tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 3dپانل و اینارو قبول نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه چیزی مدنظرته بگو داشته باشم میفرستم برات............. نمیدونم درمورد این چیزی نگفته شاید قبول کنه من خودمم درمورد وینیل و ساگاگلس وبایرامیکس کمی مطلب دارم اما خیلی کمه اگه داشته باشی ممنون میشم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزیز راستی من عکس و مطلب و فیلم در مورد یک متریال دارم به اسم سوپر پانل از 3d پانل جدیدتره ولی کامل میشه باهاش یک خونه یا سوله رو ساخت چون دیوار و پارتیشن و سقف هم داره . الان فشردش کردم ولی حجمش حدود 185 M هست . اگر میخوای الان بذارم آپلود شه گلم 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تواین مایه ها اگه میخوای بگوبذارم برات................. 2 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم این سایت ها شاید کمت کنه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نمونه پلان یک ورزشگاه با همه دیتیل هاش رو دارم می خوای برات بذارم گلم ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کسی در مورد یکی از مصالح مدرن مطلبی دارهممنون میشم کمک کنید من در این مورد مطلب زیاد دارم؛ آماده؛ سیاک ؛ بامبو ؛ کانتکس ؛ کالزیبپ؛ lsf؛ Composit Aluminum و.... لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من در این مورد مطلب زیاد دارم؛ آماده؛ سیاک ؛ بامبو ؛ کانتکس ؛ کالزیبپ؛ lsf؛ Composit Aluminum و.... نمیدونم هرکدومو میتونی البته به جز کامپوزیت برامن فرقی نداره کدوم باشه خیلی ممنون. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدونم هرکدومو میتونی البته به جز کامپوزیت برامن فرقی نداره کدوم باشه خیلی ممنون. [h=2]مصالح و دتایل های ساختمان[/h] [h=3]کانتکس[/h] بتن شفاف http://ven0o0s.persiangig.com/pdf/%D8%A8%D8%AA%D9%86%20%D8%B4%D9%81%D8%A7%D9%81.pdf لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مصالح و دتایل های ساختمان کانتکس بتن شفاف http://ven0o0s.persiangig.com/pdf/بتن شفاف.pdf خیلی ممنون عزیزم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم این یک نمونه پلان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام كسي در مورد قوس هندي اطلاعاتي داره؟ من که چیزی ازش پیدا نکردم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که چیزی ازش پیدا نکردم منم همینطور لینک به دیدگاه
dariush86 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام..من یک مقاله در مورد سازه آرامگاه حافظ و نحوه قرار گیری سقف روی ستون هاش رو میخواستم..(کار آندره گدار)...هر مطلبی باشه بازم خوبه..ممنون 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بچه ها کسی درباره خانه ی معمار(فرهنگی)چیزی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان این اصطلاحات یعنی چی؟؟ پرزانته؟؟ دسن؟/؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان این اصطلاحات یعنی چی؟؟ پرزانته؟؟ دسن؟/؟ پرزانته به نحوه ارایه کار گفته میشه که مثلا برای تحویل پروژه کار یا راندو میشه یا پوستر یا بصورت کلاژ و راندو .به اینجور کارا پرزانته میگن دسن هم به نقشه ها رو با راپید روی کاغذ کالک و یا مقوا کشیدن گفته میشه . 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سلام سلام آیا کسی درمورد حمام سیدیان قطوین مطلب یا عکسی داره؟ خیلی خیلی ممنون میشم در راهِ خدا کمکی به ما بکنید!....شکلکِ التماسِ کمک 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام از دوستان معمار عزیز خواهشمند است ، اینجانب را در جمع آوری اطلاعات راجع به طراحی "میادین میوه و تره بار" اعم از اصول و ضوابط طراحی ضوابط مکان یابی و ... یاری نمایند. قبلا از همکاری شما سپاسگزارم. با تشکر فراوان! جیمی 2 لینک به دیدگاه
معلوم88 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سبام دوستان من برای پایان نامه به یه سایت ترجیحا در تهران نیاز دارم با کاربری آموزشی..با مساحتی در حدود 4000-6000 متر مربع...ممنون میشم راهنماییم کنین.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده