melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۸ سلام دوستان عزیز من می خواستم یه شرکت عمرانی تاسیس کنم نظرتونم می خواستم بدونم ? برای را اندازی یه شرکت خوب چه چیزایی لازمه ؟? چه کارایی برای شروع باید انجام بشه ؟ برای تبلیغات اگر ایده ای دارید لطفا بگید ممنون و گر کسی دنبال کار هست و درصدی کار میکنه خوشحال میشم رزومشو برام بفرسته 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ در در 10 مرداد 1398 در 01:50، melijooon گفته است : سلام دوستان عزیز من می خواستم یه شرکت عمرانی تاسیس کنم نظرتونم می خواستم بدونم ? برای را اندازی یه شرکت خوب چه چیزایی لازمه ؟? چه کارایی برای شروع باید انجام بشه ؟ برای تبلیغات اگر ایده ای دارید لطفا بگید ممنون و گر کسی دنبال کار هست و درصدی کار میکنه خوشحال میشم رزومشو برام بفرسته سلام. به سلامتی ایشالا که حسابی هم بگیره و موفق باشید یه کمی درباره زمینه کاری که مدنظرتون هست میگین؟ لینک به دیدگاه
melijooon 723 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۸ در در 11 مرداد 1398 در 02:42، Mohammad Aref گفته است : سلام. به سلامتی ایشالا که حسابی هم بگیره و موفق باشید یه کمی درباره زمینه کاری که مدنظرتون هست میگین؟ به صورت پیمانکاری و کار های جواز یعنی کسی که می خواد کار ساخت و ساز یا هر کار دیگه ای که به شهرداری مرتبط باشه انجام بده ما براش انجام میدیم حالا چه نقشه کشی باشه چه طراحی سازه و متره براورد و اگر نیرو خواستن بهشون نیرو معرفی میکنیم در اصل صفر تا صد ساختمان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده