نفحات 1395 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2020 ببین اینجا محدودیتی نیست. اگر دلت بحث خاصی میطلبه برو توی تالار مربوطه ش یا همینجا گفتگوی خودمونی استارتش کن یک زمانی نواندیشانی های قدیمی اینجا آتش ها سوزانده اند :دی 1
meaning 140 ارسال شده در 2 تیر، 2020 من این تاپیک رو یه دورهای خیلی دوست داشتم − بیشتر و بهتر از "بهش بگو" که شبیهش بود اما اصلا این کاربرد رو برام نداشت − چون هم سوژهش مستقیماً یه کاربر بود که تو توی دلت باهاش حرف میزدی هم اینکه توی تایملاین تاپیکها نمیرفت. و به جز یه پست از بقیهشون که نوشتم راضی بودم. سطحش یکم از متوسط رو به پائین (زرد) بود اما به متوسط رو به خوب و عالی هم رسید بسته به اینکه کی توش مینوشت. برای من که دوست ندارم مستقیم با کسی حرف بزنم و همیشه رفتارها و احساساتشون رو به خاطر میسپارم فرصت خیلی خوبی بود که با دلم باهاشون حرف بزنم. همیشه هم همینجور دوست دارم یکی بشینه جلوم (یا حتا توی خیالم) بدون اینکه حرف بزنه من فقط ازش حرف و حرف و حرف بزنم. میدونم در آخر خودشم خیلی راضی میشه از کاری که در میاد و پشیمون نمیشه که حرف نزده. مثل کسی که دوستش دارم و بودنش بدون اینکه حرف بزنه برام دلیل نوشتن میشه. و چقدر خوبه که حرف نزنه مثل الاکلنگ اون که پائینه من بالام من مینویسم و این بودنش بدون اینکه چیزی بهم بگه ترجمان بودنش میشم. این تاپیک رو هم یه شب یکی به اسم ستارنایت زد بسرش بزنه بدون هیچ فکر و برنامهای و هدفی فقط برای تفریح اما نمیدونست چقدر این سبک رفتار و کنش به طبیعت من نزدیکه. یه کار خیلی ساده و همین چیزهای ساده هستند که همیشه برای من بهترینند مثل طلا. 1 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2020 از شما با اونهمه شخصیت و رعایت احترام ، توقع این رویه رو نداشتم
meaning 140 ارسال شده در 2 تیر، 2020 یه عکسی هست دلم میخواست و دوست داشتم بهت هدیه میدادمش حیف. نه اینجا مناسبشه شاید، نه مهمتر اینکه میشه بیهیچ مقدمهای این حجم احساسات رو بروز داد که نیاز به صمیمت و دوستی نزدیک و شدیدی داره که متاسفانه ممکنه پیش هم نیاد ، ولی از گفتنیها همینقدر که حس درونش یه تیکه از احساس قلبیمه. ______ فکر نمیکردم به این تاپیک نیاز پیدا کنم اونم به این زودی، امیدوارم اولینبار و آخرینبارشم باشه که ازش استفاده میکنم. 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 14 تیر، 2020 وسوسه میشم در مورد اون رفیق قدیمی ازت بپرسم اگرچه شاید جواب رو هم بدونم! شایدم بازم رده پایی از سادگی و خامی من در میون باشه نمیدونم! دی
moham@d 172 ارسال شده در 16 تیر، 2020 ممنون از شما که اینقدر با گذشت هستید هر چند از شخصیت والای شما دور از انتظار هم نیست ....
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 اسفند، 2023 فكرشم نميكردم اينقدر آدم بيشعوري باشي:) و خب قطعا جواب اين بيشعوريت خواهي ديد. حتي اون سر دنيا:)
ارسال های توصیه شده