mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ هنوز هم میگم نگفتی حرف دهنمون گذاشتی تو که نگفتی ارواح نوشتن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: با اجنه هم سروکار داری پس 1-کافر همه را به کیش خود پندارد:167::w16:2-بلد نیستی تایپ کنی همش ........... میذاری :w16: جان....................... من که کلاس نرفتم ............ ایتس مین "دقیقا" می خوای برو نوبت بگیر یادت بدم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خ نهههههههههههه؟ اجازه داد ؟ می تونست مگه اجازه هم نده ؟ من ورودی بهمن بودم اردیبهشت اومدم ثبت نام سر این امتحان آخری هم کلی آشنا پیدا کردم ولی دیگه فینیش بله دانشگاه گل و بلبله دیگه من هم سر یه امتحان با یکی از ناظر ها فامیل در اومدم از خدا خواسته 20میشم برگه بقل دستیم رو از زیر دستش کشید داد به من که....................................:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ با اجنه هم سروکار داری پس :w16: ایتس مین "دقیقا" می خوای برو نوبت بگیر یادت بدم وقت بزار برام یاد بده خوبه شاید این طوری روحیه داشته باشم یاد بگیرم با اجنه که هیچ با حوری و پریهم در ارتباطم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره بلد نیستم...................... :ws28: نمی دونستم که شما ها دیر میگیرید بابا همه جا تا نقطه اون رو بزارم طرف تا فرح زاد میره و میاد الان MIN رو نگاه کن خودش میگیره چی میگم :icon_pf (34): ولی تو حرفی که میگیم رو هم نمیگیری میگی کی؟؟؟؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ولی تو حرفی که میگیم رو هم نمیگیری میگی کی؟؟؟؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: دمت گرممممممم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ پیشته بابااااااااااااا :167: :167: :167: :167: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بله دانشگاه گل و بلبله دیگه من هم سر یه امتحان با یکی از ناظر ها فامیل در اومدم از خدا خواسته 20میشم برگه بقل دستیم رو از زیر دستش کشید داد به من که....................................:icon_pf (34): امان از اون که ... وقت بزار برام یاد بده خوبه شاید این طوری روحیه داشته باشم یاد بگیرم با اجنه که هیچ با حوری و پریهم در ارتباطم بببلهههه شما پس خودت هم حوریو اینجور چیزایی حتمن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ولی تو حرفی که میگیم رو هم نمیگیری میگی کی؟؟؟؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: قرار نیست که من حرف های تو رو بگیرم :icon_pf (34): تو حرف های من رو میگیری بسه لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ دمت گرممممممم یور ول کام اکچلی ایتس فکت ( حقیقت ؟ ) 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ امان از اون که ... بببلهههه شما پس خودت هم حوریو اینجور چیزایی حتمن بله از کجا فهمیدی شیطون من که تا حالا نگفته بودم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یور ول کام اکچلی ایتس فکت ( حقیقت ؟ ) oh no :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بله از کجا فهمیدی شیطون من که تا حالا نگفته بودم :icon_pf (34): :banel_smiley_4: تابلو هست دیگه اصن تو این دنیا نیستی همش با ارواح و اجنه سروکار داری 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: تابلو هست دیگه اصن تو این دنیا نیستی همش با ارواح و اجنه سروکار داری من با ارواح خبیث سر و کار کارو اون وقت تو هی نقشه شیطانی برا من میکشی بابا من مظلومممممممم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من با ارواح خبیث سر و کار کارو اون وقت تو هی نقشه شیطانی برا من میکشی بابا من مظلومممممممم :w00: منم مظلومم خو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :w00:منم مظلومم خو از چهرتون ملعوم بود که کلی مظلومییید لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ از چهرتون ملعوم بود که کلی مظلومییید :w00: بزار برم وافن و صدا کنم :w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :w00:بزار برم وافن و صدا کنم :w00: چیکار به وافن داری بدبخت خوابه :167: با اون نمکدون زورت به من نرسید میری وافن رو میاری لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چیکار به وافن داری بدبخت خوابه :167: با اون نمکدون ????? زورت به من نرسید میری وافن رو میاری وافن حقیقت و میگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ وافن حقیقت و میگه چه حقیقتی بگو شاید من هم ............... لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چه حقیقتی بگو شاید من هم ............... نه فایده نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده