hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جات خالیه آرش چند وقته نیستی کمبود خودت و تاپیکات احساس میشه ابین تاپیکت و باید با آب طلا نوشت مرسییییی آره جاش خیلی خالیه....و فکر نکم که دیگه شاهد تایپیک زدن یا پستهاش باشیم.....چون دیگه تصمیم نداره توانجمن فعالیت داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره جاش خیلی خالیه....و فکر نکم که دیگه شاهد تایپیک زدن یا پستهاش باشیم.....چون دیگه تصمیم نداره توانجمن فعالیت داشته باشه :w821: خبر دارم:w821: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حرفات درسته ارش جان .. حالا مگه کسی غیر از این گفته ?? واقعا هم حرفاش درسته........ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی از آرش خبر داره منم دلم برا تاپیکاش تنگیده کلا آدم غافل گیر کننده ای بود 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی از آرش خبر دارهمنم دلم برا تاپیکاش تنگیده کلا آدم غافل گیر کننده ای بود اوضاع احوالش خوبه.....اما دیگه هیچ فرومی فعالیت نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كي به كيه اينجا كجاست؟ چه خبره ؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ درست میگی آرش خان..... من زیادی اینجارو جدی گرفتم،زیادی هم تلاش کردم که یکسری از چیزهارو تو کله یه عده فرو کنم. اما دیدم فایده نداره. تنها راهش اینست که کامل بندازم و برم. در مملکتی که یک عده از ابراز عقیده مخالف،به خشم میان و رگ گردن تعصبشان بیرون میزنه،چیزی نمیتوان گفت. اینجا را باید رها کرد و رفت. ارزانی بدبخت ها،ترسوها،جیره خواران و تمای ضعیفان عالم. تو صندلی داغم هم یک زمانی گفتم،من اصلا قرار نبود وارد دنیای مجازی بشم. یک اتفاق ساده برای کنکور ارشدم،باعث شد وارد بشم،یک اتفاق ساده هم سبب شد که برم. یا حق. 47 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ درست میگی آرش خان..... من زیادی اینجارو جدی گرفتم،زیادی هم تلاش کردم که یکسری از چیزهارو تو کله یه عده فرو کنم. اما دیدم فایده نداره. تنها راهش اینست که کامل بندازم و برم. در مملکتی که یک عده از ابراز عقیده مخالف،به خشم میان و رگ گردن تعصبشان بیرون میزنه،چیزی نمیتوان گفت. اینجا را باید رها کرد و رفت. ارزانی بدبخت ها،ترسوها،جیره خواران و تمای ضعیفان عالم. یا حق. یا اسی شما با همین مقدارررررررررر مرید و طرفدار که دارید می تونیید انقلاب کنید نیازی به اضافه کردن طرفدار جدید ندارید حجت خدا بر شما تمام شده :girl_yes2: بقیه افراد دیگر اصلاح نمی شوند و در جهل خود می مانند :girl_in_dreams: به زودی عذابی عظیم انها رو فرا میگیرددددددددددددد :girl_blush2: 8 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ حرفات منطقی و معقوله,من که موافقم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ درست میگی آرش خان..... من زیادی اینجارو جدی گرفتم،زیادی هم تلاش کردم که یکسری از چیزهارو تو کله یه عده فرو کنم. اما دیدم فایده نداره. تنها راهش اینست که کامل بندازم و برم. در مملکتی که یک عده از ابراز عقیده مخالف،به خشم میان و رگ گردن تعصبشان بیرون میزنه،چیزی نمیتوان گفت. اینجا را باید رها کرد و رفت. ارزانی بدبخت ها،ترسوها،جیره خواران و تمای ضعیفان عالم. یا حق. تو هم كه دل نازك و حساس شدي تو اون تاپيك گفتم كه : نمی گویم بلانسبت پوست کلفت باشیم و لی متنفرم و بدم میاید شاید هم دلم می سوزد برای خودم و ادم هایی که گاهی وقت ها این جور دل نازک اند و هیچی ارامشان نمی کند . . اسي تو خيلي دس و دل بازي بيشتر از اون كه اطلاعات بگيري اطلاعات ميدي! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ جات خالیه آرش چند وقته نیستی کمبود خودت و تاپیکات احساس میشه ابین تاپیکت و باید با آب طلا نوشت مرسییییی آره جاش خیلی خالیه....و فکر نکم که دیگه شاهد تایپیک زدن یا پستهاش باشیم.....چون دیگه تصمیم نداره توانجمن فعالیت داشته باشه :w821:خبر دارم:w821: واقعا هم حرفاش درسته........ کسی از آرش خبر دارهمنم دلم برا تاپیکاش تنگیده کلا آدم غافل گیر کننده ای بود ميبينم ذكر خيرمون بوده مرسي:wubpink: 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری ..نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا غیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گزرونی و شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. البته اینجا یه جورایی کمک میکنه ادم خودشو بشناسه و با درونیاتش اشنا شه نه با کاربرای دیگه ...اونم نه زیاد .. پس اگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی دهما ... ار قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . جالا اونایی که بچه مدرسه یند پاشن برن سر درس و مشقتون اینجا نمره نمیدن درسا هم پاس نمیشن تازه پاس کردن که هنر نیس معدل باید بالا باشه .... قسمت هایی که پررنگ کردم رو نمی تونم قبول کنم بعضی از بحث ها جدی هست بعضی از مجازی ها .../ البته در ادامه خودتون یه اشاراتی فرمودین... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان لطفاً این تاپیک رو تبدیل به تاپیک خداحافظی نکنید. هرکدوم از ما بالاخره یه روزی مجبوریم که از این فضای مجازی بریم. ایشالا که اسی هم بعد یه مدت دوباره برمیگرده. اون کسایی هم که چوب لای چرخ بقیه میذارن حتماً یه جا چوبشو میخورن. از دوستان عزیزی که در مورد رفتن اسی پست زدن، درخواست میکنم پستشون رو پاک کنن تا این تاپیک رو مجبور نشیم که ببندیم. 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشيد جسارت نباشه اما به نظرم وقتي عصباني هستيم و از چند وچون ماجرايي خبر نداريم زمان خوبي براي قضاوت نيست تصميماتي كه از روي غليان احساسات و ناراحتي باشه معمولا نتيجه خوبي نداره و حرف زدن در اين حالت فقط باعث دور شدن از واقعيت و عدالت ميشه بهتره اول شفاف سازي بشه بعد قضاوت كنيم و اين حق را هم براي همه قايل بشيم كه به هر دليلي رفتن و امدن به ابنجا به ميل خودشون باشه و بدونيم هر ادمي دلايل شخصي هم داره كه قابل بيان كردن توي همچين فضايي نيست اسي هم يكي از صدها كاربريه كه اينجا رفت اومد ميكنه بهتره با اين واقعيت كنار بياد كه همه جاي اين مملكت فعلا اين شكليه ...مهندسان ، نوانديشان ...و مشكل از جاي ديگه است همه ما دچار توهماتي هستيم و يكي از اين توهمات بودن در يك جامعه ازاده ...خوب توي مغزمون فرو كنيم اينجا ازادي در همين حده نه بيشتر... و براي بدست اوردن ازادي بيشتر بايد اگاهتر و صبور تر از اين باشيم 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده