.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۸ دیسک کمر میدونی چیه؟! تشنه ی آب سرد تو چله ی زمستون؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۸ آره . خیلی پیش اومده این زمستون دچار سرماخوردگی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ کم تا بیش تو این روزا دل رحم تر از قبل؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۹ فکر کنم برعکس . دیگه راحت نمیبخشم . رک هم شدم یکم :دی امسال متوجه ی تغییرات طبیعت و اومدن بهار ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ آشپز جمع یا مهمونی مثلا ؟ آره شدم هنگام نوجوانی دچار صدای دو رگه ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ آره ... چند تا ذوق زدگی پیش اومد :)) دارای علائم کرونا ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ خوشبختانه نشدم تا بحال بمدت طولانی تو خونه حبس شدی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ حبس نه ولی موندم طولانی قبلا. چیز خوبی نیست اصلا حامی برای عزیزانت ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ به اندازه موشی که تو سوراخ نمی رفت ولی جارو به دمبش می بست؟:)) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ بله بله بسیار . جسارتا در حضور شما سبک بال در شبهای قدر ؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۲ اره رو در رو با دشمنت مجبور به صحبت چند ساعته؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده