*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها بازم درخواست من پایان نامم تموم شد کاراشو انجام دادم منتها سایت ندارم یه سایت میخوام تو استان یزد حدود 5000 متر مربعی شکل کسی نداره؟کسی بلد نیس از گوگل مپ در بیاره؟ 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها بازم درخواستمن پایان نامم تموم شد کاراشو انجام دادم منتها سایت ندارم یه سایت میخوام تو استان یزد حدود 5000 متر مربعی شکل کسی نداره؟کسی بلد نیس از گوگل مپ در بیاره؟ بدون سایت طراحی کردی؟؟؟ یه سوال دیگه موضوعت چی بود بروبچ یزد فکر کنم بهتربتونن کمک کنن...یه سایتی که به طرحتونم بخوره 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بدون سایت طراحی کردی؟؟؟یه سوال دیگه موضوعت چی بود بروبچ یزد فکر کنم بهتربتونن کمک کنن...یه سایتی که به طرحتونم بخوره اره چون من نوشهرم و اصرار داشتم اونجا کار کنم راهمم دور بود استاد گفت طراحی کن و بعد با گوگل مپ زمین متناسب با سایت پیدا کن موزه تاریخ و تمدن شرق 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان تو رو خدا کار ما رو میبینید برا تنظیم خانواده 1 واحدی مقاله میخوان!!!!!!!!!!!!!! موضوع خواب و رویای صادقه!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانتو رو خدا کار ما رو میبینید برا تنظیم خانواده 1 واحدی مقاله میخوان!!!!!!!!!!!!!! موضوع خواب و رویای صادقه!!!!!!!!!!!!!!! تو کتاب دینی سال 2 دبیرستان هست 5 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانتو رو خدا کار ما رو میبینید برا تنظیم خانواده 1 واحدی مقاله میخوان!!!!!!!!!!!!!! موضوع خواب و رویای صادقه!!!!!!!!!!!!!!! به حق چیزای نشنیده!! تنظیم خانواده چه ربطی به رویای صادقه داره؟؟!! تازه مال ما 2 واحد بود 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ به حق چیزای نشنیده!! تنظیم خانواده چه ربطی به رویای صادقه داره؟؟!! تازه مال ما 2 واحد بود هیچ ربطی نداره موضوعاتش روانشناسی 1واحد کاردانی پاس شد 1واحدم کارشناسی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ هیچ ربطی ندارهموضوعاتش روانشناسی 1واحد کاردانی پاس شد 1واحدم کارشناسی:icon_pf (34): چه جاااالب!! 1 لینک به دیدگاه
Mahdis_13 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. من پلان کلسیای لویی کان فایل آتوکدشو رو میخواستم اگه کسی داره برام بفرسته خیلی خیلی ممنون میشم :w72: 2 لینک به دیدگاه
mehmandoustmarzieh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ مجله ابادی 14 را میخواستم 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. من پلان کلسیای لویی کان فایل آتوکدشو رو میخواستم اگه کسی داره برام بفرسته خیلی خیلی ممنون میشم :w72: لاتین سرچ کردم یه نگاهی انداختم نبود.. خودتونم بگردین لاتین شاید باشه 2 لینک به دیدگاه
macmilan 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه میخواستم در مورد نقد بنای تخت جمشید یه نقد مفصلی داشته باشم اگه همراه بیش تر هنر های معماری که مثلا اینجا رو اینطوری ساختن و این باعث میشده هم از سرما و .. جلوگیری بشه هم نیرو فشاری روی مصالح کمتر بشه و از این طور صحبت ها داشته باشم ممنون میشم هر مطلبی دارین در اختیارم بذارین پس فردا رائه دارم تشکر 2 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها میشه واسه پایان نامه معماری داخلی چندتا موضوع پیشنهاد بدید؟ 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه میخواستم در مورد نقد بنای تخت جمشید یه نقد مفصلی داشته باشم اگه همراه بیش تر هنر های معماری که مثلا اینجا رو اینطوری ساختن و این باعث میشده هم از سرما و .. جلوگیری بشه هم نیرو فشاری روی مصالح کمتر بشه و از این طور صحبت ها داشته باشم ممنون میشم هر مطلبی دارین در اختیارم بذارین پس فردا رائه دارم تشکر سلام.کتاب حکمتهای پنهان درمعماری ایران شاید نکاتی داشته باشه بتونه کمکتون کنه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها 1سوال فوری فایل اوتوکد میخوام ایمیل کنم نمیدونم چرا ارور میده کسی میتونه کمکم کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Merlot 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها 1سوال فوریفایل اوتوکد میخوام ایمیل کنم نمیدونم چرا ارور میده کسی میتونه کمکم کنه؟ نباید مشکل پیش بیاد احتمالا بخاطر سرعت پایین نت .. یا ممکن حجمش زیاد باشه که بعید حالا ببین چقدر حجم میگیره فکر کنم تا 25Mb بیشتر نتونی ضمیمه کنی که فکر نکنم فایلت بیشتر از اینم بشه.. میتونی اپلودش کنی اگه نتونسی ایمیل کنی... ویرایش : اصن یادم رفت بپرسم کجا ارور میده موقه اتچ کردن یا موقه سند...؟!!!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها 1سوال فوریفایل اوتوکد میخوام ایمیل کنم نمیدونم چرا ارور میده کسی میتونه کمکم کنه؟ sسلام...rarکن بعد بسند 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ sسلام...rarکن بعد بسند رَر هم کردم نشد 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ نباید مشکل پیش بیاد احتمالا بخاطر سرعت پایین نت .. یا ممکن حجمش زیاد باشه که بعید حالا ببین چقدر حجم میگیره فکر کنم تا 25Mb بیشتر نتونی ضمیمه کنی که فکر نکنم فایلت بیشتر از اینم بشه.. میتونی اپلودش کنی اگه نتونسی ایمیل کنی...ویرایش : اصن یادم رفت بپرسم کجا ارور میده موقه اتچ کردن یا موقه سند...؟!!!:icon_pf (34): نه موقع اتچ 3 لینک به دیدگاه
Merlot 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ نه موقع اتچ از اونجایی هرازگاهی یاهو یه چیزیش میشه الان چک کردم ینی همینجوری یه ایمیل دادم مشکلی نداشتم اما گاهی به خاطر سرعت پایین اذیت میکن .. نگاه نکردی ببینی حجمش چقدر میشه؟ ولی نه حتما الان سرعتت پایین .. اگه عجله نداری صبح تلاش کن یا اگه با یاهومیل تلاش میکردی با جی میل امتحان کن یا برعکس ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده