atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ اطلاعات در مورد استادیوم ورزشی میخوام تو نو اندیشان گشتم مطالب دیگه میخوام کسی داره بهم کمک کنه 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ اطلاعات در مورد استادیوم ورزشی میخوامتو نو اندیشان گشتم مطالب دیگه میخوام کسی داره بهم کمک کنه سلام عاطفه جان این تاپیک رو 1 نگاهی بنداز ورزشگاه جديد ملي ژاپن از زاها حديد؛ ميزبان المپيك و پارا المپيك 2020 توكيو به این سایتا هم 1 سری بزن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ اطلاعات در مورد استادیوم ورزشی میخوامتو نو اندیشان گشتم مطالب دیگه میخوام کسی داره بهم کمک کنه مطالب دیگه منظورت چیه؟ من نمونه موردی دارم با طراحی های کدی بدردت میخوره؟ 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان لطفا اگه کسی عکس-تحلیل یا پلان-نما هرچی از مجتمع تجاری گلستان تهران داره راهنمایی کنه وبذاره خیلی فوریه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پیشاپیش ممنون 3 لینک به دیدگاه
fateme karimi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام.ببخشید من واسه طراحی مجتمع مسکونی به یسری اطلاعات در باره سیمای شهری نیاز دارم.مثل کتاب زندگی در میان ساختمانها.ممنون از لطفتون 3 لینک به دیدگاه
ZAHRA-P 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من نمونه موردی کامل بیمارستان میخوام کسی میتونه کمک کنه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من نمونه موردی کامل بیمارستان میخوام کسی میتونه کمک کنه سلام زهرا جان نمونه 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشی دوستم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام.ببخشید من واسه طراحی مجتمع مسکونی به یسری اطلاعات در باره سیمای شهری نیاز دارم.مثل کتاب زندگی در میان ساختمانها.ممنون از لطفتون سلام فاطمه جان [h=1]زندگی در میان ساختمان ها[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
vahid70702020 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام ی پلان خانه موسیقی با حجم میخوام مرسی 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام ی پلان خانه موسیقی با حجم میخوام رسی [h=1]دانلود پلان موزه موسیقی[/h] 4 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان.احتیاج به اطلاعاتی از یک مجتمع مسکونی که دارای چن تا بلوک باشه دارم (برای تحلیل محوطه مسکونی جهت درس محوطه های ویژه).4روزه دنبالشم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم.مجتمعی که در ایران ساخته شده باشه (خارجی نباشه)و عکس ها و پلان هایی ازش که بشه تحلیلش کرد.خیلی درگیرشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3.خواهشمندم اگه میتونید کمکم کنید.تا دو روزه دیگه باید تحویل بدم. 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان.احتیاج به اطلاعاتی از یک مجتمع مسکونی که دارای چن تا بلوک باشه دارم (برای تحلیل محوطه مسکونی جهت درس محوطه های ویژه).4روزه دنبالشم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم.مجتمعی که در ایران ساخته شده باشه (خارجی نباشه)و عکس ها و پلان هایی ازش که بشه تحلیلش کرد.خیلی درگیرشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3.خواهشمندم اگه میتونید کمکم کنید.تا دو روزه دیگه باید تحویل بدم. امیدورام کمک کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها کسی رولوه یه بنای تاریخی تو ایران و داره به من بده؟؟؟ خیلیییییییییی واجبه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ کسی نمیخواد کمکم کنه من که در پست #3008 لینک دانلود پلان موزه موسیقی رو براتون گذاشتم در تالار پلان خانه موسیقی نداریم متاسفانه 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ سـلام دوستان کسی پروژه ای کامل درباره پی ساختمان داره؟؟؟ یه کمک دیگه هم میخوام ازتون . . . این ترم استادمون خواسته یه مهمانسرا توی شهر تبریز طراحی کنیم خواستم اگه میشه واسه مطالعات اقلیمی کمکم کنین ممنون میشم اگه کسی ریز فضاهای مهمانسرا یا یه نمونه پلان مهمانسرا داره بهم بده 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها کسی آبجکت 3دی مکس لیوان کمر باریک رو داره؟ 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ چندتا دیاگرام در مورد مجتمع ورزشی مییخواااااااااااام تو مجتمع استخر و سونا و بدنسازی دارم کمک کنید لدفن؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها کسی آبجکت 3دی مکس لیوان کمر باریک رو داره؟ سلام زهرا جان از اینجا میتونی دانلود کنی ، مدل های متنوعی داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ چندتا دیاگرام در مورد مجتمع ورزشی مییخواااااااااااامتو مجتمع استخر و سونا و بدنسازی دارم کمک کنید لدفن؟ چند نمونه مجتمع ورزشی براتون میذارم ، میتونه خیلی کمک کنه نمونه 1 نمونه 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده