mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ امروز پاندای کونگفو کار برای هزارمین بار چه سبک موسیقی دوست داری؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ کلا اهل موسیقی نیستم بیشتر اوقات فراغتتو چطوری پر میکنی لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ کتاب میخونم و نقاشی میکنم شادمانی را از چه طریقی بدست میاری؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ فک میکنم به دست آوردنی نیست، تو مسیرِ زندگی خیلی جاها پیش میاد که آدم حسش رو تجربه کنه به جز نقاشی از چه هنرِ دیگه ای خوشت میاد لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ از هنر دیگه ای خوشم نمیاد یعنی نمیشه شرایط شادی رو ایجاد کرد؟ مثلا من هر وقت میخوام شادی لحظه ای را تجربه کنم ولو مقطعی پاندای کونگفو کار نگاه میکنم و کلی میخندم? 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ خب لحظه ای و زودگذر آره. ولی من فک کردم منظور کلی هس تا چه مقطعی میخوای درستو ادامه بدی لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ ارشد رو گرفتم دکتری رو هم دوست دارم بخونم ولی دودلم همین سوال لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ بستگی به خیلی چیزا داره. در حال حاضر که فعلا موقعیت ادامه تحصیل فراهم نیس واسم یه فیلم خوب معرفی کن لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ بستگی داره چه ژانری دوست داشته باشی با خودت حرف میزنی؟چقدر؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ مطابق با علاقه خودت فک نکنم. اگه م باشه خیلی خیلی کم کدوم فصل رو بیشتر دوس داری لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ هابیت همه فصلها زیبایی خاص خودشون را دارن ولی سرما رو به گرما ترجیح میدهم دوست داری بازی کنی؟چه بازیی؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ الان یا کلا.. کلا اهل بازی کردن هم هستم ولی الان فوتبال میبینم :دی همین سوال لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ مار و پله و منچ و والیبال دوست داری به کجا سفر کنی؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ داخلی کیش. خارجی هلند اهل کدوم شهری لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ کرج چه ورزشی دوس داری و فک میکنی توش استعداد داری لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ والیبال? فکر میکنی چطور میشه پولدار شد؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ در شرایط فعلی راه های زیادی نیس! و هر چی هم که باشه به شانس هم در کنارش نیازه قدیمی ترین رفیقت واسه چن سال پیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده