.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فاطیما جون ، اگه فایل های pdf بدردت خورد ، word شون رو هم دارم بگو برات میزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وای مرسی عزیزم ممنون می شم گلم فدات 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای مرسی عزیزمممنون می شم گلم فدات خواهش میکنم ، گلم اینم فایل های word برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
designer.ali 191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهندسان عزیز به منم توجه کنید .... ........... به جوابش نیاز دارم.............. ........................... سوال: احداث یک تونل زیر زمینی به ابعاد طول 10 کیلومتر، قطر تونل 9 متر، شکل هندسی دایره .کف سازی از آکس تونل 2 متر .کاربری قطار شهری (مترو) ایستگاه 10 عدد .ابعاد هر ایستگاه طول 200 متر .عرض 30 متر . ارتفاع 15 متر. شامل یک دپو کارتینگ به ابعاد طول 400 متر. عرض 80 متر .ارتفاع 40 متر. نوع حفاری تونل ها به صورت مکانیزه (ماشین حفاری) در محل ایستگاه ها اوپن کات (از روی زمین) لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان. اگه کسی در مورد طراحی محوطه بیمارستان مطلبی ،عکسی ،مقاله ای داره لطفا کمکم کنه . زود نیاز دارم .:5c6ipag2mnshmsf5ju3لطفا لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان طرحی از توپوگرافی راندو شده دارند؟؟؟ واسه درس مقدمات 1 می خوام. لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهندسان عزیز به منم توجه کنید ............... به جوابش نیاز دارم.............. ........................... سوال: احداث یک تونل زیر زمینی به ابعاد طول 10 کیلومتر، قطر تونل 9 متر، شکل هندسی دایره .کف سازی از آکس تونل 2 متر .کاربری قطار شهری (مترو) ایستگاه 10 عدد .ابعاد هر ایستگاه طول 200 متر .عرض 30 متر . ارتفاع 15 متر. شامل یک دپو کارتینگ به ابعاد طول 400 متر. عرض 80 متر .ارتفاع 40 متر. نوع حفاری تونل ها به صورت مکانیزه (ماشین حفاری) در محل ایستگاه ها اوپن کات (از روی زمین) دوست عزیز این سوالش چی هست ؟ من هرچی خواندم توضیحات بود ! اگر ممکنه سوال را شفافتر توضیح دهید . 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان طرحی از توپوگرافی راندو شده دارند؟؟؟ واسه درس مقدمات 1 می خوام. کسی از دوستان نمیتونه در این مورد به من کمک کنه (سایت پلان توپوگرافی شده خیلی هم پیچیده نباید باشه یک مثال ساده ای از توپوگرافی هم باشه کمکم می کنه). با تشکر 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کسی از دوستان نمیتونه در این مورد به من کمک کنه (سایت پلان توپوگرافی شده خیلی هم پیچیده نباید باشه یک مثال ساده ای از توپوگرافی هم باشه کمکم می کنه). با تشکر سلام......براتون میپرسم.... لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خواهشا اگه کسی بلده تا فردا صبح وقت دارم یک کمکی به من بکنید تشکر 1 لینک به دیدگاه
baharperanses 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من چندتا عکس ساختمان مسکونی از فونداسیون تا تیر و ............. میخوام لطفا کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من چندتا عکس ساختمان مسکونی از فونداسیون تا تیر و ............. میخوام لطفا کمکم کنید این سایت رو یه نگاه بندازین حتما پیدا میکنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کسی نیست بتونه در مورد توپوگرافی به من کمک کنه (سایت پلان ) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کسی نیست بتونه در مورد توپوگرافی به من کمک کنه (سایت پلان ) بذارید بگردم تو فایلام؛ شاید بتونم پیدا کنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کسی نیست بتونه در مورد توپوگرافی به من کمک کنه (سایت پلان ) دوستان طرحی از توپوگرافی راندو شده دارند؟؟؟ گفتید توپوگرافی راندو شده؛ منظورتون اینجوریه ؟ از کارای راندو جناب آرتور ( از کتاب گام به گام راندو در معماریه ) لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام یه پارک واسه دانشگاهمون طراحی کنم.اگه کسی طراحی پارک کار کرده کمک کنه لطفا. 3 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سلام عاطفه خانوم . من رشتم فضای سبزه . شاید بتونم کمکتون کنم .سوالتون چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان. اگه کسی در مورد طراحی محوطه بیمارستان مطلبی ،عکسی ،مقاله ای داره لطفا کمکم کنه . زود نیاز دارم .:5c6ipag2mnshmsf5ju3لطفا کسی نمی خواد کمک کنه ؟:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نمی خواد کمک کنه ؟:girl_blush2: نمونه های از بیمارستان و محوطش و... http://www.archdaily.com/search/?cx=018045377813080133324%3Adqvn4mlyefm&cof=FORID%3A9&ie=UTF-8&q=+hospital&sa=Search&siteurl=www.archdaily.com%2F197632%2Ffirst-peoples-hospital-hmc-architects%2F&ref= http://www.archdaily.com/197632/first-peoples-hospital-hmc-architects/ لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نمی خواد کمک کنه ؟:girl_blush2: تو این لینکه یه مقاله درباره بیمارستان واسه دانلود هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ نمونه های از بیمارستان و محوطش و... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو این لینکه یه مقاله درباره بیمارستان واسه دانلود هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی دوستای عزیز:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده