adamak-h 733 ارسال شده در 5 دی، 2019 نه ولی کار زوری انجام دادم واسه جایی:دی آهنگ شیش و هشتی دوست داری؟چی؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 5 دی، 2019 آره یه وقتا هوس میکنیم با خواهرا میذاریم خز پارتی طور میرقصیم . خصوصا وقتی خواهر بزرگه از تهران بیاد و جمعمون جمع باشه :)) بساط خنده ایه ها :)))) فکر میکنی اگر بجای اینجا چین بدنیا میومدی حشره خوار میشدی ؟ 2
adamak-h 733 ارسال شده در 5 دی، 2019 لابد میشدم وقتی الان کله پاچه خور هستم:دی گوشیت چند درصد بشه مییزنی تو شارژ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 6 دی، 2019 اینکه توانایی هام رو بالاتر ببرم تا حالا منتظر یه اتفاق بودی بعد که بیوفته با انتظارت فرق داشته باشه؟
leo.unique 432 ارسال شده در 6 دی، 2019 من که منتظر اتفاقی نبوده و نیستم اما اتفاقهای ناخوشایند ول کن من نبوده و نیستن تاحالا کسی خوابونده زیر گوش-ت ؟ 1 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 دی، 2019 کِی میخوای این ابراز بدبختی رو تمومش کنی ؟ :)) آره یباار نوجوانی مامانم زد . بعدشم انقدر اعصابش از کارش خورد شد گریه کرد :))♡ دوست داشتی خواننده باشی روی سن حلوی تماشاگرها بخونی ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 6 دی، 2019 بزرگ ترین تفریح من اینه که برم روی تخت وایسم یا شونه ای چیزی ادای خوانندگی در بیارم:)) حتی با همین قد و بالا:)) می تونستم الان آبرو داری کنم بگم نه...نمی دونم چرا اینجورم:)))) شاعر مورد علاقه ات کیه؟ 1 1 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 دی، 2019 زیاد هستن. اینطوره که کار همه شاعرهارو میخونم و عاشق بخشی از کارهاشون هستم استثنائاً حافظ همدمیِ که همه ابیاتش وصله ی جان است حتما باید زولبیا بامیه خورد ماه رمضونا ؟
moham@d 172 ارسال شده در 8 دی، 2019 خیر علاقه ای ندارم ارتباط و حس خوبی با بیابان گردی ندارم اهل کوه پیمائی هستید ؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 8 دی، 2019 اهلش هستم سالهای پیش هم زیاد رفتم . سه سالی میشه درست حسابی نرفتم اصلا بنظرتون توی رشته های ورزشی ، جنسیت و تفکیک جنسیتی مطرحه ؟ یعنی داریم ورزشی که فقط مخصوص آقایون باشه و برعکس ؟
moham@d 172 ارسال شده در 8 دی، 2019 تو دنیا همه خانمها در تمام رشته های ورزشی فعالیت دارن حتی ورزشهای خشن فقط در ایران و چند کشور عربی خانمها نمیتونن در بعضی از رشته های ورزشی فعالیت داشته باشن نظر شما در خصوص حضور خانمها در استادیوم ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 8 دی، 2019 توصیه نمیکنم کسی با خونواده ش بره ورزشگاه ، اگه که روزی آزاد شد! دی وقتی از لحاظ بدنی ضعف میکنی اولین چیزی(مشکلی) که به ذهنت میرسه چیه؟! 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 8 دی، 2019 کمبود آهن و ویتامین ب بهترین گزینه برای تامین آهن بدن چیه ؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 8 دی، 2019 خودمون که نه . ولی هستن از دوستان که مزرعه دارن و هرسال مقدار زیاد درست میکنن به اطرافیان میفروشن. ازشون میخریم توی جمع خانواده حساس به قاشق یا لیوان دهنی ؟ :))
ارسال های توصیه شده