moham@d 172 ارسال شده در 28 خرداد، 2020 مست می باش كه در عالم مستی با دوست رمزها هست كه در عام هشیاری نیست 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2020 سیه چشمون چرا تو نگات دیگه اینهمه وفا نیست سیه چشمون بگو نکنه دلت دیگه پیش ما نیست ... هایده♡ هیت سانگی که هیچوقت خسته کننده نمیشه : )
meaning 140 ارسال شده در 4 تیر، 2020 من اگر دست به زلفت ببرم میمیرم روح برخاسته از من ته این کوچه بایست بیش از این دور شوی از بدنم میمیرم 1
meaning 140 ارسال شده در 6 تیر، 2020 من که تا اینجاشو رفتم بقیهش رو هم میرم. حتماً بقیهای هم داره و این همهش نبود، این آخرش نبود، این آخر راه نبود. هنوزم راه هست تا رفتن تا رسیدن. سست نشو. میرسی. به غریضت به ذوقت به شهودت اعتماد کن. ادامه بده تکون بخور، نذار همینجا بمیری. تو فوقالعاده بودی، خیرهکننده بودی برای خودت فقط برای خودت این مهم بود که از نگاه کردن به خودت و آنچه میفهمیدی و آنچه میدیدی ذوق میکردی و میدیدی هنوز باید بری، بری تا برسی نو فکری داری، دنیا فکری داره، زندگی هدفی و رسیدنی داره. نباید پایانش این باشه. روزی رو حس کن که با رسیدن بهش گریه کنی از همه بدبختیهای گذشته از همه شکستها و نرسیدنهای گذشته. که بگی نتیجهای داشت، هدفی وجود داشت، اون همهش نبود، افول نکن، سقوط نکن تو اول اوج گرفتنته، به سیاهی و خفگی و تاری محیطت چشم ندوز، بالای سرت رو نگاه کن و دورن خودت رو، دورتر از اطرافیانت و محیطت فقط خواهشاً کمنیار ادامه بده میرسی من میدونم میرسی، من میدونم توی قالب خودت آروم میگیری، نگو همهش همین بود، خواهش میکنم نگو همهش همون بود. 1 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2020 اسبتو زین کن شالتو بنداز تکلیف دنیا رو یکسره کن هر چی دشواره هرچی دیواره دلشو بشکن و پنجره کن ... 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2020 ای خالق هر قصه ی من، این من و این تو بر ساز دلم زخمه بزن، این من و این تو هر لحظه جدا از تو برام ماهی و سالی با هر نفسم داد میزنم جای تو خالی ... ♡
moham@d 172 ارسال شده در 16 تیر، 2020 درکی ندارم از خودم بی تو هر جا که دورم از تو تبعیدم چشمامو بستم رو جهان بس که تا چشم وا کردم تو رو دیدم من از زمینو از زمان کردم تا توو دلت پیدا کنم جامو مرگم که باشه آخر این عشق من دوست دارم اون سرانجامو
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2020 تو ای بال و پر من رفیق سفر من میمیرم اگه سایه ت نباشه رو سر من (ازینجاش خوشم نمیاد زیاد ولی نخونم ریتم بهم میخوره :دی) تو ای خود، خود عشق که بی تو نفسم نیست کجا تو خونه داری، که هرجا میرسم نیست اهل کدوم دیاری کجا تو خونه داری که قبله گاهم اونجاست هر جا که پا میزاری اهل کدوم دیاری گل کدوم بهاری که حتی فصل پائیز، باغ ترانه داری ♡ آی دلبرم آی دلبر ای از همه عزیزتر ای تو مرا همه کس داشتن تو مرا بس دو دوو دوو دو دوو دوو دو دوو دو دو دوووو ... ملودیشه ! وی باز لپ تاپش را روشن کرده است و شیرجه زده در ارشیو غنی خود 1
moham@d 172 ارسال شده در 20 تیر، 2020 سلام ای کهنه عشق من که یاد تو چه پا بر جاست سلام بر روی ماه تو عزیز دل سلام از ماست تو یه رویای کوتاهی دعای هر سحرگاهی شدم خواب عشقت چون مرا اینگونه میخواهی من آن خاموش خاموشم که با شادی نمیجوشم ندارم هیچ گناهی جز که از تو چشم نمی پوشم تو غم در شکل آوازی شکوه اوج پروازی نداری هیچ گناهی جز که بر من دل نمی بازی 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 2 مرداد، 2020 از امروز بعد اظهر این ی دفعه اومده تو دهنم هی با خودم میخونم! حقیقتا نمیدونم دلیلش چیه! دی عزیز رفته سفر کی بر میگرده چشمونم مونده به در کی برمیگرده رفتی و رفت از چشام نور دو دیده ز حالم بی خبر کی بر میگرده 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2020 خبر داری چرا وقتی دل بیتاب میگیرد سراغ از خاطرات دور -اما ناب- میگیرد؟ خبر داری چرا تا نیستی در خشکیِ محضم ولی تا میرسی دورِ مرا گرداب میگیرد؟! همین که پشت قاب پنجره میایستی با من جهان، زیباترین تصویر خود را قاب میگیرد . تو که از وسعت دیوانگیهایم خبر داری تو بیش از هرکسی روی دل عاشق اثر داری... امیدصباغ نو امیر عظیمی خوب خونده کاش همه ی غزلای مورد علاقمو بخونن خواننده ها ...
ارسال های توصیه شده