ehsan_faal 561 ارسال شده در 24 تیر، 2015 کسی نیست بیاد بگه؟؟؟؟ یکیی جواب بده خواهش:6404::6404::6404:من دارم از دست میرمممم:ws27: هر کی میدونه بگه من باید کجا اموزش ارشیکد17 رو گیر بیارمممم ؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب معلومه دیگه دوست عزیز.از گوگل مهربان بپرس،راهنماییت میکنه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
غزل1414 20 ارسال شده در 25 تیر، 2015 خب معلومه دیگه دوست عزیز.از گوگل مهربان بپرس،راهنماییت میکنه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایتو که گفتی رفتم این اموزشش به زبان فرانسه هستش منم که هیچی فرانسه .... حالا فارسیش رو سراغ نداری؟ 1
amin_architect22 443 ارسال شده در 26 تیر، 2015 بچه هااااااا هر کی میتونه جوایب بده من ارشیکد 17 نصب دارم ولی سی دی اموزشی ارشیکد 12 رو دارم میخواستم بدونم سی دی اموزشی 12 با 17 فرق نداره چون 17 اموزشی رو ندارم و فعلا اموزشی 12 رو دارم خیلی فرق میکنه که اموزشی 12 رو ببینم بعدش برم تو 17 کار کنم؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52: آرشیکد 12 با 17 زیاد فرقی نمیکنه..شما همون 12 رو ببین میتونی با 17 کار کنی 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 26 تیر، 2015 دوستان کی دانشکده آمل درس میخونه میتونه برای من عکس بگیره به شدت نیازمندم باتشکر 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 تیر، 2015 دوستان در مورد طراحی دانشکده رو شیب کی میتونه بهم کمک کنه ؟عکس باشه که منم بتونم ایده بگیرم باتشکر طرح نهاییم روی 21 متر شیب بود. برخی قسمت ها تداخل داشت ، برخیشون با سازه نگه داشته شدن، اگر بیشتر اطلاعات میخوای پیغام خصوصی بزن توضیح میدم . 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 تیر، 2015 طرح نهاییم روی 21 متر شیب بود. برخی قسمت ها تداخل داشت ، برخیشون با سازه نگه داشته شدن، اگر بیشتر اطلاعات میخوای پیغام خصوصی بزن توضیح میدم . ممنون مهندس از لطفت،یه چیزی شبیه دانشکده شمال(آمل) ازمون میخواد. 1
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام کسی میدونه سایتی رو که هرقسمتش شیب های متفاوتی داره چطوری میشه ماکتشو درست کرد؟و اینکه میشه از روی درصد شیب و مساحت سایت ،ارتفاع هر قسمت رو حساب کرد؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلامکسی میدونه سایتی رو که هرقسمتش شیب های متفاوتی داره چطوری میشه ماکتشو درست کرد؟و اینکه میشه از روی درصد شیب و مساحت سایت ،ارتفاع هر قسمت رو حساب کرد؟ سلام منظورتون از چطوری ساختن، انتخاب متریاله؟ برای ارتفاع کافیه طول زمین رو تقسیم بر درصد شیب کنید
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلاممنظورتون از چطوری ساختن، انتخاب متریاله؟ برای ارتفاع کافیه طول زمین رو تقسیم بر درصد شیب کنید کلا در مورد ماکت توپوگرافی چیزی نمی دونم.استادمون گفته ماکت رو با مقیاس درست میکنین و داخل سایت قرارمیدین.سایت هم مسطح نیست و شیب های مختلفی داره.نمی دونم چطوری باید سایتو اماده کنم؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 28 تیر، 2015 کلا در مورد ماکت توپوگرافی چیزی نمی دونم.استادمون گفته ماکت رو با مقیاس درست میکنین و داخل سایت قرارمیدین.سایت هم مسطح نیست و شیب های مختلفی داره.نمی دونم چطوری باید سایتو اماده کنم؟ خب شما باید با توجه به نقشه توپوگرافی که دارید سایت رو بسازید 3
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 چطور میتونم یه ماکت در حد اتود رو با مقیاس بسازم؟اطلاعاتی که دارم اینه که 7هکتار ابعاد سایت هست و 6000متر برای طراحی حجم در نظر گرفته شده.و سقف حجمم شیب دار هست.کلا تو مقیاس کار موندم.چون هنوز فضاها طراحی نشدن و حجم به صورت اتود هست.اگه کسی میدونه کمک کنه. 3
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 خب شما باید با توجه به نقشه توپوگرافی که دارید سایت رو بسازید ممنون.میشه یه توضیحی هم در مورد متریالش بدید؟ 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 28 تیر، 2015 چطور میتونم یه ماکت در حد اتود رو با مقیاس بسازم؟اطلاعاتی که دارم اینه که 7هکتار ابعاد سایت هست و 6000متر برای طراحی حجم در نظر گرفته شده.و سقف حجمم شیب دار هست.کلا تو مقیاس کار موندم.چون هنوز فضاها طراحی نشدن و حجم به صورت اتود هست.اگه کسی میدونه کمک کنه. طول و عرض زمین چقدره؟ 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 28 تیر، 2015 ممنون.میشه یه توضیحی هم در مورد متریالش بدید؟ اولی چوب هستش دومی مقوا، یه نوع ورقه هایی هستن شبیه نئوپان ولی منعطفن قهوه ای رنگ هم هستن از اونا میتونین استفاده کنین ، خیلی راحت برش میخورن، از ورقه های فوم هم میتونید استفاده کنید 3
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 طول و عرض زمین چقدره؟ نقشه ای که من دارم ابعادشو ننوشته سایت هم روی یه قسمتی از کوهه.و فرم مشخصی نداره برای همین موندم چطوری بدون اطلاعات باید با مقیاس درست کنم؟ 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 28 تیر، 2015 نقشه ای که من دارم ابعادشو ننوشته سایت هم روی یه قسمتی از کوهه.و فرم مشخصی نداره برای همین موندم چطوری بدون اطلاعات باید با مقیاس درست کنم؟ از گوگل ارت گرفته شده یا اتوکدیه؟ 2
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 از گوگل ارث و یه نقشه دیگه هم دارم که شیب ها و تا حدودی توپوگرافیش مشخصه که بدون مقیاس هست.متاسفانه این سایت پارک موزه است که برای سپاه هست و فعلا نتونستم نقشه رو از شهرداری تهیه کنم.فعلا استاد نقشه رو داره که نمیدن 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 28 تیر، 2015 از گوگل ارث و یه نقشه دیگه هم دارم که شیب ها و تا حدودی توپوگرافیش مشخصه که بدون مقیاس هست.متاسفانه این سایت پارک موزه است که برای سپاه هست و فعلا نتونستم نقشه رو از شهرداری تهیه کنم.فعلا استاد نقشه رو داره که نمیدن اگه گوگل ارت دارین از همونجا میتونین مقیاس رو بدست بیارین 2
elnaz.s 101 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اگه گوگل ارت دارین از همونجا میتونین مقیاس رو بدست بیارین ممنون بابت توضیحاتتون.بلدنیستم ولی سعی میکنم یاد بگیرم. 3
ارسال های توصیه شده