adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ نه ولی کار زوری انجام دادم واسه جایی:دی آهنگ شیش و هشتی دوست داری؟چی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ آره یه وقتا هوس میکنیم با خواهرا میذاریم خز پارتی طور میرقصیم . خصوصا وقتی خواهر بزرگه از تهران بیاد و جمعمون جمع باشه :)) بساط خنده ایه ها :)))) فکر میکنی اگر بجای اینجا چین بدنیا میومدی حشره خوار میشدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ لابد میشدم وقتی الان کله پاچه خور هستم:دی گوشیت چند درصد بشه مییزنی تو شارژ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ معمولا ۵ درصد بشه میزنم بزرگترین توقعت از خودت توی زندگیت ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ اینکه توانایی هام رو بالاتر ببرم تا حالا منتظر یه اتفاق بودی بعد که بیوفته با انتظارت فرق داشته باشه؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ من که منتظر اتفاقی نبوده و نیستم اما اتفاقهای ناخوشایند ول کن من نبوده و نیستن تاحالا کسی خوابونده زیر گوش-ت ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ کِی میخوای این ابراز بدبختی رو تمومش کنی ؟ :)) آره یباار نوجوانی مامانم زد . بعدشم انقدر اعصابش از کارش خورد شد گریه کرد :))♡ دوست داشتی خواننده باشی روی سن حلوی تماشاگرها بخونی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ بزرگ ترین تفریح من اینه که برم روی تخت وایسم یا شونه ای چیزی ادای خوانندگی در بیارم:)) حتی با همین قد و بالا:)) می تونستم الان آبرو داری کنم بگم نه...نمی دونم چرا اینجورم:)))) شاعر مورد علاقه ات کیه؟ 1 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ زیاد هستن. اینطوره که کار همه شاعرهارو میخونم و عاشق بخشی از کارهاشون هستم استثنائاً حافظ همدمیِ که همه ابیاتش وصله ی جان است حتما باید زولبیا بامیه خورد ماه رمضونا ؟ لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ نه! من خیلی دوست ندارم! بیابانگردی دوست داری؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ خیر علاقه ای ندارم ارتباط و حس خوبی با بیابان گردی ندارم اهل کوه پیمائی هستید ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ اهلش هستم سالهای پیش هم زیاد رفتم . سه سالی میشه درست حسابی نرفتم اصلا بنظرتون توی رشته های ورزشی ، جنسیت و تفکیک جنسیتی مطرحه ؟ یعنی داریم ورزشی که فقط مخصوص آقایون باشه و برعکس ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ تو دنیا همه خانمها در تمام رشته های ورزشی فعالیت دارن حتی ورزشهای خشن فقط در ایران و چند کشور عربی خانمها نمیتونن در بعضی از رشته های ورزشی فعالیت داشته باشن نظر شما در خصوص حضور خانمها در استادیوم ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ توصیه نمیکنم کسی با خونواده ش بره ورزشگاه ، اگه که روزی آزاد شد! دی وقتی از لحاظ بدنی ضعف میکنی اولین چیزی(مشکلی) که به ذهنت میرسه چیه؟! 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ کمبود آهن و ویتامین ب بهترین گزینه برای تامین آهن بدن چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ شاید گوجه فرنگی اهل درست کردن رب گوجه فرنگی هستین؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ خودمون که نه . ولی هستن از دوستان که مزرعه دارن و هرسال مقدار زیاد درست میکنن به اطرافیان میفروشن. ازشون میخریم توی جمع خانواده حساس به قاشق یا لیوان دهنی ؟ :)) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ خونواده ی خودمون نه . آب لیمو ، قوره ، شیره چی؟ دی لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ آب لیمو:دی آواتارت رو بر چه اساسی انتخاب می کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده