Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دوستان کروکی هاتون رو بی زحمت بذارید اینجا. مرسیییییییی 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اولین کروکی من :banel_smiley_52: 11 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اولین کروکی من :banel_smiley_52: خیلی خوبه مرسی جدی اولین کارت بود؟ ولی یکم بافتای آجر چینیو کاش بهتر نشون میدادی. با این حال خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من سرچ کردم کروکی این اومد . . .!!! 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اینم کروکی های gizmo پس کو؟هیچی نذاشتین که!!! بهتر؛خودم افتتاحش می کنم ابیانه ماسوله 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من سرچ کردم کروکی این اومد . . .!!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من سرچ کردم کروکی این اومد . . .!!! این که کارش از کروکی گذشته...اسقاطیه مهناز جون مرسی بابت زحمتت:icon_gol::icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من سرچ کردم کروکی این اومد . . .!!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ برای مسابقه هست یا هویجوری ؟ هویجوری... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی کروکی ..تعریفش ؟ شما در كروكي تمامي جزييات كار را ارائه ميدين و از كار اجرا شده يا بناهاي قديمي يا يك بناي شاخص كروكي ميكشيد . 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ باغ عفيف آباد شيراز - يادمه ترم 3 بودم و با 4 تا از دوستانم 10 صبح رفتيم كه تا 12 حداقل 4 تا كروكي از 4 نما بكشيم! اواخر پاييز بود و هوا فوق العاده سرد خلاصه لرزيديم و كشيديم اگر خطوط خيلي صاف و صوف نيست به همين خاطره مي خواستيم از نماهاي ديگه هم بكشيم كه هوا باروني شد و از باغ عفيف آباد فقط همين يه نما رو كشيديم! 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بقعه بي بي دختران - بافت قديم شيراز -محله سنگ سياه 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ عمارت كلاه فرنگي شيراز ( موزه پارس) 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ارگ كريم خان - اينو ترم 1 كشيدم ميدونم خوب نشده 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ 25 دقيقه طول كشيد. 15 دقيقه طول كشيد 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ تو دو ساعت و نیم الی سه ساعت ترسیم شده 9 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ این از کروکی های کار تحلیل فضای شهریم بود یکی از خیابونای شهرمونه یادم نمیاد...دو ساعت فکر کنم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده