adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۸ بله خیلی شده خداییش نصف جلسه ها و نشست ها توی ایران یا وقت تلف کردنه یا تکرار مکررات برای اون یه نفری که مثلا تازه اومده:))..یا از آخرین جلسه خیلی گذشته مجبورن مرور کنن:))...توی هر رشته و کسب و کاری همینه نگران به خاطر آینده؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۸ زیاد .. تا حالا دلتنگ ی خاطره ی قدیمی به ی کس خاص شدی؟ لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۸ بله تا حالا توی مسابقات برنده شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ دوره ی لیسانس یک ترم دوره ی ارشد با یکی از آقایون کلاس رقابتمون سنگین بود که من برنده بودم : } پدر یا مادر ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ بله 3 سالی هست هر روز سخت تر از دیروز ولی لذت بخش تو مدرسه تجدید شدی؟! 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ نه تا اونجایی که شده و تونستم ، آدمهارو درک کردم این تاپیک خیلی سخته سوال پرسیدن . باید با تاپیک " تاحالا شده ... " ادغامش کنن عمو عمه خاله دایی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ هزاران بار سیما جانم امشب ناراحت بوده انگار : } دور از دوران بچگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ البته کــه شدم (گرچه نمیدونم اشاره به کدوم بخش بچگی داره خاطراتش یا رفتاراش) بی ادبـــ و گستــآخ ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ شدم:)))) کلا فکر نکنم خیلی مودب به حساب بیام:)) عهدشکن؟ 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ منظورم حال و هواش بود بی ادب شدم ولی گستاخ نه عهد شکن نشدم . شکست که شکستم عاشق سوالای نفر قبلیت ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ نه عاشقشون نشدم! دی بد جور بی پول شدی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ شدم فعلا که نیمه بیکارم شدم:( بی حوصله؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ ایده این مدل تاپیک واسه بار اول جالب بود:) دیگه من سوال کنم شما جواب بدید یکم لوس شد. تاپیکای بهتری هست انجمن:) علمی و ادبیاتی هم زیاد داریم ? استفاده کنید کیف کنید:) 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، Tamana73 گفته است : ایده این مدل تاپیک واسه بار اول جالب بود:) دیگه من سوال کنم شما جواب بدید یکم لوس شد. تاپیکای بهتری هست انجمن:) علمی و ادبیاتی هم زیاد داریم ? استفاده کنید کیف کنید:) بیشتر به هدف سرگرمی و گذران وقت میان دوستان. مابین کارهاشون ، وقتای تنفس و استراحت برای همین سمت تاپیکای جدی نمیرن :)) من خودم چون اغلب با گوشی سر میزنم این پست گذاشتن های ساده رو ترجیح میدم ولی خب حق با توئه . گاهی لوسیم خیلی :)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در 10 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : شدم آدم بده ی ماجرا؟ { چنان یک کودک گریه کردم همانگونه خالی همانطور بی معنی و بیدلیل زیرا که من به ناحق ، بسیار از تو دور هستم...! ناظم حکمت } کارمند نمونه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده