.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ کارگر نمونه شدم! بی خیال خون دماغ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ شدم مفتخر به آشنایی با سیاسیون رده بالا؟:)) لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ اگه نبودیم ک سوارمون نمیشدن:) + عاشق کسی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ عَی واااای ازین سوالا :)) آره شدم پشیمون از مهربون بودن ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ عی اره از اون سوالا:)))) + اره,بد برداشت شده + متنفر از کسی 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ نشدم + لئو کنجکاوم اون سوالو توهم جوای بده??? + ابزار رسیدن کسی ب خواسته هاش لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، پارادوکس گفته است : لئو کنجکاوم اون سوالو توهم جوای بده??? کدوم سوال ؟ + نه، نشدم ! خیر من به کسی نمیرسه برنده قرعه کشی بانک لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ سوال عاشق شدی یانه + نه بابا من حوصله بچه مچه ندارم:)))) + امیدوار ب "کسی" لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ بارها شدم . فقط معدود موارد مایوسم نکردن که اونم از اعضای خانوادم بودن :)) عصبانی در حد انفجاری وحشتناک ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، پارادوکس گفته است : سوال عاشق شدی یانه صرفا خوشگلهایی بودن که روشون کراش داشتم + آره شدم دوست دختر یا دوست پسر ؟ 2 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ نفحات:خیلی سالِ نشدم هرچی کمتر با ادمها برخورد داشته باشی ب همون نسبت این حس کمتر میشه + لئو:)))))) نشدم + درس عبرت؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ مثل اینکه شدم :))) وارد دهه ی سوم زندگیت ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده