tina-arch مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 3dپانل و اینارو قبول نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه چیزی مدنظرته بگو داشته باشم میفرستم برات............. نمیدونم درمورد این چیزی نگفته شاید قبول کنه من خودمم درمورد وینیل و ساگاگلس وبایرامیکس کمی مطلب دارم اما خیلی کمه اگه داشته باشی ممنون میشم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 عزیز راستی من عکس و مطلب و فیلم در مورد یک متریال دارم به اسم سوپر پانل از 3d پانل جدیدتره ولی کامل میشه باهاش یک خونه یا سوله رو ساخت چون دیوار و پارتیشن و سقف هم داره . الان فشردش کردم ولی حجمش حدود 185 M هست . اگر میخوای الان بذارم آپلود شه گلم 2
memmar 6829 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تواین مایه ها اگه میخوای بگوبذارم برات................. 2
bahar_68 411 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم این سایت ها شاید کمت کنه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نمونه پلان یک ورزشگاه با همه دیتیل هاش رو دارم می خوای برات بذارم گلم ؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 بچه ها کسی در مورد یکی از مصالح مدرن مطلبی دارهممنون میشم کمک کنید من در این مورد مطلب زیاد دارم؛ آماده؛ سیاک ؛ بامبو ؛ کانتکس ؛ کالزیبپ؛ lsf؛ Composit Aluminum و....
memmar 6829 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 من در این مورد مطلب زیاد دارم؛ آماده؛ سیاک ؛ بامبو ؛ کانتکس ؛ کالزیبپ؛ lsf؛ Composit Aluminum و.... نمیدونم هرکدومو میتونی البته به جز کامپوزیت برامن فرقی نداره کدوم باشه خیلی ممنون.
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 نمیدونم هرکدومو میتونی البته به جز کامپوزیت برامن فرقی نداره کدوم باشه خیلی ممنون. [h=2]مصالح و دتایل های ساختمان[/h] [h=3]کانتکس[/h] بتن شفاف http://ven0o0s.persiangig.com/pdf/%D8%A8%D8%AA%D9%86%20%D8%B4%D9%81%D8%A7%D9%81.pdf
tina-arch مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 مصالح و دتایل های ساختمان کانتکس بتن شفاف http://ven0o0s.persiangig.com/pdf/بتن شفاف.pdf خیلی ممنون عزیزم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بچه ها کسی مطلب درباره ضوابط طراحی مجموعه ورزشی داره؟برنامه فیزیکی...برای پایان نامه میخوام.اگه کمکم کنید ممنون میشم این یک نمونه پلان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مرداد، 2012 سلام كسي در مورد قوس هندي اطلاعاتي داره؟ من که چیزی ازش پیدا نکردم
dariush86 40 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 سلام..من یک مقاله در مورد سازه آرامگاه حافظ و نحوه قرار گیری سقف روی ستون هاش رو میخواستم..(کار آندره گدار)...هر مطلبی باشه بازم خوبه..ممنون 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 دوستان این اصطلاحات یعنی چی؟؟ پرزانته؟؟ دسن؟/؟ پرزانته به نحوه ارایه کار گفته میشه که مثلا برای تحویل پروژه کار یا راندو میشه یا پوستر یا بصورت کلاژ و راندو .به اینجور کارا پرزانته میگن دسن هم به نقشه ها رو با راپید روی کاغذ کالک و یا مقوا کشیدن گفته میشه . 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 سلام سلام سلام آیا کسی درمورد حمام سیدیان قطوین مطلب یا عکسی داره؟ خیلی خیلی ممنون میشم در راهِ خدا کمکی به ما بکنید!....شکلکِ التماسِ کمک 2
Neutron 60966 ارسال شده در 9 مرداد، 2012 سلام از دوستان معمار عزیز خواهشمند است ، اینجانب را در جمع آوری اطلاعات راجع به طراحی "میادین میوه و تره بار" اعم از اصول و ضوابط طراحی ضوابط مکان یابی و ... یاری نمایند. قبلا از همکاری شما سپاسگزارم. با تشکر فراوان! جیمی 2
معلوم88 12 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 سبام دوستان من برای پایان نامه به یه سایت ترجیحا در تهران نیاز دارم با کاربری آموزشی..با مساحتی در حدود 4000-6000 متر مربع...ممنون میشم راهنماییم کنین..
ارسال های توصیه شده