نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ نشدم اینهمه غارنوردی کردم علیصدر نرفتم هنوز ... بعنوان یه زمین شناس باید شرمسار باشم ولی نیستم :)) جزو یارانه بگیرها ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ شدم از یکی از نزدیکانت دلسرد ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ به هیچکس دلگرم نبودم که بخوام دلسرد شم, کلا از اولش دلسرد بودم ? بی چاره ومعلق ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ ۱۵ روز از ماه رو هستم:))))))) گرفتار ادمی که خیلی با تو فرق داره؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ آره ... اسارت بدی بود معاف از سربازی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ نشدم:)) ضایع توی یه جمع کله گنده ها؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ :)) آری . یادم نیار عرق سرد بر پیشانی ام می نشیند :)) نان آورِ خانه ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ نان میخرم برای خونه ? ولی به معنای واقعی نه هنوز نشدم خود مختار تا اونجا که دستت فقط تو کیف خودت باشه ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ چند دوره پیش اومد تونستم اینجوری باشم . الان دوباره نیستم و دارم تلاش میکنم باز بشم :)) متاهل ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ تقریبا هنوز وسط راهم ? کاندید برای ازدواج ( منظور همون درخواست خواستگاری از شما ) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ آره ... مث همه دخترا مبتلا به آبله مرغان ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ شدم چندبار اساسی نسبت به آنفلوآنزا واکسینه ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ زدی تو مباحث پزشکی و سلامتا شدم رســوا توسط ی بچه فضـــول ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ نشدم تاحالا عاشق زن یا مرد متاهل ? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ ای بابا .. ای بابا :)) بعله .. تو بچگی :)) مادر یا پدر ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده