adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ می دونم تلفظش اشتباه ولی یوزرتو که میبینم یاد این میوفتم و خوشم میاد: آن مان نوارا توتو اسکاچی:)))) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ خیلی بی ریا ست هانی ... خط کش منه برا سنجش خودم در اینباره 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ خدای مرغوبی برای خودش انتخاب کرده ... 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ شیرین زبونی والا دل می بری تو والا 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ پشت زبانِ سرکش لئو قلب رئوف و مهربانی پنهان است 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ خوبه یکی هست صبوری کردن و گذشت کردنم رو درک کرده و جور دیگه برداشت نمیکنه انقد خسته م از قضاوت های بیرحمانه کلی بهم مزه میده این ریزه میزه تعریفات محمد گل : ) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ از مناعت طبعشون ، ویژگی رفتاری خاصشون برام همیشه قابل تقدیر و احترام بوده 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ ممنون لطف داری هیچوقت از حدش خارج نشد حتی در اوج صمیمیت ها 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ جمله بندیاش لعنتی:)) دل منو برده کلا 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ خیلی چیزاش مجازی برای خیلیا فرصت خاصِ فیک ساختن از خودشون شد اما ایشون یه خاص واقعیه که توی مجازی بروزش نمیده ؛)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ یکی بیاد اشکامو پاک کنه....:دی از اون با جنبه ها و مهربونا که اگر بگه بیا بریم جهنم من پایه اشم:)) چون میدونم باهم بهمون خوش میگذره:))) #گرگبازی:))))))) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ بذار حالا که ترمز بریدیم باز بگم :))) تحت تاثیر قرار نمیگیره . نظر مستقل داره 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ از اینکه مثل قالی کرمون میمونه:)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ مهربونی و خوش قلبیش از اونایی که میشه بهش اعتماد داشت 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ تکست آهنگای خز دهه هفتاد که تو ذهنش حاضر آماده داره گاهی بجای جواب میذاره کف دستمون :)))))) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ فهم و درک و کمالاتش در ارتباطات اجتماعیش گاهی وقتا احساس میکنم هنوز نتونستم اون طور که میباید بشناسمشون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده