یه وقت هایی لازمه که طرف با اندام خودش و شکل و قیافه خودش بپردازه این وقتی امکان مادیش فراهم باشه و راه درستش رو بره هیچ اشکالی نداره اما اینکه از قیافه ی ایده ال معمولی که یا خودش داره یا به

واسطه ی یه جراحی بدست اورده بخواد 45 عمل دیگه هم انجام بده از نظر من درست نیست اما وقتی زیان خیلی از این ها به اثبات نرسیده مثلا عمل جراحی بینی وطرف میخواد 4بار عمل کنه درحالیکه همون عمل قبلیه خوب ومناسب و کافی بوده این میشه نظر شخصی ایشون اگه ما بهش خرده بگیریم میشه دخالت در امور شخصی ..

لینک به دیدگاه
اون دیگه سلیقه ای هست :ws3:

فقط خدا کنه سلیقشون چند ماهه نباشه . . .!!!

اولین جایی که چربی میزنه باسنه و آخرین جاییم که لاغر میشه باسن. . . .! :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...