سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از برنامههای من تلفیق خانه و مدرسه است چرا که این ترکیب کمک موثری به تربیت بچهها میکند. به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پروژه مهر از چند ماه قبل در وزارت آموزش و پرورش آغاز شده است، اظهار کرد: تمامی استانها، واحدها و مناطق در این خصوص فعال هستند و سازماندهی نیروی انسانی نیز انجام شده است. وی افزود: مقداری کسری در مورد نیروی انسانی وجود داشت که خوشبختانه با تمهیدات و توافقی که با ادارات کل استانها به عمل آمده، مشکل کمبود نیروی انسانی تا ابتدای مهرماه حل میشود. وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۴ میلیون دانش آموز از ابتدای مهر به مدرسه میروند، گفت: یکی از برنامههای من تلفیق خانه و مدرسه است چرا که این ترکیب کمک موثری به تربیت بچهها میکند. در این زمینه استدعا میکنم همه والدین در این فرصت باقی مانده به مدارس فرزندانشان سر بزنند و از مدارس حمایت کنند. حاجی میرزایی در ادامه خاطرنشان کرد: منظور من لزوما حمایت و کمکهای مالی نیست و معتقدم که فضای مدرسه باید فضایی شاداب، بانشاط و راحت و مناسبی به ویژه برای دخترها باشد که امیدواریم با کمک همه خانوادهها و مردم ایران بتوانیم مهر باشکوهی را برگزار کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ خب جناب حاجی میرزایی تازه از راه رسیدن ببینم چکار می کنه حالا واسه آموزش و پروش :)) + فعلا با آزمون اصلح قبل از استخدامشون که حسابی رو اعصاب ملت رژه رفتن :)) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ با این صنار ده شاهی حقوق آموزش و پرورش مهری با شکوه و خردادی باشکوه تر ، هر سال شاهد هستیم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده