mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان سزار پلی معمار آرژانتینی در چه زمینه یا سبکهایی معماری کرده؟؟؟؟شما در مورد سزار پلی تحقیقی دارین؟ در مورد خودش و آثارش و اینکه تو آثاراش از چه چیزایی ایده گرفت ... من هرچی گشتم تو نواندیشان چیزی در موردش پیدا نکردم ... کسی نمیدونه که سبک سزار پلی چی بوده و از چه چیزایی الهام میگرفته؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام/ دوستان عزیز ممنون میشم با من هم فکری کنید . قراره در شلوغ ترین جای شهر جایی که رفت آمد زیاد و دارای بافت قدیمی است و در مجاورت زمینی که قرار ه شما طراحی کنید زیارتگاهی هم وجود داره . البته اون رنگ کرم که سایت مورد نظز هست تماما برای طراحی نیست شما فکر کنید وسط اون رو کار میکنید و در اطراف هم مغازه ها هست. چند نکته: اگه بغیر از مکان تجاری ، فرهنگی ، یا مکانی برای استراحت زائرین طراحی دیگه ای بشه بهتر میشه و دارای نتیجه بهتر .خواهش میکنم سریع بهم جواب بدید.ممنون. 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام/ دوستان عزیز ممنون میشم با من هم فکری کنید . قراره در شلوغ ترین جای شهر جایی که رفت آمد زیاد و دارای بافت قدیمی است و در مجاورت زمینی که قرار ه شما طراحی کنید زیارتگاهی هم وجود داره . البته اون رنگ کرم که سایت مورد نظز هست تماما برای طراحی نیست شما فکر کنید وسط اون رو کار میکنید و در اطراف هم مغازه ها هست. چند نکته: اگه بغیر از مکان تجاری ، فرهنگی ، یا مکانی برای استراحت زائرین طراحی دیگه ای بشه بهتر میشه و دارای نتیجه بهتر .خواهش میکنم سریع بهم جواب بدید.ممنون. سلام. محل گذر واستراحت بازارچه ای کوچک متناسب با بافت به شیوه ای جدید... چون خودتون گفتید شلوغه اون منطقه و زیارتگاه هست پس به نظرم برای اینکه توی اون شلوغی آرامش زیارتگاهو القا کنه نیاز به محیطی آروم هست. 2 لینک به دیدگاه
*عسلی* 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ....دوستان من دنبال سوالات اسکیس ارشد معماری هستم کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ در زمینه طراحی المان هم اگه میشه چن نمونه می خوام .... ممنون 2 لینک به دیدگاه
shadabb 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام... بچه ها من در مورد قدم گاه صالحیه در میدان تجریش تهران مطلب نیاز دارممممممممم کسی می تونه کمک کنهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52::ws52::ws52::ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام...بچه ها من در مورد قدم گاه صالحیه در میدان تجریش تهران مطلب نیاز دارممممممممم کسی می تونه کمک کنهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52::ws52::ws52::ws52::ws52: سلام . برای این موضوع بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که برید اونجا هم اینکه مکان را از نزدیک میبینید و هم اینکه معمولا بناهای قدیمی قسمت ورودیشون یک سری توضیحات داره. 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... کسی پلان و پرسپکتیو یه خونه ویلایی تو شمال داره؟؟؟؟ خیلیییییییی فوری لازم دارم..... 2 لینک به دیدگاه
shadabb 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اخه اصلا نمیدونم قدم گاه صالحیه چیههه شما میدونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اخه اصلا نمیدونم قدم گاه صالحیه چیهههشما میدونی؟ به هر حال یک مکانی هستش دیگه ! و توی شهر خودتون هم هست و راحت میتونین برید اونجا رو از نزدیک ببینید که چی هست کلا قدمگاه به جایی میگن که رد پای یک شخص بزرگ اونجا باشه . مثل قدمگاه نیشابور و اینگونه بناها معمولا مذهبی هم هستند . 4 لینک به دیدگاه
han-van 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ، آيا در مورد استاندارد جهاني برنامه فيزيكي بانك مطلبي داريد؟؟؟ يا اينكه به كدوم سايت ميتونم مراجعه كنم؟ براي درس برنامه ريزي كالبدي ام به آنها نياز دارم، بايد بعد عيد ارائه بدم. سال نوتون پيش پيش مبارك. با تشكر فراوان از گروه معماري 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ، آيا در مورد استاندارد جهاني برنامه فيزيكي بانك مطلبي داريد؟؟؟ يا اينكه به كدوم سايت ميتونم مراجعه كنم؟ براي درس برنامه ريزي كالبدي ام به آنها نياز دارم، بايد بعد عيد ارائه بدم. سال نوتون پيش پيش مبارك. با تشكر فراوان از گروه معماري سلام دوست عزیز به انجمن نواندیشان خوش امدید برای سوال و درخواستهای درسی تو این تاپبک مطرح کنید ، تاپیکتون اینجا منتقل شد. این مطالب از کتاب نویفرت بودن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر مهندسین عزیز.... بچه ها ممنون میشم هر کسی عکس در ورودی داره برام بزاره !!!ورودی خیلی شیک برای نمای رومی مانند با سنگ شیری یا سفید تراش خورده ... ممنون میشم کمک کنید !!!چیز خاصی تا الان پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فک کنم تاپیک اشتباه باز کردم...خوب حواسم نبود!!! ولی مشکلم اینجاهم میگم !!!مهندسین گرامی من دنبال در ورودی شیک هستم برای یه نمای نسبتا رومی با سنگ سفید یا شیری تراش خورده.ممنون میشم یاریم کنید..با سپاسمنتظر یاری شما هستم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فک کنم تاپیک اشتباه باز کردم...خوب حواسم نبود!!! ولی مشکلم اینجاهم میگم !!!مهندسین گرامی من دنبال در ورودی شیک هستم برای یه نمای نسبتا رومی با سنگ سفید یا شیری تراش خورده.ممنون میشم یاریم کنید..با سپاسمنتظر یاری شما هستم اشکال نداره ، منتقل میکنم اینجا من چند تا عکس دارم ، ولی سرعتم خیلی پایینه، سرعتم بهتر بشه براتون میزارم 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اشکال نداره ، منتقل میکنم اینجا من چند تا عکس دارم ، ولی سرعتم خیلی پایینه، سرعتم بهتر بشه براتون میزارم خیلی ممنون،سرعتا که:icon_pf (34):....منتظرم.لطف میکنی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها آی بچه هایه پلانی که تاسیسات داشته باشه میخوام.ینی واسه درس تاسیسات باهاش کار کردینو همه چیزشو دارینلطفــــــــــا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: ایران شهرساز 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر مهندسین عزیز....بچه ها ممنون میشم هر کسی عکس در ورودی داره برام بزاره !!!ورودی خیلی شیک برای نمای رومی مانند با سنگ شیری یا سفید تراش خورده ... ممنون میشم کمک کنید !!!چیز خاصی تا الان پیدا نکردم توی گوگل بزن entrance بعد برو قسمت image اون جزیات رو هم می تونی بهش اضافه کنی 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... کسی پلان و پرسپکتیو یه خونه ویلایی تو شمال داره؟؟؟؟ خیلیییییییی فوری لازم دارم..... سلام عزیزم؛ من پلان و نما خونه ویلایی زیاد دارم؛ اما پرسپکتیو ندارن، دو تاشو میدم بهت ؛اگه میتونی خودت از رو نماها پرسپکتیو رو بزن Plan02.dwg Plan07.dwg لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ توی گوگل بزن entrance بعد برو قسمت imageاون جزیات رو هم می تونی بهش اضافه کنی خیلی ممنون مهندس 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلام.بچه ها کسی کتابی سراغ داره که پلانها وجزئیات سازه ای برج مسکونی داخلش باشه؟؟؟؟؟؟؟ یا سی دی؟ لطفا اسمشو بگید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده