lilac 5892 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 سلااام دوستان یه پروژه تاسیسات که با برنامه karager کار شده باشه میخوام کسی هست کمکم کنه؟؟؟ 1
203_FARIBA 13 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 سلام دوستان کسی پرسپکتیو داخلی از استخر ، سالن چند منظوره ،یا سالن بدنسازی نداره 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 سلم بچه ها کسی هست که طرحی ازیک اتاق دیجیتال توی یک موزه سینما داشته باشه؟
asef-a 140 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلام به یه سری عکس از فیگور برای تمرین نیاز دارم ممنون میشم اگه یه کالکشن رو برا دانلود بذارید یا لینکی بهم بدید... پیشاپیش ممنون
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلام به یه سری عکس از فیگور برای تمرین نیاز دارم ممنون میشم اگه یه کالکشن رو برا دانلود بذارید یا لینکی بهم بدید... پیشاپیش ممنون من اینا رو داشتم؛ بازم به صورت کدی دارم؛اگه خواستین اوناروهم فردا میذارم
asef-a 140 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 من اینا رو داشتم؛ بازم به صورت کدی دارم؛اگه خواستین اوناروهم فردا میذارم مرسی اگه بازم هست بذارین،خیلی نیاز دارم... بازم ممنون... 1
ebrahim ashoori 14 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 لطفا لینک مقالاتی در زمینه اصول زیبا شناسی در محیط اطراف را قرار دهید. با تشکر
آقاخان 13 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 منابع دانشگاه آزاد كارشناسي ارشد معماري رو اگه دوستان دان،يه ندا بدن .... 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 منابع دانشگاه آزاد كارشناسي ارشد معماري رو اگه دوستان دان،يه ندا بدن .... سلام دوست من. امیدوارم که قبول بشی. اما واقعا با این اوضاع درس خوندن توی دانشگاه آزاد اشتباهه. اما خب من خودم ترم آخرم . از سر ما گذشت. خودم کتابهایی که خوندم و به نظرم جامعند کتابهای راهیان ارشده. مطالبش بد نیس. البته به علاوه یه سری از کتب مرجع دیگه. که اصولا همه دانشجوهای معماری دارن. مثل سبک شناسی و معماری جهان و از زمان و معماری(منوچهر مزینی) و یکی از کتابهای سازه دکتر گلابچی که الان اصلا یادم نیس اسمشو و توش درمورد تک تک سازه ها (بادی، طنابی ، قوس و...) توضیح داده. من خودم با همین کتابها قبول شدم . البته مهمتر از همه اینها اسکیس هست که خودتون هم میدونید ضریب 4 داره. من ضرایب تئوریم بالا بود اما اسکیسم افتضاح بود. به زور دروس تئوری قبول شدم. پس شما هم تلاشتو بکن اسکیستو قوی کن. 2
saeiideh 56 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 لطفا لینک مقالاتی در زمینه اصول زیبا شناسی در محیط اطراف را قرار دهید. با تشکر منظورتون از محیط اطراف چیه؟ منظور محوطه است؟ 1
ebrahim ashoori 14 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 منظورتون از محیط اطراف چیه؟ منظور محوطه است؟ با سلام منظورم نحوه ترکیب بندی رنگ و انتخاب رنگ ها و در کل متریال نسبت به مثلا اتاق می باشد. و اینکه چه نوع وسیله یا اشیائی از چه جنسی بیشتر مناسب این فضا می باشد. 1
saeiideh 56 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 با سلام منظورم نحوه ترکیب بندی رنگ و انتخاب رنگ ها و در کل متریال نسبت به مثلا اتاق می باشد. و اینکه چه نوع وسیله یا اشیائی از چه جنسی بیشتر مناسب این فضا می باشد. لین سوال خیلی کلیه میشه در موردش کتاب معرفی کرد اما نه تنها یکی 2
saeiideh 56 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 منابع جامع کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه های علمی کاربردی رد کسی میدونه؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 منابع جامع کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه های علمی کاربردی رد کسی میدونه؟ مگه منبعش با منبع روزانه فرق داره ؟ من که جزوه های پارسه رو خوندم؛فوق العاده بود؛ خیلی خوب بود:hapydancsmil:
saeiideh 56 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 مگه منبعش با منبع روزانه فرق داره ؟ من که جزوه های پارسه رو خوندم؛فوق العاده بود؛ خیلی خوب بود:hapydancsmil: فکر میکنم فرق داشته باشه من خودم کارشناسی پیوشته بودم اصلآ از ازمون های کاردانی به کارشناسی اطلاع ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید
setare.blue 23086 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 مرسیاگه بازم هست بذارین،خیلی نیاز دارم... بازم ممنون... منم اینهارو درسیستمم داشتم. 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک فایل کدی هم پیوست کردم، فیگور کدی زیاد دارم ،در صورت نیاز اینجا اعلام کنید،متاسفانه الان سیستم فایل پیوست به درستی کار نمیکنه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
S.Ansari 109 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 سلام دوستان خوبم این ترم طرح 3 دارم... باید دفتر مهندسین مشاور طراحی کنیم!!! نمیدونم از کجا باید اطلاعات لازم رو پیدا کنم ممنون میشم اگه یه کم راهنماییم کنید . 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بچه ها من یه سری اطلاعات راجع به مجتمع های زیر میخوام اگه کسی مطلبی داره ممنون میشم برام بزاره-مجتمع مسکونی نوارها و حیاطها در هلند-مجتمع مسکونی درورشو در لهستان-آپارتمان های شناور در چشم اندارباز،در هلند-مجموعه آپارتمان های لنزداون در لندن-مجتمع مسکونی روکو اثر تادوآندو-شهرک مسکونی اکپاتان که اکثرا باهاش آشنائین-مجتمع مسکونی زیتون در اصفهان 2
sara_arch 2070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 یک سوال خیلی خیلی فوری کسی می دونه چطوری می تونم از یوتیوب فیلیم دانلود کنم؟ من راجع به پاویون آلمان و لهستان اکسپوی 2010 شانگهای فیلم لازم دارم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 یک سوال خیلی خیلی فوریکسی می دونه چطوری می تونم از یوتیوب فیلیم دانلود کنم؟ من راجع به پاویون آلمان و لهستان اکسپوی 2010 شانگهای فیلم لازم دارم چرا از آرچ دیلی دانلود نمیکنی؟؟؟ من خودم از اونجا گرفتم, از یوتیوب هم با ***** شکن میشه و من دانلود منیجر دارم؛میرم تو صفحش میگه فایل رو دانلود کنه؛ منم میگم اوکی، دانلود میشه پاویون آلمان : دانلود http://av.vimeo.com/90942/966/24395631.mp4?token=1330434466_81385cfd4e9f05551e20ba8fd1e0f968
ارسال های توصیه شده