Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چشب:w410:بخدا الان تو هر شهری جمعیت این جک جونورا از آدما بیشتره تازه موشای فاضلابو یادم رف:icon_pf (34): چشبت بی بلاو 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ حافظیه (همراه با کلی سوتی ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خب! اگه تا بحال کار نکردی خیلی خوب کشیدی ولی خب تقریبا یه عالمه ایراد داره(عذرخواهی بخاطر نظر دادنم به جای بچه های فعال این تاپیک) ولی کلا هاشورای جالبی زدی محمدجان یعنی میشه گفت واسه هاشور دست قوی داری و بیشترین ایرادت تو پرسپکتیو وایناس:w72: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشی مهندس ، خیلی خوبه؛ فقط درخت سمت چپی خوب نشده ستوناش دایره ایه دیگه؟ حوب بود عمودی هم هاشور میزدی ، که نشون بده مقطعش دایره ایه کلا عالیههههههههه:62izy85: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ حافظیه (همراه با کلی سوتی )[ noandishaan.ir/images/8nuve2cwbl5huo8zxaq1.jpg[/img][/url][/center] . . خوبه شده محمد جان.... اسكيسش يه خورده مشكل داره(كف پله ها ديده ميشه) . براي بهتر شدن كارهات از راپيد 0.1 استفاده كن و سايه زدن اونو طبيعي تر نشون ميده... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ حافظیه (همراه با کلی سوتی ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محمد جان...خیلی خوب شده.......دست قوی داری....اما همونجور که نیاز عزیز گفت پرسپکتیوت یکم مشکل داره....وگرنه خیلی خوب کشیدی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها اینو دیشب از روی عکسی که از ورودی خونه طباطباییها گرفته بودم کشیدم 13 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ خیلییییییییییی خوب شده سارااااااا:w14: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ خیلییییییییییی خوب شده سارااااااا:w14: مرسییییییییییییییییییییی :w14: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ حافظیه (همراه با کلی سوتی ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام محمد...نه خسته.... کارت خوب شده....فقط فکر می کنم یه کم سایه هات غیر طبیعیه و یه ذره پرسپکتیو داخلی سقفت مشکل داره....همین... بچه ها اینو دیشب از روی عکسی که از ورودی خونه طباطباییها گرفته بودم کشیدم ساراااااااااا عالی شده دخملی...خسته نباشی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ساراااااااااا عالی شده دخملی...خسته نباشی :aghosh: قربونتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :aghosh: لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام اینا چند تا درخته:icon_pf (34): من بجز چند درخت تو راندو درخت با راپید نکشیده بودم.:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشی.کارات خوب شدننننننننننن :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب شده مخصوصا" اون درخت پیچ پیچکیه 1 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشی.کارات خوب شدننننننننننن :flowerysmile: خیلی خوب شده مخصوصا" اون درخت پیچ پیچکیه مرسی از لطفتون:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من میخواستم اینارو بذارم تو قسمته اموزش کروکی اشتباهی گذاشتم اینجا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من میخواستم اینارو بذارم تو قسمته اموزش کروکی اشتباهی گذاشتم اینجا:icon_pf (34): مگه کارای خودت نیست؟؟؟ اگه هست که جاش درسته ولی اگه نیست باید بزاریش اونجا :4chsmu1: لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مگه کارای خودت نیست؟؟؟ اگه هست که جاش درسته ولی اگه نیست باید بزاریش اونجا :4chsmu1: چرا سارا جوون کار خودمه !اما گفته بودن اونجا بذارید.حالا نمیدونم ب چه توافقی رسیدن!!! لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلام اینا چند تا درخته:icon_pf (34): من بجز چند درخت تو راندو درخت با راپید نکشیده بودم.:icon_pf (34): این درخت آخری که پراز جزئیات برای جلوی کار گوشه کنارا عالیه...با اینجور درختا میشه کارو قاب گرفت و بست ولی سعی کن یجوری نشه که در برابر سوژه اصلی کروکی و اسکیست-بنا یامنظر خیابون و میدون- پر قوت تر جلوه کنه برای فواصل دورتر هم جزئیاتو به مراتب کمتر کن کارت عمق و بعد پیدا کنه درکل به نظر من 20:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده