.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ یک قطره از قطره ی چشمی پیلوکارپین یک درصد واکنش های چشمم تموم شده! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ نیاد چیزی بگه باز آرامشم بهم بخوره 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۸ جمله ی عجیبیست! دی + سُنا و ی ماساژور مثل تو فیلم های چارلی چاپلین! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ سلولهای تنم سرجاشون آروم بگیرن لینک به دیدگاه
mahnaz1990 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۸ الان یک مکان خوب و یه کار درست و حسابی می خواهم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۸ بابا حسابی کتفم رو ماساژ داد -_- خیلی خوب بود . دردش کمتر شد . ولی باز نیاز دارم و دیگه نمیشه مزاحمش شد :)) کاش مثل ملحفه ی شسته که میچلونَنش ، سراسر من رو هم همونجور میچلوندن و بعد هم خواب عمیق : } لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۸ بستنی من همیشه بستنی میخوام مگر اینکه خواب باشم . یا همزمان باهاش چیز دیگه ای هم بخوام که اونو روی دلت بنویسمش تاپیک جان : } 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ یکجور ترحم برانگیزی دلم کوکوی تره میخواد : | 1 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ قـلیون آرومم میکنه البته متاسفانه .. 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ این گزینه های در حال چرخش تو ذهنمو بریزم رو کاغذ از بندشون آزاد شم لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ یک لیوان دمنوش که اعصابم رو ارروم کنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، moham@d گفته است : یک لیوان دمنوش که اعصابم رو ارروم کنه اگر کلا روز پر تنشی داری به لیمویی ، بهار نارنجی ، بادرنجبویه ای اگر دم دست هست دم کن بخور ✌️ ولی اگر چیزی آنی بهمت ریخته ازون فضا دور شو خودتو مشغول چیز دیگه کن ، با خودت گفتگوی منطقی داشته باش : ) البته شخصی هستی که در اینباره مهارت داری و کنترلت روی خودت خوبه خیلی 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ یکی پیدا بشه منو ببره تا خونمون حال رانندگی ندارم ? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ میشد میرفتم توی حیاط کمک . ولی آشپزا مردای غریبه ن نمیشنلسمشون آدم راحت نیست. لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ یکی بیاد منو برسونه به خونه حال رانندگی تو این ترافیک رو ندارم ? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده