pejman.pna 297 ارسال شده در 5 آذر، 2009 سلام به همه دوستان خوبم. اینجا می تونیم نرم افزارهای مهندسی صنایع رو معرفی کنیم و هر کس جزوه آموزشی هم داره می تونه برای دوستان اینجا قرار بده. دوستان می تونن در خواست هاشون رو هم اینجا بذارن. امیدوارم با کمک همه عزیزان تالار مهندسی صنایع رونق خوبی داشته باشه. ------------------------------------------------------ در ادامه صحبت دایی پژمان عزیز باید بگم این تاپیک صرفا برای اون دسته از نرم افزارهایی ست که مشترک هستند و مربوط به گرایش یا درس خاصی نیستند. با تشکر:flowerysmile: 13
Yuhana 12780 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام task manager 5
Yuhana 12780 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 نرمافزار بهبود استقرار تجهیزات VIP-PlanOPT 2006 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
fanous 11130 ارسال شده در 3 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - کنترل موجودی - برنامه رزی مواد - کنترل کیفیت - برنامه ریزی خطی و پژوهش عملیاتی - تئوری بازیها - بالانس خطوط و .... انجام دهید . هر کجا مشکل داشتید از HELP استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Arash19 52 ارسال شده در 11 آبان، 2010 سلام . کسانیکه نرم افزار متلب و .... رو کار میکنن یا میخوان داشته باشن به سایت زیر مراجعه کنن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws2: سایتی کاملاً آموزشی با داشتن ترفند و کدهای مربوط به متلب و تمامی زشته هایی که ازین نرم افزار استفاده میکنن . 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 دانلود نرم افزار حل تمامي معادلات درس رياضي algebra solved دانش آموزان و دانشجويان عزيز با استفاده از اين نرم افزار كاربردي براحتي ميتوانيد مسائل بسيار پيچيده رياضي خود را حل كنيد اين نرم افزار بسيار كاربردي تمامي معادلات شما را در كمتر از 1 ثانيه برايتان حل ميكند نرم افزار algebra solved از ساده ترين تا پيچيده ترين فرمول هاي رياضي را در خود گنجانيده است و براحتي آنها را برايتان حل مينمايد نمونه اي از فرمولهاي ارائه شده : توابع برداری انتگرال دوگانه انتگرال سه گانه معادلات دیفرانسیل بردارها توابع چند متغیره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به صورت حروف کوچک وارد کنید!) 3
ابراهیم خانی 11 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 سلام، من به نرم افزار طرح ریزی با نام mip احتیاج دارم . لطفا کمکم کنید. 1
ftayebi 11 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 من احتياج به آموزش نرم افزار MINITAB 15 يا 16 دارم اگه امكان داره كمكم كنيد . 1
VINA 31339 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 من احتياج به آموزش نرم افزار MINITAB 15 يا 16 دارم اگه امكان داره كمكم كنيد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه لینک دانلود گذاشته ببینید بدردتون میخوره؟ 1
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 سلام به همه دوستان من نرم افزار ونسیم را معرفی می کنم چون خیلی معروف نیست مربوط به درس تحلیل سیستم هاست یه فایل آموزشی نرم افزار را دارم براتون میذارم البته بعدا مرسی 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سلام دوستان فایل آموزش نرم افزار ونسیم را طبق قرارمون براتون گذاشتم امیدوارم مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
somikhanom 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 سلام من راهنمای استفاده از نرم افزار electre tri رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه
maryam.s.71 11 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان.من فقط یه سوال درمورد ساخت تقویم برای پروژه تو نرم افزار msp 2013 دارم.لطفا راهنماییم کنید. با تشکر 1
ارسال های توصیه شده