*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 27 تیر، 2012 ستاره جان فکر کنم این سایت هم بتونه بهت کمک کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
tavassoli.shima 13 ارسال شده در 28 تیر، 2012 سلام.ممنون.منم همینطور. دانشجوی کارشناسی ارشد معماری هستم. سایت پایان نامه ام منطقه 22 تهران هستش. فایل اتوکد یا طرح تفضیلی منطقه 22 تهران رو لازم دارم. از درستان ممنون میشم که کمکم کنید.زمان خیلی کمی دارم لطفا به این آدرس ایمیل : tavassoli.shima@yahoo.com 2
14790 24 ارسال شده در 30 تیر، 2012 salam,man to darse tasisiat mekaniki ye porozhie daram,mozosh sarfe joi dar masrafe enerzhi hastesh,kasi mitone komakam kone ?????????? manbai chizi.mamnon misham 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 30 تیر، 2012 14790 salam,man to darse tasisiat mekaniki ye porozhie daram,mozosh sarfe joi dar masrafe enerzhi hastesh,kasi mitone komakam kone ?????????? manbai chizi.mamnon misham فکر کنم یشه از کتاب مبحث 19استفاده کرد....... اگه اشتباه نکنم مربوط به این موضوع میشه......:icon_gol: 2
256reza 135 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 سلام دانشجوی رشته مقطع کارشناسی معماری هستم و پروژه تجزیه و تحلیل خانه سیتروهان اثر لوکوربوزیه هستش با توجه به زمان خیلی کمی که دارم از دوستان درخواست پلان و نماها و سه بعدی این اثر را دارم با تشکر از کلیه دوستان انجمن نو اندیشان 1
256reza 135 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 سلام دوستان پلان/نما / سه بعدی/مقطعی از یک پلان مسکونی ویلایی یک طبقه میخواهم لطفا کمکم کنید. 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 مرداد، 2012 سلام دوستان پلان/نما / سه بعدی/مقطعی از یک پلان مسکونی ویلایی یک طبقه میخواهم لطفا کمکم کنید. سلااام؛ من اینرو داشتم:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 سلام دانشجوی رشته مقطع کارشناسی معماری هستم و پروژه تجزیه و تحلیل خانه سیتروهان اثر لوکوربوزیه هستش با توجه به زمان خیلی کمی که دارم از دوستان درخواست پلان و نماها و سه بعدی این اثر را دارم با تشکر از کلیه دوستان انجمن نو اندیشان اینم لینک دانلود فایل 3d این خانه هست که براتون آپلود کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید . 2
256reza 135 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 اینم لینک دانلود فایل 3d این خانه هست که براتون آپلود کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید . دوست عزیز میشه عکس ها رو با سایز بزرگتر و نما و مقطعی که الان قرار دادین با سایز بزرگتر به این ایمیل بفرستی m_gladiator_r9002@yahoo.com قربون دست 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوست عزیز میشه عکس ها رو با سایز بزرگتر و نما و مقطعی که الان قرار دادین با سایز بزرگتر به این ایمیل بفرستی m_gladiator_r9002@yahoo.comقربون دست دوستمون لینک فایل رو که زحمت کشیدن و گذاشتن؛ روش کلیک کنید و دانلود کنید http://8pic.ir/images/67bhem1nga6kynhh0qk2.rar
256reza 135 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوستان از ویلا شودان چی؟ پلان و نما و مقطع و سه بعدی چی دارید لطفا کمکم کنید 1
256reza 135 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوستان از ویلا شودان چی؟ پلان و نما و مقطع و سه بعدی چی دارید لطفا کمکم کنید دوستان هر عکس و پلان و نمایی که بتونه تو ماکت سازی کمکم کنه ممنون میشم برام بفرسته 1
256reza 135 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوستان هر عکس و پلان و نمایی که بتونه تو ماکت سازی کمکم کنه ممنون میشم برام بفرسته 1
golnaz_n8 13 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 سلام دوستان. من واسه طرح 3 باید موزه ی اب طراحی کنم. کممممممممک می خواستم :ws52: 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوستان از ویلا شودان چی؟ پلان و نما و مقطع و سه بعدی چی دارید لطفا کمکم کنید 3
ارسالهای توصیه شده