Fakur 9754 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 ................... .............. ...... فرق این چهار تا با هم چیه؟ دو تا دو تا مقایسه شون نکنید. فرق هر چهار تاشونو باهمدیگه بگید. به کاربرانی که جواب های درست بدهند , بیست دقیقه شارژ مکالمه و گفتگوی خیلی آزاد داده خواهد شد. یه پولی هم بهشون میدیم اسمشو میذاریم کمک هزینه سفر به ناکجا اباد محل بانکش هم بزرگترین بانک جهان آزاد هست. حالا شروع کنید تا جایزه بگیرید. منم به برنده یک کتاب هدیه خواهم داد. (جدّی) 4
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 اگه میگفتم گریه شیون زاری , الان ششصد نفر نظر میدادند. ولی چون با خنده بیگانه شده ایم لابد کسی جواب منو نمیده. 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 لبخند عکس چیز دار . . .! تاپیک قفل شد و استارتر مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت . . .!!! 2
سمندون 19437 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 عکس چیز دار . . .! تاپیک قفل شد و استارتر مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت . . .!!! حالت خوبه؟ 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تبسم خنده لبخند نیشخند . . . . . . . . . . . . شما 50% امتیازو با یه جواب گرفتی. مرسی از ابتکار قشنگت.( شکلک بوس) 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 عکس چیز دار . . .! تاپیک قفل شد و استارتر مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت . . .!!! کجاش چیز داره به این خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: بیچاره استارتر 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 کجاش چیز داره به این خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:بیچاره استارتر اون رژ پررنگ تحریک کننده ی قبیح چیه رو لبش . . .!!!؟:w00: قلب آ ق ا لرزید . . .! :w00: 2
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تبسم خنده لبخند نیشخند:4chsmu1: مرسی سارا جانایکاش میگفتی هر کدومش کجا ها به درد میخوره. شما بخوای بگی خیلی عالی میشه. لطفآ اگه حوصله شو داری , بگو
.FatiMa 36559 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 شما 50% امتیازو با یه جواب گرفتی. مرسی از ابتکار قشنگت.( شکلک بوس) میسیییییییییییییی :girl_blush2: :pichak: 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 راجع به جوائز هم نظرتونو بگید. خیلی حرفا اون تو بود که توجه نکردید. 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 اون رژ پررنگ تحریک کننده ی قبیح چیه رو لبش . . .!!!؟:w00:قلب آ ق ا لرزید . . .! :w00: اوه اوه تهاجم فرهنگیییییییییییی ................ یک لبو نصفی رژ داره 24.500 جریمش میشههههه:167: 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 راجع به جوائز هم نظرتونو بگید. خیلی حرفا اون تو بود که توجه نکردید. راستش من از نظر دادن تو تاپیکای روانشناسانه فقط اسپمشو یاد گرفتم چون در واقع هیچ درکی از علم روانشناسی و بر همین اساس هیچ اعتقادی به روانشناس ندارم . . .! (البته ببخشیدا . . .!) به هر حال : هرکی جواب درست و قانع کننده به فکور داد یه اکانت VPN و یه اشتراک 6 گیگابایتی دانلود مستقیم از تمام آپلود سرورها بش میدم . . .! چطوره . . .!؟ 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 راستش من از نظر دادن تو تاپیکای روانشناسانه فقط اسپمشو یاد گرفتم چون در واقع هیچی درکی از علم روانشناسی و بر همین اساس هیچ اعتقادی به روانشناس ندارم . . .! (البته ببخشیدا . . .!)به هر حال : هرکی جواب درست و قانع کننده به فکور داد یه اکانت VPN و یه اشتراک 6 گیگابایتی دانلود مستقیم از تمام آپلود سرورها بش میدم . . .! چطوره . . .!؟ مرسی داداش. این که از جوائز من هم رنگین تر شد. دستت داد نکنه. خدا یک در دنیا و هزار در آخرت عوضت رو بده . حالا از شوخی گذشته , این اسپم های شما بهترین جوابهام هستش. یه جور طنز گزنده داره که خیلی عالیه. لطفآ ما را از اسپم های قشنگت محروم نکن. بازم منتظریم. 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 مرسی داداش. این که از جوائز من هم رنگین تر شد. دستت داد نکنه. خدا یک در دنیا و هزار در آخرت عوضت رو بده . به هر حال من تو جوائزم جدیم . . .! 1
VINA 31339 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تبسم همونی که لب جمع میکنن بیشتر واسه تایید. لبش مثل این میشه لبخند خنده هم اون نیشخندهم همون که مسخره کنی کار یکی میزنی با خنده از روی تاسف 1
Avenger 19333 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 از نظر ظاهری تو میزان گشادیه لبه ولی از نظر مفهوم هرکدوم کلی با هم فرق میکنن 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 از نظر ظاهری تو میزان گشادیه لبه ولی از نظر مفهوم هرکدوم کلی با هم فرق میکنن خوب فرقاشم بگو دیگه. هر کدومش کجا به درد میخورن و یا اینکه اگه جاهاشون عوض بشه چی میشه. یعنی اونجا که باید لبخند بزنیم اگه یه وقت نیشخند زدیم چی میشه و الی اخر .
ارسال های توصیه شده