melijooon 723 ارسال شده در 31 مهر، 2019 سلام دوستان عزیز من می خواستم یه شرکت عمرانی تاسیس کنم نظرتونم می خواستم بدونم ? برای را اندازی یه شرکت خوب چه چیزایی لازمه ؟? چه کارایی برای شروع باید انجام بشه ؟ برای تبلیغات اگر ایده ای دارید لطفا بگید ممنون و گر کسی دنبال کار هست و درصدی کار میکنه خوشحال میشم رزومشو برام بفرسته 1
Mohammad Aref 120600 ارسال شده در 2 آبان، 2019 در در 10 مرداد 1398 در 01:50، melijooon گفته است : سلام دوستان عزیز من می خواستم یه شرکت عمرانی تاسیس کنم نظرتونم می خواستم بدونم ? برای را اندازی یه شرکت خوب چه چیزایی لازمه ؟? چه کارایی برای شروع باید انجام بشه ؟ برای تبلیغات اگر ایده ای دارید لطفا بگید ممنون و گر کسی دنبال کار هست و درصدی کار میکنه خوشحال میشم رزومشو برام بفرسته سلام. به سلامتی ایشالا که حسابی هم بگیره و موفق باشید یه کمی درباره زمینه کاری که مدنظرتون هست میگین؟
melijooon 723 سازنده ارسال شده در 3 آبان، 2019 در در 11 مرداد 1398 در 02:42، Mohammad Aref گفته است : سلام. به سلامتی ایشالا که حسابی هم بگیره و موفق باشید یه کمی درباره زمینه کاری که مدنظرتون هست میگین؟ به صورت پیمانکاری و کار های جواز یعنی کسی که می خواد کار ساخت و ساز یا هر کار دیگه ای که به شهرداری مرتبط باشه انجام بده ما براش انجام میدیم حالا چه نقشه کشی باشه چه طراحی سازه و متره براورد و اگر نیرو خواستن بهشون نیرو معرفی میکنیم در اصل صفر تا صد ساختمان 1
ارسالهای توصیه شده