lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من پلان دوبلکس دواحده میخوام زیر بناشم 200 متر به بالا باشه تا 300:ws21: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برات میگردم پیداش کردم میزارم همین جا مرسی شادی جون:wubpink: به عنوان مثال اگر اندازه زاویه ای 37 گراد و 2 دسی گراد و 8 میلی گرا باشد می نویسیم:ببین اون عددت چه جوریه فک کنم اشتباه بوده یه پروژه دارم برا این هفته یه جدول باید کامل کنم:icon_pf (34): یه ستونش نوشته مثلا 294 g و 90 cc اینو باید به درجه تبدیل کنم :w821: 1 لینک به دیدگاه
mina asal 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام یه اسلاید زمین شناسی از بخش آب در خشکی میخواستم میتونید کمکم کنید؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام کسی میتونه بگه واسه یه سالن سینمای 200 نفره به چند متر فضا نیاز داریم؟؟؟ این استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور خوندم ولی هیشی نفهمیدم لینک به دیدگاه
haj_memar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ی سوئيت دانشجويي ميخوام.ممنون از کمکتون. لینک به دیدگاه
basiri0231 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چندتاپلان ویلابانما وبرش می خواستم:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
tasha 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برای درس معماری اسلامی موضوع تحقیق من کبوتر خانه هست و استاد چند تا رفرنس می خواد هر چی می گردم نمی تونم رفرنس پیدا کنم به جز سفر نامه شاردن می خواستم بدونم شما رفرنس چیزی می تونید معرفی کنید تا من برم تهیه کنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.کسی پلان عمارت باغ ارم شیراز رو نداره؟:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی هیچ کس نبود جواب این بنده خدا ها رو بده؟:shame: 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما نیز همانند وی بلد نبوده ایم..... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چندتاپلان ویلابانما وبرش می خواستم:icon_pf (44): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی یه چیزایی پیدا کنی 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام کسی میتونه بگه واسه یه سالن سینمای 200 نفره به چند متر فضا نیاز داریم؟؟؟ این استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور خوندم ولی هیشی نفهمیدم جواب شما رو هم تو پیغام خصوصی دادم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.کسی پلان عمارت باغ ارم شیراز رو نداره؟:flowerysmile: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50746 اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید سوال کنید 2 لینک به دیدگاه
fereshtehmb_1988 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam mishe begid chejoori file cad ro varede archicad konam jori ke meghiasesh beham narize?lotfan joz be joz marahelesh ro baram begid mamnoon misham 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برای درس معماری اسلامی موضوع تحقیق من کبوتر خانه هست و استاد چند تا رفرنس می خواد هر چی می گردم نمی تونم رفرنس پیدا کنم به جز سفر نامه شاردن می خواستم بدونم شما رفرنس چیزی می تونید معرفی کنید تا من برم تهیه کنم؟؟ • سفرنامه ابن بطوطه، ترجمه محمدعلي موحد، جلد اول، تهران ۱۳۵۹، بنگاه ترجمه و نشر كتاب • لطف الله هنرفر، اصفهان در دوره جانشينان تيمور، تهران ۱۳۵۵، انتشارات مجله هنر و مردم • عباس بهشتيان، بخشي از گنجينه آثار ملي، اصفهان ۱۳۴۲، بي ناشر. • مرتضي فرهادي، ايران زمين، شماره چهار و پنج، تابستان ۷۲- معاونت سياحتي و زيارتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي 4 لینک به دیدگاه
fereshtehmb_1988 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ?kasi sedamo nemishnaveeeeee لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50746اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید سوال کنید دوست عزیزم.جست جو کرده بودم.این قسمت رو هم خونده بودم.اما من پلان عمارت اصلی باغ رو می خوام که این جا نیست.:w72: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست عزیزم.جست جو کرده بودم.این قسمت رو هم خونده بودم.اما من پلان عمارت اصلی باغ رو می خوام که این جا نیست.:w72: برات میگردم اما اگه تو اینترنت نباشه باید بری میراث فرهنگی شیراز:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
tasha 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برای یخچال و آب انبار کسی میتونه کتاب معرفی برام ممنون میشم:d:w410::ws21: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جایی سراغ دارین پروژه ترسیم فنی کار کنن 3 روزه ! هم اکنون نیازمند یازی سبزتان استم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده