رفتن به مطلب

-کمک-درخواست-سئوال-پروژه-ی-درسی-معماری/

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 4.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برات میگردم پیداش کردم میزارم همین جا:icon_gol:

مرسی شادی جون:wubpink:

به عنوان مثال اگر اندازه زاویه ای 37 گراد و 2 دسی گراد و 8 میلی گرا باشد می نویسیم:76a3a7bf5b0da1c2701e9aaae8c24a5b.png

ببین اون عددت چه جوریه فک کنم اشتباه بوده:ws52:

یه پروژه دارم برا این هفته یه جدول باید کامل کنم:icon_pf (34):

یه ستونش نوشته مثلا 294 g و 90 cc

اینو باید به درجه تبدیل کنم :w821:

• Like 1
لینک به دیدگاه
!ala مهمان

سلام

کسی میتونه بگه واسه یه سالن سینمای 200 نفره به چند متر فضا نیاز داریم؟؟؟

این استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور:w58: خوندم ولی هیشی نفهمیدم:ws44:

لینک به دیدگاه

سلام برای درس معماری اسلامی موضوع تحقیق من کبوتر خانه هست و استاد چند تا رفرنس می خواد هر چی می گردم نمی تونم رفرنس پیدا کنم به جز سفر نامه شاردن می خواستم بدونم شما رفرنس چیزی می تونید معرفی کنید تا من برم تهیه کنم؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

کسی میتونه بگه واسه یه سالن سینمای 200 نفره به چند متر فضا نیاز داریم؟؟؟

این استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور:w58: خوندم ولی هیشی نفهمیدم:ws44:

جواب شما رو هم تو پیغام خصوصی دادم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام برای درس معماری اسلامی موضوع تحقیق من کبوتر خانه هست و استاد چند تا رفرنس می خواد هر چی می گردم نمی تونم رفرنس پیدا کنم به جز سفر نامه شاردن می خواستم بدونم شما رفرنس چیزی می تونید معرفی کنید تا من برم تهیه کنم؟؟

سفرنامه ابن بطوطه، ترجمه محمدعلي موحد، جلد اول، تهران ۱۳۵۹، بنگاه ترجمه و نشر كتاب

لطف الله هنرفر، اصفهان در دوره جانشينان تيمور، تهران ۱۳۵۵، انتشارات مجله هنر و مردم

عباس بهشتيان، بخشي از گنجينه آثار ملي، اصفهان ۱۳۴۲، بي ناشر.

مرتضي فرهادي، ايران زمين، شماره چهار و پنج، تابستان ۷۲- معاونت سياحتي و زيارتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي

• Like 4
لینک به دیدگاه
http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50746

اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید سوال کنید

دوست عزیزم.جست جو کرده بودم.این قسمت رو هم خونده بودم.اما من پلان عمارت اصلی باغ رو می خوام که این جا نیست.:w72:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیزم.جست جو کرده بودم.این قسمت رو هم خونده بودم.اما من پلان عمارت اصلی باغ رو می خوام که این جا نیست.:w72:

برات میگردم اما اگه تو اینترنت نباشه باید بری میراث فرهنگی شیراز:icon_pf (44):

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...