leo.unique 432 ارسال شده در 12 آبان، 2019 البته که میشه ! موافقی که فرزند آوری به صورت فرهنگ در بیاید ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 12 آبان، 2019 فرزند آوری یعنی به فرزندی قبول کردن؟ بله کاملا موافقم..یه عده هستن دوست دارن پدر یا مادر بشن یه عده هم هستن که به خانواده احتیاج دارن! ولی باید یه سری چیزا جا بیفته تا همه قبول کنن تا حالا به فرزندآوری فکر کردی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2019 آها معنی فرزند آوری یعنی بچه از پرورشگاه آوردن ؟ بله جیگر رو کبابی دوست داری یا با پیاز سرخ کنی ؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2019 تقریبا همه ی غذاها رو دوست دارم . زرشک پلو ، انواع آش ، فسنجون و .. امروز گوشت قربونی براتون آوردن ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 12 آبان، 2019 نه اینا دیگه مال افسانه هاست:)))) چه طور میتونی برای روزت برنامه ریزی کنی؟
onemone 49 ارسال شده در 12 آبان، 2019 کارایی که در طول روز باید انجام بشه رو بنویسم ولی نمی تونم ساعت دقیق و مشخصی برای هر کار تعیین کنم اگه بخوای برای زندگی خودت یه رنگ انتخاب کنی اون رنگ چه رنگیه؟
adamak-h 733 ارسال شده در 13 آبان، 2019 برمی گشتم به ده سال پیش و هر کاری که تا الآ انجام دادم رو انجام نمی دادم!:)))) به هر حال اگر فرصت دوباره زندگی کردن رو داشته باشم چه کاریه که دوباره همونا رو انجام بدم:)))) خواننده ی مورد علاقه ات؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 13 آبان، 2019 شاید چاووشی شاید حبیب شاید ابی شاید هایده شایدم شادمهر ! کلا فرد خاصی در نظرم نیست ولی ازین دوستان بیشتر گوش میدم بیشترین مبلغ وامی که گرفتی چقدر بوده و کدوم بانک؟!
adamak-h 733 ارسال شده در 13 آبان، 2019 چه تیزی:)) نه اگر رئیس یه شرکت نمی تونه امنیت کارمنداشو تامین کنه منم نمی تونم برای شرکتش وقت بزارم:)) بلدی با حرفات اطرافیانتو راضی کنه به حرفات عمل کنن؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 13 آبان، 2019 خودت گفتی که! ای بابا ما هم که از ریس میخوریم .. نه علاقه ای هم ندارم! تو میتونی؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 13 آبان، 2019 این رئیسای بی ادب..فقط ما خوبیم:))) نه ولی علاقه دارم:دی عینکی هستی؟ اگر آره از چند سالگی؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 13 آبان، 2019 اگه ما بد بودیم تا حالا بیرونمون کرده بودن! دی ولی مدیر لایق نباشه چی میشه؟! بله از پیش دانشگاهی وقتی نمیتونستم درست ورقه ی بغل دستیم رو ببینم .. تا حالا تقلب رسوندی؟
adamak-h 733 ارسال شده در 13 آبان، 2019 لایق بودن و درست کار کردنش بخوره تو سرش!:)) آره ولی معمولا تقلب گرفتم:)) بچه که بودی دوست داشتی چه کاره بشی؟
onemone 49 ارسال شده در 14 آبان، 2019 نمیدونم من فقط دنبال گنج و نقشه گنج بودم و به جز اون به هیچی فکر نمی کردم? آخرین کتابی که خوندی؟
mahsa saraee 680 ارسال شده در 14 آبان، 2019 بدک نیست...ولی یک جاهایی آدم میخواد سرشو بکوبه تو دیوار بس که مسخرست?? تا حالا تعداد پاهای هزار پا رو شمردی که یک وقت زیادی نگفته باشه؟
ارسال های توصیه شده