نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۸ غیرِ لیلا ، رنج مجنون را نمی فهمد کسی ... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ آنکه بی باده کند جان مرا مست ، کجاست ... 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ مست می باش كه در عالم مستی با دوست رمزها هست كه در عام هشیاری نیست 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سیه چشمون چرا تو نگات دیگه اینهمه وفا نیست سیه چشمون بگو نکنه دلت دیگه پیش ما نیست ... هایده♡ هیت سانگی که هیچوقت خسته کننده نمیشه : ) لینک به دیدگاه
meaning 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ من اگر دست به زلفت ببرم میمیرم روح برخاسته از من ته این کوچه بایست بیش از این دور شوی از بدنم میمیرم 1 لینک به دیدگاه
meaning 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ کاشکی بد نشود آخر این قصه بد. 1 لینک به دیدگاه
meaning 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ من که تا اینجاشو رفتم بقیهش رو هم میرم. حتماً بقیهای هم داره و این همهش نبود، این آخرش نبود، این آخر راه نبود. هنوزم راه هست تا رفتن تا رسیدن. سست نشو. میرسی. به غریضت به ذوقت به شهودت اعتماد کن. ادامه بده تکون بخور، نذار همینجا بمیری. تو فوقالعاده بودی، خیرهکننده بودی برای خودت فقط برای خودت این مهم بود که از نگاه کردن به خودت و آنچه میفهمیدی و آنچه میدیدی ذوق میکردی و میدیدی هنوز باید بری، بری تا برسی نو فکری داری، دنیا فکری داره، زندگی هدفی و رسیدنی داره. نباید پایانش این باشه. روزی رو حس کن که با رسیدن بهش گریه کنی از همه بدبختیهای گذشته از همه شکستها و نرسیدنهای گذشته. که بگی نتیجهای داشت، هدفی وجود داشت، اون همهش نبود، افول نکن، سقوط نکن تو اول اوج گرفتنته، به سیاهی و خفگی و تاری محیطت چشم ندوز، بالای سرت رو نگاه کن و دورن خودت رو، دورتر از اطرافیانت و محیطت فقط خواهشاً کمنیار ادامه بده میرسی من میدونم میرسی، من میدونم توی قالب خودت آروم میگیری، نگو همهش همین بود، خواهش میکنم نگو همهش همون بود. 1 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ اسبتو زین کن شالتو بنداز تکلیف دنیا رو یکسره کن هر چی دشواره هرچی دیواره دلشو بشکن و پنجره کن ... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۹ ای خالق هر قصه ی من، این من و این تو بر ساز دلم زخمه بزن، این من و این تو هر لحظه جدا از تو برام ماهی و سالی با هر نفسم داد میزنم جای تو خالی ... ♡ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ درکی ندارم از خودم بی تو هر جا که دورم از تو تبعیدم چشمامو بستم رو جهان بس که تا چشم وا کردم تو رو دیدم من از زمینو از زمان کردم تا توو دلت پیدا کنم جامو مرگم که باشه آخر این عشق من دوست دارم اون سرانجامو لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ تو ای بال و پر من رفیق سفر من میمیرم اگه سایه ت نباشه رو سر من (ازینجاش خوشم نمیاد زیاد ولی نخونم ریتم بهم میخوره :دی) تو ای خود، خود عشق که بی تو نفسم نیست کجا تو خونه داری، که هرجا میرسم نیست اهل کدوم دیاری کجا تو خونه داری که قبله گاهم اونجاست هر جا که پا میزاری اهل کدوم دیاری گل کدوم بهاری که حتی فصل پائیز، باغ ترانه داری ♡ آی دلبرم آی دلبر ای از همه عزیزتر ای تو مرا همه کس داشتن تو مرا بس دو دوو دوو دو دوو دوو دو دوو دو دو دوووو ... ملودیشه ! وی باز لپ تاپش را روشن کرده است و شیرجه زده در ارشیو غنی خود 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام ای کهنه عشق من که یاد تو چه پا بر جاست سلام بر روی ماه تو عزیز دل سلام از ماست تو یه رویای کوتاهی دعای هر سحرگاهی شدم خواب عشقت چون مرا اینگونه میخواهی من آن خاموش خاموشم که با شادی نمیجوشم ندارم هیچ گناهی جز که از تو چشم نمی پوشم تو غم در شکل آوازی شکوه اوج پروازی نداری هیچ گناهی جز که بر من دل نمی بازی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ هرکجا بخت خوش افتاد ؛ همانجاست بهشت ... 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ از امروز بعد اظهر این ی دفعه اومده تو دهنم هی با خودم میخونم! حقیقتا نمیدونم دلیلش چیه! دی عزیز رفته سفر کی بر میگرده چشمونم مونده به در کی برمیگرده رفتی و رفت از چشام نور دو دیده ز حالم بی خبر کی بر میگرده 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۹ خبر داری چرا وقتی دل بیتاب میگیرد سراغ از خاطرات دور -اما ناب- میگیرد؟ خبر داری چرا تا نیستی در خشکیِ محضم ولی تا میرسی دورِ مرا گرداب میگیرد؟! همین که پشت قاب پنجره میایستی با من جهان، زیباترین تصویر خود را قاب میگیرد . تو که از وسعت دیوانگیهایم خبر داری تو بیش از هرکسی روی دل عاشق اثر داری... امیدصباغ نو امیر عظیمی خوب خونده کاش همه ی غزلای مورد علاقمو بخونن خواننده ها ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۹ گلدان پشت پنجره ام ... ماه اگر تویی ♡ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۹ عقل بیهوده سرِ طرح معما دارد ... لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۹ با تو بود و نبودم با تو بودن و نبودن مثل سياه و سفيده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده