bahar.mmih 34 ارسال شده در 12 تیر، 2015 سلام میشه چوب یک میل بالسارو خیس کرد و به ارومی بهش فرم داد... ولی از نظر من با مقوا راحتره وبه صورت جعبه سازی باید صورت بگیره. خودمم نظرم به چوب بالساست اما فکر نمی کنم نیم کره بشه در اورد یعنی اونجوری این قدر انعطاف بگیره که شکل نیم کره بشه....به نظرتون می شه؟!!! از بقیه دوستان هم ممنون:wavesmile: 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 12 تیر، 2015 خودمم نظرم به چوب بالساست اما فکر نمی کنم نیم کره بشه در اورد یعنی اونجوری این قدر انعطاف بگیره که شکل نیم کره بشه....به نظرتون می شه؟!!!از بقیه دوستان هم ممنون:wavesmile: اینم نمونه ای که با گل رس ساختم توشم خالیه حالا دیگه خود دانی 6
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 12 تیر، 2015 با چوب بالسام ساختم اونم با چه زحمتی سمباده کاری کردم قشنگ شده بود ولی توپر ، تو خالیش نمیشه البته شایدم بشه من بلد نیستم 4
bahar.mmih 34 ارسال شده در 12 تیر، 2015 اینم نمونه ای که با گل رس ساختم توشم خالیه حالا دیگه خود دانی مرسیییییی... خیلی خوب شده!! من الان زیاد برام مهم نیست چون ماکتم در حده یه حجم کلیه، ماکت آخر رو باید خیلی عالی در بیارم برای همین باید چندتا روش رو امتحان کنم.... 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 12 تیر، 2015 خودمم نظرم به چوب بالساست اما فکر نمی کنم نیم کره بشه در اورد یعنی اونجوری این قدر انعطاف بگیره که شکل نیم کره بشه....به نظرتون می شه؟!!!از بقیه دوستان هم ممنون:wavesmile: من با مقوا کار میکردم فرم هایی که توش دایره داشتن، بالسارو یکی از دوستان گفته بودن، از تجربه ایشون گفتم. 4
bahar.mmih 34 ارسال شده در 12 تیر، 2015 من با مقوا کار میکردم فرم هایی که توش دایره داشتن، بالسارو یکی از دوستان گفته بودن، از تجربه ایشون گفتم. بازم ممنون 4
سامیار220 10919 ارسال شده در 13 تیر، 2015 نقشه و پلان یک ویلا لطفا کمکم کنید این بخش رو ببینید نقشه و پلان خانه ی ویلایی و مسکونی 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 تیر، 2015 اینم نمونه ای که با گل رس ساختم توشم خالیه حالا دیگه خود دانی کارت حرف نداره 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 14 تیر، 2015 دوستان کی در مورد مجسمه ها و ستون های ایتالیا و رم قدیم اطلاعات داره؟ 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 14 تیر، 2015 دوستان کی در مورد مجسمه ها و ستون های ایتالیا و رم قدیم اطلاعات داره؟ انشالله که به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 15 تیر، 2015 انشالله که به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون مهندس خیلی عالی بود 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلام کسی میتونه یه بیت شعر در مورد معماری سبز بگه ؟ (نه اینکه از خودش شعر بگه ) یعنی یک بیت شعر که بشه ازش الهام و ایده گرفت 1
bahar.mmih 34 ارسال شده در 18 تیر، 2015 سلام دوستان کسی بنای معروفی رو سراغ داره که در مورد تاسیساتش مطلب باشه؟!!؟ یعنی بشه تاسیساتش رو تحلیل کرد.....
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 19 تیر، 2015 دوستان در مورد طراحی دانشکده رو شیب کی میتونه بهم کمک کنه ؟عکس باشه که منم بتونم ایده بگیرم باتشکر
غزل1414 20 ارسال شده در 23 تیر، 2015 بچه هااااااا هر کی میتونه جوایب بده من ارشیکد 17 نصب دارم ولی سی دی اموزشی ارشیکد 12 رو دارم میخواستم بدونم سی دی اموزشی 12 با 17 فرق نداره چون 17 اموزشی رو ندارم و فعلا اموزشی 12 رو دارم خیلی فرق میکنه که اموزشی 12 رو ببینم بعدش برم تو 17 کار کنم؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52: 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 تیر، 2015 معمولا نرم افزارا زیاد فرقی تو دستور ها ندارن... شاید شکل و شمایل عوض شده باشه اما به نظرم دستورات همونن با این حال من به شخصه ArchiCAD تا حالا نداشتم
غزل1414 20 ارسال شده در 23 تیر، 2015 معمولا نرم افزارا زیاد فرقی تو دستور ها ندارن... شاید شکل و شمایل عوض شده باشه اما به نظرم دستورات هموننبا این حال من به شخصه ArchiCAD تا حالا نداشتم مرسی جواب دادی حالا من چکنم؟؟؟؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 24 تیر، 2015 مرسی جواب دادی حالا من چکنم؟؟؟؟ صبر کنین یکی که با این نرم افزار کار کرده بیاد جواب بده :|
غزل1414 20 ارسال شده در 24 تیر، 2015 کسی نیست بیاد بگه؟؟؟؟ یکیی جواب بده خواهش:6404::6404::6404:من دارم از دست میرمممم:ws27: هر کی میدونه بگه من باید کجا اموزش ارشیکد17 رو گیر بیارمممم ؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
ارسال های توصیه شده