نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ فکر کنم پاشم برم یکم نودل یا ماکارونی بپزم بخورم . 1 1 لینک به دیدگاه
meaning 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یه جای راحت، بدون آزار و مزاحمت. 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۹ مهمون داره برام میاد و میوه ندارم . در واقع جز چایی و بیسکوییت هیچی ندارم . دوست دارم یه ویروس کرونای غول پیکر شهرو بهم بریزه و ساختمونا رو نابود کنه و راهارو ببنده و خیابونارو بهم بریزه و اونا زنگ بزنن بگن نمیان :))) 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ هر چی زودتر این محدودیت ها تموم بشه پروازهای خارجی ازاد بشن 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۹ ی انفجار بزرگ که همه چیز دنیا رو به هم بریزه باز از نو بسازه البته بدون هیچ سیاست مداری . 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ مسافرت و شمال باشه آه خدای من این کی اتفاق میوفته؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 9 اردیبهشت 1399 در 23:34، leo.unique گفته است : گز معاوضه با هلی کتنی :))) چای نبات دلم میخواد . انقد آلوچه و چاقاله خوردم دلم درد گرفته ?♀️ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۹ شناسنامه ی یه سادات ببینم اسمش شراره سادات یا پارمیدا سادات باشه :دی یا مثلا سید ساسان ... سید گشتاسب ِ موسوی مثلا : ))) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۹ زولبیا بامیه در در 15 تیر 1399 در 23:37، نفحات گفته است : شناسنامه ی یه سادات ببینم اسمش شراره سادات یا پارمیدا سادات باشه :دی یا مثلا سید ساسان ... سید گشتاسب ِ موسوی مثلا : ))) سید اشکان دژآگه? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، leo.unique گفته است : سید اشکان دژآگه? شوخی نکن : )))))))))) دژآگه آخه ؟ یکی سیم سیار و شارژرمو بیاره .. نای بلند شدن ندارم : )) 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ یکی بیاد دو تا گل بزاره تو پروفایلم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده