نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ لطف داری درک بهتری از مسائل پیش اومده داره نسبت به دیگران لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ مثل خودم دخترِ کویرِ ... حتی کویری تر و بهتر از من 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ از این که باحال و پایه است:)) خیلی خوب میتونه مسائلو تحلیل کنه که جالبه.. 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ خدا کنه حرکت زیبای پریشبمو توی جرئت حقیقت ندیده باشی :))) آدابِ واقعیِ مجازی پریدن رو ایشون داره . کاش چهار پنج سال پیش، قبل از همه باهاش آشنا میشدم . 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ حرکت را دیدم و پسندیدم:))))) عه قرار بود به روی هم نیاریم :)) از اون دخترای زرنگ و باهوشه... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ :)))))) از اینکه بدون اینکه نقشش رو دروغ بگه هم میتونه بازی رو ببره :))) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ خانم فهمیده و خیلی محکم و استواره از خواسته اش و حقش کوتاه نمیاد به هر قیتمی حرفشو میخواد به کرسی بشونه 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۸ مهربونیش قشنگه هم زبونیش قشنگه:دی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۸ نسبت به هم سن و سالهاش پخته-تر به نظر میرسه 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ گاهی وقتا حرفای جالبی میزنه که تامل بر انگیزه ... ولی بعضیها حرفاشو جدی نمیگیرن و شوخی فرض میکنن لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ اجتماع رو لمس کرده . ذهنش به واقعیت نزدیکه . میتونه طرف مشورت خوبی باشه لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ گاهی منو یاد آنشرلی با اون ذهن خلاق و نامتناهی و سخن وریش میندازه ? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۸ با اینکه احتمالا خیلی هم ازم بزرگتر نیستن ولی حس پدرانگی منتقل میشه بهم از یوزرشون بجز اون هم کُرد بودنشون امتیاز ویژه ایه در نظر من . چون خیلی ارادت دارم به این قوم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده