CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ یک سوال خیلی خیلی فوریکسی می دونه چطوری می تونم از یوتیوب فیلیم دانلود کنم؟ من راجع به پاویون آلمان و لهستان اکسپوی 2010 شانگهای فیلم لازم دارم شما اول باید نرم افزاری مثل Internet Download Manager رو از لینک زیر دانلود و نصب کنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه بار کامپیوترت رو ریستارت کن و بعد به صفحه یوتیوب برو و نمایش فیلم رو بزن. وقتی فیلمت آماده نمایش شد، یه دکمه سبز کوچیک توی همون صفحه میاد که با کلیک کردن روی اون فیلمت دانلود میشه. 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام 10 نمونه عکس از روش های ابعادی و برشی و الحاقی می خوام اما نمی دونم چی باید سرچ کنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام10 نمونه عکس از روش های ابعادی و برشی و الحاقی می خوام اما نمی دونم چی باید سرچ کنم سلام, واسه چه درسیه ؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام, واسه چه درسیه ؟ مقدمات طراحی معماری 1 تا 5 شنبه می خوام لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام10 نمونه عکس از روش های ابعادی و برشی و الحاقی می خوام اما نمی دونم چی باید سرچ کنم توی کتاب ماهیت معماری (ترجمه احمدی نژاد )الحاق و کاهش بنا های معروف رو نشون داده . کتاب "معماری فرم"(نوشته پیر داوری)نحوه برش زدن و ترکیب حجم هار رو به صورت گرافیکی نشون داده... لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ توی کتاب ماهیت معماری (ترجمه احمدی نژاد )الحاق و کاهش بنا های معروف رو نشون داده. کتاب "معماری فرم"(نوشته پیر داوری)نحوه برش زدن و ترکیب حجم هار رو به صورت گرافیکی نشون داده... من باید از هر کدوم 10 عکس تو فلش ببرم برای استاد کتاب به دردم نمی خوره اگه بگید چی سرچ کنم که بتونم عکسی در این مورد پیدا کنم ممنون میشم لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بچه هااااسلام !! کمکم کنین واسه سه شنبه تحویل دارم. پلان مبلمان به همراه نما و برش از ی اتاق کار(مثلن اتاق کار معمار و.....) میخاااام...هر کمکی بتونین بهم بکنین خیلی ممنونتون میشم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ پلان یا عکس از بالای دانشکده های دانشگاه آزاد قزوین که بشه پلانشو از روش کشید کسی داره ؟ لینک به دیدگاه
mehr15 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام لطفا در مورد اصول ابتدایی طراحی مطلب بزارین. لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اگه کسی نمونه مجتمع مسکونی داره عکس هاشو بزاره من این ترم طرح 5 مجتمع مسکونی دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اگه کسی نمونه مجتمع مسکونی داره عکس هاشو بزاره من این ترم طرح 5 مجتمع مسکونی دارم سلام گلم؛ نمونه خارجی به دردت میخوره؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آره گلم باشه؛ من کار خودمون که امروز هم ارائه دادیم اینجا میزارم دانلود کنی؛ البته حجمش بالاست 9 مگابایته؛ باید صبر کنی آپلود کنم لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی لطف میکنی عزیزم.فقط pdf بزار من office ندارم جوجو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی لطف میکنی عزیزم.فقط pdf بزار من office ندارم جوجو عههه؛ دیر گفتی،آپلود کردم :icon_pf (34):http://ven0o0s.persiangig.com/%D9%85%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%B9%20%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%86%DB%8C.pptm حالا اگه وقت داری تا فردا از دوستامم میگیرم و کاملشو pdf میکنم میدم بهت؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی لطف میکنی عزیزم.فقط pdf بزار من office ندارم جوجو گلم ؛تو این فایل pdf؛ 3 تا مجتمع مسکونی خارجیه با عکس http://ven0o0s.persiangig.com/pdf/%D9%85%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%B9%20%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%86%DB%8C2.pdf لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ پلان یا عکس از بالای دانشکده های دانشگاه آزاد قزوین که بشه پلانشو از روش کشید کسی داره ؟ من ماله دانشگاه خودمونو دارم،سایت پلان دانشگاهمونه، اما جزوه تهران حساب میشه، اگه به دردتون میخوره واست اسکن کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من ماله دانشگاه خودمونو دارم،سایت پلان دانشگاهمونه، اما جزوه تهران حساب میشه، اگه به دردتون میخوره واست اسکن کنم؟ نه ممنون فقط برای دانشگاه آزاد قزوین می خوام 2 لینک به دیدگاه
saeiideh 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ با عرض خسته نباشید خدمت دوستان میخواستم بپرسم بین بچه ها کیا به کار مقاله نویسی علاقه مندند و در این زمینه فعالیت می کنند؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ با عرض خسته نباشید خدمت دوستان میخواستم بپرسم بین بچه ها کیا به کار مقاله نویسی علاقه مندند و در این زمینه فعالیت می کنند؟ سلاااام سمانه جونم؛ خودت هم به مقاله نویسی علاقه داری؟ اگه آره که ...mahsa... یه تاپیک با همین عنوان زده بود و قراره که شروع کنیم؛ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده