نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ دلت برای کی تنگ شده ؟ نبودن کی توی سایت خیلی حس میشه ؟ { منشن یادت نره } ??? ?? ? 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ @'Chic' بهر حال یه علتی داره که همش بهت خیانت میکنم عشقِ سیبیلسوی من 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ در در 17 اسفند 1390 در 14:59، viviyan گفته است : من عاشق داوکینزم چون کسی نمیتوونه بهش خرده بگیره. مثل انتخاب طبیعی و فرگشت و بیگ بنگ و نظریه حباب میمونه تاثیرش. ایشون لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ چرا صبحناز نمیاد... توی راه اتفاقی براش افتاده ینی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ @saba mn یکهو ناپدید شدین @wheeler لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ ماریو هکر :))♡ یادش بخیر غنچه بچه لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ @adamak-h دو قدم پیش بیا ای قدمت بر سر چشم دو قدم تا که تو را تنگ بگیرم به برم ... 1 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ کسی که براش اخترام خاصی قائل هستم و این سایت رو بهم معرفی کرد ? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ @D.yates نبودنتون خیلی به چشم میاد 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ @leo.unique @adamak-h @پارادوکس @moham@d @onemone انشالله این کمرنگ شدن معنیش مشغله های خوب خوب باشه سرتون حسابی گرم باشه 3 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ در در 8 مهر 1398 در 18:28، نفحات گفته است : @leo.unique @adamak-h @پارادوکس @moham@d @onemone انشالله این کمرنگ شدن معنیش مشغله های خوب خوب باشه سرتون حسابی گرم باشه اره خیلی خوش میگذره.... خدا اخر عاقبتشون رو بخیر کنه 2 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۸ در در 8 مهر 1398 در 18:28، نفحات گفته است : @leo.unique @adamak-h @پارادوکس @moham@d @onemone انشالله این کمرنگ شدن معنیش مشغله های خوب خوب باشه سرتون حسابی گرم باشه به من هم خیلی خوش میگذره اینروزا ?هر روز روی تخت بنفش راه راه ? 1 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ هرکسی یه سری خاطراتی داره تو این انجمن منم خیلی خاطرات شیرینی دارم با دوستانم یکی تو ذهنم هست که نبودش خیلی حس میشه از پارسال آنلاین نشده البته امیدوارم هرجا باشه خوش باشه همیشه بهترینا رو براش آرزو میکنم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ دکتر حسن روحانی بیاد کلیدشو بکشه از ما بیرون لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ خیلیاشون دیگه آنلاین نمیشن 1سال دوسال گذشته.... اتفاقا داشتم میچرخیدم تاپیک تحلیل شخصیت که سال 93 زده بودم رو میدیدم خیلی از اونا که اون زمان بودن دیگه نیستن یا نمیشناسن یا..... خلاصه یه نوستالژی غمبار بود..... 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۸ @adamak-h پ ن : ما از بی معرفتاش نیستیم خواهر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده