amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ حالا واقعاً کروکی یعنی چی؟ منم اینو با مداد کشیدم... اسمش کروکیه؟!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ حالا واقعاً کروکی یعنی چی؟منم اینو با مداد کشیدم... اسمش کروکیه؟!:JC_thinking: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کروکی یعنی ترسیم چیزی که وجود خارجی داره همونطور که هست... آره دیگه..کروکیه خوبیم هست 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این درخت آخری که پراز جزئیات برای جلوی کار گوشه کنارا عالیه...با اینجور درختا میشه کارو قاب گرفت و بستولی سعی کن یجوری نشه که در برابر سوژه اصلی کروکی و اسکیست-بنا یامنظر خیابون و میدون- پر قوت تر جلوه کنه برای فواصل دورتر هم جزئیاتو به مراتب کمتر کن کارت عمق و بعد پیدا کنه درکل به نظر من 20:icon_gol: ممنوووون گیزمو جان چششششم حتما رعایت میکنم 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ کوشک احمد شاه... این اولین کروکی مه! یادش بخیر! 10 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مقطع از پارک جمشیدیه اینم برکه ی پارک جمشیدیه 10 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ لیلیان جاااان خیلی خوشگل شده!مخصوصا برکه :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ لیلی عالی شده...به امید خوب شدن کروکی های من :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی خوبه لیلیان:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y راستی زیر خط زمین توی مقطع هات 2-3جا ازین سنگای درشت با چنتایی ریز کنارش بکشی قشنگتر میشه 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ لیلیان جاااان خیلی خوشگل شده!مخصوصا برکه :girl_in_dreams: ممنون عزیزم... منم اونو خیلی دوست دارم... وای اگه بدونی تو چه سرمایی اونو کشیدم!! داشتم یخ میزدم!!! :banel_smiley_52: لیلی عالی شده...به امید خوب شدن کروکی های من :hapydancsmil: مرسی مهناااز.... ... بزن به سلامتی کروکی هات! ... خوب میشه! شایدم خوب هست شکسته نفسی میکنی... بزار مام ببینیم خب! خیلی خوبه لیلیان:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yراستی زیر خط زمین توی مقطع هات 2-3جا ازین سنگای درشت با چنتایی ریز کنارش بکشی قشنگتر میشه ممنون سارا جان! اره ها.. راس میگی... این دفه حتما امتحان میکنم! 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سلام صدتا سلام:hapydancsmil: این کروکی من از جلو در خونمونه که از پشت پنجره کشیدم ... البته مال بچه گیامه اون موقع که ترم دوم بودم:w12: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راندوی نقطه ای با راپید 0.2 راندو با مداد 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سلام صدتا سلام:hapydancsmil: این کروکی من از جلو در خونمونه که از پشت پنجره کشیدم ... البته مال بچه گیامه اون موقع که ترم دوم بودم:w12: راندوی نقطه ای با راپید 0.2 راندو با مداد خیلیییی خوب شده عزیزم؛ :hapydancsmil:راندو نقطه ای خیلی سخته :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خیلیییی خوب شده عزیزم؛ :hapydancsmil:راندو نقطه ای خیلی سخته :icon_pf (34): ملسیییییی:hapydancsmil: سخت نیست حوصله میخواد 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اینم از روی کروکی های سیحون کشیدم .... ترم اول:babygirl: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با مداد! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با راپید! 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اینم از روی کروکی های سیحون کشیدم .... ترم اول:babygirl: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با مداد! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ خسته نباشی کار راپیدت بهتر شده... اونی که با مداد کشیدی ، حجم رو زیاد نشون نمی ده .اما کارات خیلی خوبه هاااااااااا ملسیییی آخه اونموقع دید معماری نداشتم تازه وارد بودم ... شما به بزرگی خودتون ببخشید..... 3 لینک به دیدگاه
atishpare1 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ این از کروکی های کار تحلیل فضای شهریم بودیکی از خیابونای شهرمونه یادم نمیاد...دو ساعت فکر کنم من نمیبینمشون را؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ارگ کریم خان نمای بیرونی ( ترم پیش کشیدم این کار رو ) : نمای داخل : 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ترام نقطه : (با راپید 2/.-4/.-6/.) 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده