*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ستاره جان فکر کنم این سایت هم بتونه بهت کمک کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
tavassoli.shima 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.ممنون.منم همینطور. دانشجوی کارشناسی ارشد معماری هستم. سایت پایان نامه ام منطقه 22 تهران هستش. فایل اتوکد یا طرح تفضیلی منطقه 22 تهران رو لازم دارم. از درستان ممنون میشم که کمکم کنید.زمان خیلی کمی دارم لطفا به این آدرس ایمیل : tavassoli.shima@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
14790 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ salam,man to darse tasisiat mekaniki ye porozhie daram,mozosh sarfe joi dar masrafe enerzhi hastesh,kasi mitone komakam kone ?????????? manbai chizi.mamnon misham 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 14790 salam,man to darse tasisiat mekaniki ye porozhie daram,mozosh sarfe joi dar masrafe enerzhi hastesh,kasi mitone komakam kone ?????????? manbai chizi.mamnon misham فکر کنم یشه از کتاب مبحث 19استفاده کرد....... اگه اشتباه نکنم مربوط به این موضوع میشه......:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دانشجوی رشته مقطع کارشناسی معماری هستم و پروژه تجزیه و تحلیل خانه سیتروهان اثر لوکوربوزیه هستش با توجه به زمان خیلی کمی که دارم از دوستان درخواست پلان و نماها و سه بعدی این اثر را دارم با تشکر از کلیه دوستان انجمن نو اندیشان 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان پلان/نما / سه بعدی/مقطعی از یک پلان مسکونی ویلایی یک طبقه میخواهم لطفا کمکم کنید. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان پلان/نما / سه بعدی/مقطعی از یک پلان مسکونی ویلایی یک طبقه میخواهم لطفا کمکم کنید. سلااام؛ من اینرو داشتم: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دانشجوی رشته مقطع کارشناسی معماری هستم و پروژه تجزیه و تحلیل خانه سیتروهان اثر لوکوربوزیه هستش با توجه به زمان خیلی کمی که دارم از دوستان درخواست پلان و نماها و سه بعدی این اثر را دارم با تشکر از کلیه دوستان انجمن نو اندیشان اینم لینک دانلود فایل 3d این خانه هست که براتون آپلود کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید . 2 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینم لینک دانلود فایل 3d این خانه هست که براتون آپلود کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید . دوست عزیز میشه عکس ها رو با سایز بزرگتر و نما و مقطعی که الان قرار دادین با سایز بزرگتر به این ایمیل بفرستی m_gladiator_r9002@yahoo.com قربون دست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوست عزیز میشه عکس ها رو با سایز بزرگتر و نما و مقطعی که الان قرار دادین با سایز بزرگتر به این ایمیل بفرستی m_gladiator_r9002@yahoo.comقربون دست دوستمون لینک فایل رو که زحمت کشیدن و گذاشتن؛ روش کلیک کنید و دانلود کنید http://8pic.ir/images/67bhem1nga6kynhh0qk2.rar لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان از ویلا شودان چی؟ پلان و نما و مقطع و سه بعدی چی دارید لطفا کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان از ویلا شودان چی؟ پلان و نما و مقطع و سه بعدی چی دارید لطفا کمکم کنید دوستان هر عکس و پلان و نمایی که بتونه تو ماکت سازی کمکم کنه ممنون میشم برام بفرسته 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان هر عکس و پلان و نمایی که بتونه تو ماکت سازی کمکم کنه ممنون میشم برام بفرسته 1 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام كسي در مورد قوس هندي اطلاعاتي داره؟ 1 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من روش ترسيم قوس هندي رو ميخوام كمكم كنيد لطفا... 2 لینک به دیدگاه
golnaz_n8 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان. من واسه طرح 3 باید موزه ی اب طراحی کنم. کممممممممک می خواستم :ws52: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان از ویلا شودان چی؟ پلان و نما و مقطع و سه بعدی چی دارید لطفا کمکم کنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده