نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ حرف هایی رو بنویس که حرف حسابن ! ☑️? 31 تیر 98 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ بی تعارف هرکسی در خورد ِ همت پیشه پیدا میکند ... بیدل لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ بی تعارف یه عده هم هستن هرچی بیشتربهشون محبت کنی فکر می کنن خوبی از خودشونه!! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ بی تعارف اگر بی احترامت کرد ، دنیایی هم علاقه بود ، رهاش کن لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۸ اینم مجوز لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم و کان الله سمیعا علیما. خداوند دوست ندارد کسی با سخنان خود، بدیها (ی دیگران) را اظهار کند؛ مگر آن کس که مورد ستم واقع شده باشد. خداوند، شنوا و داناست. 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ بی تعارف باید قبول کنم از من بیشتر میفهمه ... یسری زمینه ها دیگه خیلی بیشتر لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ بی تعارف وقتی روی حماقت های خودم تمرکز میکنم و حواسم به تقصیرام جمع تر میشه درسته کلافگی و یاس داره ولی حس میکنم عزت نفسم بیشتر میشه خلاصه فقط میخوام مشغول خودم باشم اگر وسوسه های غیظ آلود بذاره 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ بی تعارف : اونایی که بیشتر وقتشون رو تو دنیای مجازی میگذرونن بیکار نیستن والا تو زندگی واقعیشون دلخوشی ندارن 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ بی تعارف اشتباهتو بپذیر اینطور محترم تر می مونی تا اینکه بخوای به اشتباه یا گناهت به زور رنگ و لعاب بدی تا زیر سوال نباشی ... 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ بی تعارف : چرا به هوس یه غریبه میگی عشق ورزیدن ! ولی به دلواپسی مادر و پدر میگی گیر دادن......!؟ 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ بی تعارف اگر هرکدوم ازین پستا رو اون انجمن میذاشتم پشت بندش صدتا تیکه و موعظه ی خاله زنکیِ کپی شده از نت باید میخوندم :)) چه با آرامش پست گذاشتن خُبس حج خانوم :)) . 1 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۸ در در 8 آبان 1398 در 19:20، نفحات گفته است : بی تعارف اگر هرکدوم ازین پستا رو اون انجمن میذاشتم پشت بندش صدتا تیکه و موعظه ی خاله زنکیِ کپی شده از نت باید میخوندم :)) چه با آرامش پست گذاشتن خُبس حج خانوم :)) بی تعارف چشم بصیرت میخواد هر کسی بخواد این پستها رو بخونه و هضم کنه ..... . 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۹ به هر کی میرسی نسخه ی خودت رو براش نپیچ ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده