نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ به سرسلامتی تو بهار زاده ی من 11 مرداد 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ باز با گریه به آغوش تو بر میگردم چون غریبی که خودش را برساند به وطن 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ این خبر را برسانید به کنعانی ها بوی پیراهن خونین کسی می آید ... #سلام_بر_تو_ای_حزن_مقدس 3 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۸ از مهارتهام شد انتخاب بهترین میانبرها به سمت تهی شدن به اندازه ارزش وجودیت ، از خودم بیزارم جانا حالم اونجایی بدتره که از حال بدم خبر دارم ...گاهی حواسپرتی بهترین نوع محرومیت میشه خیلی خالیِ درونم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ سکوت میکنم و عشق در دلم جاری ست که این ؛ شگفت ترین نوع خویشتن داری ست ... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۹ نقطه ی امن جهان ؛ شیبِ کم شانه ی توست ... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سه حرفی ایست شدیدا خلاصه واژه ی درد ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده