M_Archi 7762 ارسال شده در 16 مهر، 2010 این از کروکی های کار تحلیل فضای شهریم بودیکی از خیابونای شهرمونه اینها خیلی عالین میشه بگید شما ترم چندید و چند وقته رو کروکی به طور جدی کار کردید؟ پ ن : بچه ها اگه میشه مدت زمانی هم که طول کشیده تا کروکیهارو بکشید رو هم تو پستتون بنویسید چون بلاخره زمانم مهمه.ممنون 4
Gizmo 5887 ارسال شده در 18 مهر، 2010 اینها خیلی عالینمیشه بگید شما ترم چندید و چند وقته رو کروکی به طور جدی کار کردید؟ پ ن : بچه ها اگه میشه مدت زمانی هم که طول کشیده تا کروکیهارو بکشید رو هم تو پستتون بنویسید چون بلاخره زمانم مهمه.ممنون ممنونم آرچی جان,:icon_gol: از شمام ممنونم افسانه جان:icon_gol: من ترم هشتو تموم کردم؛کروکیو از ترم پنج شروع کردم؛قبلش از خط کشیدن و پرسپکتیو زدن یخورده میترسیدم؛اما در اثر همنشینی و همگروهی با یکی از دوستان خوبم که کاراش هنوزم بی نظیره به خط کشیدن و مخصوصا کروکی علاقه مند شدم و بعدم هی و هی و هی تمرین کردم،البته می دونم هنوزم جای کار دارم کسب مهارت تو کروکی و اسکیس و راندو فقط به تمرین زیاد و دیدم کارای خوب بستگی داره به اونایی که مثل سابق من از ترسیم خط و خراب شدنش میترسیدن پیشنهاد میکنم تو خونه؛و واسه دل خودتون کار کنین؛فوقشم خوب نشه به کسی نشونش نمیدین بعد از یه مدت تمرین مداوم و مقایسه کاراتون باهم پیشرفت کارتونو به وضوح احساس میکنین 6
M_Archi 7762 ارسال شده در 18 مهر، 2010 ممنونم آرچی جان,:icon_gol:از شمام ممنونم افسانه جان:icon_gol: من ترم هشتو تموم کردم؛کروکیو از ترم پنج شروع کردم؛قبلش از خط کشیدن و پرسپکتیو زدن یخورده میترسیدم؛اما در اثر همنشینی و همگروهی با یکی از دوستان خوبم که کاراش هنوزم بی نظیره به خط کشیدن و مخصوصا کروکی علاقه مند شدم و بعدم هی و هی و هی تمرین کردم،البته می دونم هنوزم جای کار دارم کسب مهارت تو کروکی و اسکیس و راندو فقط به تمرین زیاد و دیدم کارای خوب بستگی داره به اونایی که مثل سابق من از ترسیم خط و خراب شدنش میترسیدن پیشنهاد میکنم تو خونه؛و واسه دل خودتون کار کنین؛فوقشم خوب نشه به کسی نشونش نمیدین بعد از یه مدت تمرین مداوم و مقایسه کاراتون باهم پیشرفت کارتونو به وضوح احساس میکنین ممنون میشه بگی چه طوری کار میکنی؟ از رو عکس یا حضوری؟ 1
Gizmo 5887 ارسال شده در 18 مهر، 2010 ممنون میشه بگی چه طوری کار میکنی؟ از رو عکس یا حضوری؟ بعضا از رو عکس؛گاهی حضوری ولی بهتون توصیه میکنم حتمن سعی کنین حضوری کروکی بزنین؛لطفش به همونه هرچند میدونم گاهی واقعا موقعیت آدم ایجاب نمیکنه؛خوش بحال اونایی که اصفهان شیراز زندگی میکنن یا درس میخونن 3
عزرائیل بامرام 263 ارسال شده در 19 مهر، 2010 شیطونه میگه بیخیال رشتم شم دوباره کنکور بدم معماری بخونمااااااااااااا :icon_pf (34): 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 دی، 2010 سلام داشتم وسایلم رو واسه دانشگاه جور میکردم که کروکیای ترم 1و 2 رو پیدا کردم میدونم خوب نیستن بهرحال میذارمشون ابته اینا 5تاشه اون یکیارو پیدا نکردم هنوز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 دی، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 دی، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 دی، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 دی، 2010 این یه اصطبل تو ورکانه همدان واسه پروژه روستا میرفتیم (همدان کاردانیمو خوندم) هوام سرد بود تند تند کشیدیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 1 آبان، 2011 اینم کرکی من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از کروکی جیزمو زدم (جیزمو جان ببخش ک اینقدر زشته کروکیم):icon_pf (34): 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 اینم کرکی مناز کروکی جیزمو زدم (جیزمو جان ببخش ک اینقدر زشته کروکیم):icon_pf (34): خیلیییی خوبن؛ خیلیییی؛ مخصوصا دومی:62izy85:
Gizmo 5887 ارسال شده در 1 آبان، 2011 نه محمد جان خیلی هم خوب شده ولی جای عالی شدن هم داره کارت تاپیک آموزش کروکیو دنبال کن باهم پیش میریم بت قول میدم کارات از منم بهتر شه راستی من گیزمو ام 1
Neutron 60966 ارسال شده در 1 آبان، 2011 بچز شهرساز... آدم و فعالیت یادتون نره توی اسکیساتون. ممد طاق سمت راست جداره سمت چپش کشیده نشده. پرسپکتیو ناقصه. این اسکیسای صدیقی ، آفت اسکیسای طراحی شهریه. کلا سمت چپ اسکیست معلوم نیست چیه!؟ اسکیس دو نقطه ایه اما، نقطه ی سمت چپ سوتی شده. امتداد خطوط به به نقطه نمیرسه. 3
Gizmo 5887 ارسال شده در 1 آبان، 2011 بچز شهرساز...آدم و فعالیت یادتون نره توی اسکیساتون. ممد طاق سمت راست جداره سمت چپش کشیده نشده. پرسپکتیو ناقصه. این اسکیسای صدیقی ، آفت اسکیسای طراحی شهریه. کلا سمت چپ اسکیست معلوم نیست چیه!؟ اسکیس دو نقطه ایه اما، نقطه ی سمت چپ سوتی شده. امتداد خطوط به به نقطه نمیرسه. محمد!! محمد این کروکیو از نمونه کار من که همون پایینیست زده...ضعفای سوژه تقصیر اون نیس منم اینو ازرو عکس زدم...هدف هم ترسیم با خطوط لرزون بود صدیقی هم نیست:viannen_38: ما فعلا داریم تو تالار معماری رو ترسیم خط کار میکنیم به پرسناژ هم نرسیدیم ایشالا دس بچه های پیگیر که را افتاد پرسکتیوای شهریو تو تالار شهرسازی دنبال میکنیم پر آدم و گربه و کلاغ و گنگیشک 3
Neutron 60966 ارسال شده در 1 آبان، 2011 محمد!!محمد این کروکیو از نمونه کار من که همون پایینیست زده...ضعفای سوژه تقصیر اون نیس منم اینو ازرو عکس زدم...هدف هم ترسیم با خطوط لرزون بود صدیقی هم نیست:viannen_38: ما فعلا داریم تو تالار معماری رو ترسیم خط کار میکنیم به پرسناژ هم نرسیدیم ایشالا دس بچه های پیگیر که را افتاد پرسکتیوای شهریو تو تالار شهرسازی دنبال میکنیم پر آدم و گربه و کلاغ و گنگیشک حواست باشه دیگه... حالا دیگه گربه و کلاغ و گنجیشک، آره؟ خر و الاغ رو نگفتی! 1
Gizmo 5887 ارسال شده در 1 آبان، 2011 حواست باشه دیگه... حالا دیگه گربه و کلاغ و گنجیشک، آره؟ خر و الاغ رو نگفتی! چشب:w410: بخدا الان تو هر شهری جمعیت این جک جونورا از آدما بیشتره تازه موشای فاضلابو یادم رف:icon_pf (34): 3
ارسال های توصیه شده